Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αυτους που εχουν σχεση με την ΠΑ κατα την γνωμη τους πια ειδικοτητα θεωρουν καλυτερη ΥΛΙΚΟΝΟΜΟΣ ή ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΣ υποψην οτι ειμαι γυναικα.
Στρατολόγος.
Καλησπερα σε ολους! ειμαι αποφοιτη αει θετικων επιστημων, εχω δυο ξενες γλωσσες και χαρτι πληροφορικης απο πανεπιστημιο και ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για εποπ αεροπορια- μετεωρολογος.
επειδη δεν ξερω τιποτα σχετικο,
θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να με ενημερωσει για τη θεση.
για παραδειγμα, με τα προσοντα μου μπορω να περασω και τι παιζει μετα, δηλαδη μεταθεσεις, μισθος, συνθηκες εργασιας κτλ.
θα μου προτεινε την θεση καποιος που γνωριζει σχετικα... ;
σας ευχαριστω πολυ!
για παραδειγμα, με τα προσοντα μου μπορω να περασω και τι παιζει μετα, δηλαδη μεταθεσεις, μισθος, συνθηκες εργασιας κτλ.
σας ευχαριστω πολυ!
Αποψη μου. Με τα χαρτια που εχεις καλυτερα να ψαξεις να βρεις εκτος στρατου δουλεια...
mar03 έγραψε:Καλησπερα σε ολους! ειμαι αποφοιτη αει θετικων επιστημων, εχω δυο ξενες γλωσσες και χαρτι πληροφορικης απο πανεπιστημιο και ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου για εποπ αεροπορια- μετεωρολογος.
σας ευχαριστω πολυ!
Έλεος βρε Μαρία!
Τουλάχιστον περίμενε καμία προκήρυξη του ΑΣΕΠ αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις στον ιδιωτικό τομέα.
Δεν έχετε κάνει θητεία γι' αυτό νομίζετε ότι όλα είναι μέλι - γάλα στο στρατό.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Θα συμφωνησω με τον yandr, γιατι βρε κουκλα μου με τετοια προσοντα να μπεις στις ενοπλες δυναμεις; Εκτος βεβαια κ αν ειναι διακαης ποθος να μπεις, τοτε παω πασο...
Dum spiro spero
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
Για τους ίδιους λόγους που συζητούσαμε στο άλλο thread. Διότι στον ιδιωτικό τομέα είναι σχεδόν πάντα χειρότερα από οποιαδήποτε θέση του Δημοσίου (σώμα ασφαλείας ή μη).
Μόνο που άλλη φάση είναι το Δημόσιο - ΔΕΚΟ - ΟΤΑ και άλλη, τελείως διαφορετική, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Δηλαδη σας βρισκω αρνητικους στη σκεψη μου για μια θεση στην αεροπορια.
πραγματικα ειναι κατι πολυ αγνωστο για μενα και για αυτο ηθελα την γνωμη καποιου που ξερει περισσοτερα... σας ευχαριστω πολυ που ανταποκριθηκατε!
υ. γ. θα ηθελα ομως αν καποιος γνωριζει για τη θεση να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριεσ...
πραγματικα ειναι κατι πολυ αγνωστο για μενα και για αυτο ηθελα την γνωμη καποιου που ξερει περισσοτερα... σας ευχαριστω πολυ που ανταποκριθηκατε!
υ. γ. θα ηθελα ομως αν καποιος γνωριζει για τη θεση να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριεσ...
-
- Στρατηγός
Η ειδικοτητα που λες φαινεται καλη κ επισης ειναι κομμενη κ ραμμενη στα μετρα σου καθως εχεις κανει φυσικη οποτε δεν ειναι κατι ξενο για σενα... Παντως Μαρακι μου, καλυτερα μην αναλωθεις εδω... Κριμα για τα πτυχια κ τις γνωσεις σου! Κ φυσικα ολα αυτα κατα τη δικη μου αποψη... Απο κει κ περα εσυ αποφασιζεις, θα κανεις αυτο που πραγματικα θελεις εσυ

Dum spiro spero
Μολις αποφοιτησα και καταλαβαινεις οτι βρισκομαι σε μια πληρη συγχυση και ολα τα σκεφτομαι... δεν ειμαι 100% σιγουρη για το τι θελω, η αεροπορια μου αρεσει σαν ιδεα αλλα προεκυψε τωρα και δεν ξερω αν θα αντεξω την νοοτροπια του στρατου γιατι απλα δεν ξερω πως ειναι... μονο απο αυτα που ακουω...
σε ευχαριστω για την ανταποκριση και τη γνωμη σου... !
σε ευχαριστω για την ανταποκριση και τη γνωμη σου... !
-
- Στρατηγός
Να εισαι καλα κοριτσι μου... Ναι το καταλαβαινω, και εγω ετσι ακριβως ημουν οταν αποφοιτησα! Εχεις ακομη καιρο να σκεφτεις τι πραγματικα θες απο τη ζωη σου... Κ κατι ακομη: Μην επηρεαζεσαι αρνητικα, σου λεμε απλα την αποψη μας!

Dum spiro spero
Να σε ρωτησω κατι τελευταιο... σε ποσο χρονικο διαστημα μπορεις να παραιτηθεις αν σε παρουν... ; γενικα τι παιζει αν θες να φυγεις;
-
- Στρατηγός
Μπορεις να παραιτηθεις πριν την ορκωμοσια σου! Απο κει κ περα μπορεις να παραιτηθεις μετα την 4ετια ή μετα την 3ετια-αν εχεις εκπληρωσεις την στρατιωτικη σου θητεια-χωρις επιστροφη χρηματων!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Ξερω πως μπορεις να παραιτηθεις κ νωριτερα αλλα με πολυ χρονοβορες κ ψυχοφθορες διαδικασιες αλλαζοντας το Ι σου με τετοιο τροπο ωστε οταν παραιτηθεις να μην πληρωσεις ουτε ενα ευρουλακι... Αλλα ειναι πολυ δυσκολο, ψυχοφθορο!
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης