Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα ορκιστείς Αυλώνα και θα φύγεις μετά την ορκωμοσία για μονάδα των ειδικών δυνάμεων
Θανος8

Δημοσίευση από Θανος8 »

Δηλαδη δεν θα ορκιστω ως ΛΟΚ αλλα μαυροσκουφης;
Ισχυει οτι τον Πρασινο μπερε αργουμε να τον παρουμε;
Δεν εχω καποια αλλη απορια, ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από την στιγμή που τον πράσινο μπερέ τον παίρνεις μετά την ορκωμοσία δεν χάνεις τίποτα, οπότε μην κολλάς με το που θα ορκιστείς
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pavlos K. »

Greek_Army έγραψε:Θα ορκιστείς Αυλώνα και θα φύγεις μετά την ορκωμοσία για μονάδα των ειδικών δυνάμεων

Δεν θα φύγει για πεύκο και από εκεί για κάποια μονάδα ειδικών δυνάμεων ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πλέον πάνε απευθείας στις μονάδες, εκτός και αν πάει για ειδικότητα στο πεύκο
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pavlos K. »

Greek_Army έγραψε:Πλέον πάνε απευθείας στις μονάδες, εκτός και αν πάει για ειδικότητα στο πεύκο

και αυτοί που θέλουν να πάνε στην 35ΜΚ πως πάνε επιτόπου ; Με τα αγωνίσματα δηλώνεις εκεί τις μονάδες προτίμησης;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι εκεί δηλώνεις που θέλεις να πας, αλλά όσοι πάνε Κύπρο περνάνε πρώτα και από Αυλώνα έτσι θυμάμαι

αρκετά ξεφύγαμε από το θέμα, για τις μεταθέσεις και για την 35ΜΚ υπάρχουνε ξεχωριστά θέματα
kostasarmy
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostasarmy »

Ξεπσαχνιζοντας ολο το φορουμ καταλαβα οτι ο καθενας λεει απλα το μακρυ και το κοντο του... αλλος τι πιστευει, αλλος τι εχει ακουσει κ. τ. λ κ. τ. λ. οσον αφορα τα αθληματα λοιπον που δινεις για τις ειδικες δυναμεις να μας πει καποιος επιτελουσ α) ειναι ενα χιλιομετρο σε κατο απο 5; ι ενα μιλι; και αν ειναι μιλι σε ποσο; αλλος λεει κατω απο 6, αλλος κατω απο 7... οτι να ναι

β) κοιλιακοι και πους απς ειναι τελικα 20 και 20 ί 40 και 40;

γ) οι ελξεις ειναι 3;5;7; τι απολα; γιατι ολα τα ειδα ! με οποια λαβη θελουμε; ι με τα χερια μπροστα;

ας απαντησει καποιος που εχει κανει τα παραπανω μεταξυ 2011-2012 ι τουλαχιστον γνωριζει ακριβως τι συμβαινει.

δ) αν δεν τα καταφερεις σε κατι αλλα κανεις παραπανω σε κατι αλλο γινεται συμψιφισμος;

απαντησεις ατομων απο το 2008 παραμενουν στην ιστορια!

απαντηστε υπευθυνα!

typos

Δημοσίευση από typos »

Τυπε, τι σημασια εχει ποια ειναι τα ορια; Εσυ κανε την γυμναστικη σου σαν να μην υπαρχει οριο το οποιο πρεπει να πιασεις, γιατι στη τελικη τη γυμναστικη τη κανεις για εσενα, οχι για να περασεις τα ορια, να μπεις ειδικες και μετα να πετας χαρταετο.

Τελος παντων, ειμαι μεσα τωρα, παρουσιαστηκα Θηβα και την πρωτη Δευτερα μετα το περας της καταταξης, περασαν (και περνανε γενικα παντα εκεινη τη Δευτερα) τα κλιμακια για προεδρικη φρουρα, στρατονομια, ειδικες δυναμεις, μπαντα στρατου και δε θυμαμαι τι αλλο.

Απο οτι εχω καταλαβει, το πως και τι θα δωσεις, εξαρταται πολυ απο το που εισαι και ποιος θα ερθει σαν κλιμακιο.
Ενα πραγμα ειναι σιγουρο, το μιλι κατω απο 7.30 λεπτα, αυτο δεν εχω ακουσει να αλλαζει. Για αλεξιπτωτα κατω απο 7.
Τωρα, σειρες μου (12Α) εδωσαν οτι να ναι και οπως να ναι σε αλλα κεντρα, αλλοι τους ειπαν στις 20 να σταματησουν, αλλοι στις 25, αλλοι στις 4 ελξεις και γενικως ο καθενας οτι του κατεβει.

