Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

tommythedog έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 11:28 am Το φεκ της δημοτικης δεν αναγραφει τα κριτηρια μοριοδοτησης. Πχ απολυτηριο λυκειου επι τοσο... Γιατι ; Δεν ισχυει πια ;
μια χαρα τα γραφει αρκει να ψαξεις εκει που σου λεει να πας να δεις. Σε ολη την προκυριξη ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκει να ψαξεις. Ακομα και για την εμπειρια.!
Επισκέπτης

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Φεβ 24, 2024 2:06 pm Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους. Όλοι το ίδιο είναι.
Ισως εχει διαφορα στην εμπειρια, πχ το ΠΕ23 ειναι για Ψυχολογους στον ΑΣΕΠ. Στο Δημο που ρωτησα μου ειπανε απο μηχανικους, εως υπαλληλους γραφειου κτλ. Αρκει η εμπειρια να την εχεις μετα το πτυχιο και οχι πριν.
Επισκέπτης

Καλησπερα, ειμαι επιτυχων ΤΕ δικαστικη αστυνομια, αν στ 7 Μαρτιου κανω αιτηση για Δημοτικη και ειμαι επιτυχον δεν υπαρχει θεμα να παραιτηθω απο δικαστικη σωστα; Οπως τα υπολογιζω δικαστικη αστυνομια σε κανενα 4 μηνο θα υπογραψουμε μονιμοτητα.
PublicPolice

Δημοσίευση από PublicPolice »

Σχετικά με την εμπειρία στην κατηγορία ΠΕ, είναι πολύ αόριστο.

Συναφή εμπειρία τι θεωρούν;

Στην Δικαστική είδα μετρούσαν και άκυρες προϋπηρεσίες.

Επίσης οι τίτλοι από ότι διάβασα και πιο πάνω δεν έχουν καμία διαφορά;

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Kit
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kit »

Security πιάνετε ως εμπειρία στους ΔΕ?
Επισκέπτης

Παιδια σταματηστε να ρωτατε τα ιδια και τα ιδια. Η Δημοτικη αστυνομια δεν ειναι ΣΩΜΑ ασφαλειας μονο. Στ συγκεκριμενη προκυριξη θα μετρησουν εμπειριες απο ενα τεραστιο φασμα επαγγλεματων κυριως διοικιτικη, σεκιουριτι, μηχανικους κτλ. Η εμπειρια ειναι στην αρμοδιοτητα του ΑΣΕΠ με βαση καθε δημος τι εχει περισσοτερο αναγκη. Και οι ονομασιες στις ΘΕΣΕΙΣ προφανως και ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ. Ρωτηστε κανεναν παλιο Δημοτικο Αστυνομικο νς σας εξηγησει. Επισης στο ΦΕΚ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ αρα μπορειτε να βγαλετε τι εμπειριες θα μετρησουν.
Επισκέπτης

Πάλι οι ίδιοι βλάκες που έκαναν αίτηση στην δικαστική χωρίς να ξέρουν τιποτα, θα κάνουν και εδώ. Καμία σχέση η δημοτική αστυνομία με την δικαστική και ειδικά στο θέμα της εμπειρίας. Όσοι έχουν δουλέψει γραφείο θα μετρήσει προφανώς! Τι σεκιουριτι λέτε ρε παιδιά! Δεν υπάρχει η προϋπηρεσία σεκιουριτι δεν κανείς