Για την ιστορια, στη Θηβα μας ειπαν να παρουμε οσες μπορουμε, και μαλιστα ο Λοχαγος απο τους Πεζοναυτες δεν ελεγε τα ορια με τιποτα γιατι δεν ηεθελε να σταματησουμε αλλα να παρουμε οσες μπορουμε. Στη τελικη, αυτοι με τις καλυτερες επιδοσεις θα περασουν. Τις ελξεις με τα δαχτυλα να κοιτανε απεναντι, οχι το προσωπο. Πλατη δηλαδη και οχι δικεφαλους.
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Καλησπέρα μια ερώτηση,

παρουσιάζομαι μηχανικό αλλά θα δηλώσω ειδικές δυνάμεις.

όσο αφορά τα αθλήματα δεν έχω πρόβλημα ούτε στο τρέξιμο ούτε στο κάμψεις. Αλλά έχω με έλξεις, δεν τις έχω δουλέψει καθόλου και βγάζω το πολύ 3. Τις δουλεύω συνέχεια τώρα μήπως σώσω κάτι.

Με λιγότερες έλξεις υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κοπώ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι θα σε πάρουν σίγουρα.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα παιδιά, θα κάνω μια ερώτηση λίγο χαζή αλλά θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.

Μπαίνω τώρα τον Νοέμβρη.

Δεν είχα σκοπό να πάω ειδικές δυνάμεις διότι "είχα" βύσμα (υποτίθεται) για να έρθω κοντά στο σπίτι μου.

Τώρα το θέμα είναι ότι είμαι αρκετά αδούλετος. Και τί εννοώ

1 μίλι σε 8:15

2 έλξεις (πάει στη μέση η τρίτη)

15-20 πους απς

Το σώμα μου αν δουλευτεί έχει δυνατότητες αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνω σε λιγότερο από 1 μήνα να φτάσω τα όρια.

Πιστεύετε με αυτές τις αποδόσεις υπάρχει περίπτωση να με πάρουν; Και μια δεύτερη ερώτηση έστω ότι πιάνω τα όρια (οριακά) υπάρχει περίπτωση να με κόψουν επειδή κάποιοι άλλοι θα κάνουν καλύτερες επιδόσεις;

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, θα κάνω μια ερώτηση λίγο χαζή αλλά θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση.

Μπαίνω τώρα τον Νοέμβρη.

Δεν είχα σκοπό να πάω ειδικές δυνάμεις διότι "είχα" βύσμα (υποτίθεται) για να έρθω κοντά στο σπίτι μου.

Τώρα το θέμα είναι ότι είμαι αρκετά αδούλετος. Και τί εννοώ

1 μίλι σε 8:15

2 έλξεις (πάει στη μέση η τρίτη)

15-20 πους απς

Το σώμα μου αν δουλευτεί έχει δυνατότητες αλλά δεν ξέρω αν προλαβαίνω σε λιγότερο από 1 μήνα να φτάσω τα όρια.

Πιστεύετε με αυτές τις αποδόσεις υπάρχει περίπτωση να με πάρουν; Και μια δεύτερη ερώτηση έστω ότι πιάνω τα όρια (οριακά) υπάρχει περίπτωση να με κόψουν επειδή κάποιοι άλλοι θα κάνουν καλύτερες επιδόσεις;

ευχαριστώ

Φίλε μου μέχρι τη μέρα που θα μπείς έχεις χρόνο να κάνεις προετοιμασία. Όχι αν περάσεις τα αθλήματα δε θα σε κόψουν επειδή κάποιοι έκαναν καλύτερους χρόνους. Υπάρχει περίπτωση πάλι να μη σε πάρουν αλλά όχι για αυτό το λόγο.

Θελω και μπορώ !
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Ποιοί μπορεί να είναι λόγοι ώστε να μην με πάρουν;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Δημήτρης έγραψε:Ποιοί μπορεί να είναι λόγοι ώστε να μην με πάρουν;

εκτός απο το να κοπείς απο μόνος σου στις ελάχιστες επιδόσεις των αθλημάτων, υπάρχει -δυστυχώς- το ενδεχόμενο να περάσεις τα αγωνίσματα και να σου πάρουν άλλοι την θέση λόγω βίσματος. Μην το δέσεις βέβαια οτι θα γίνει και έτσι, απλά αυτά έχουν συμβεί.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες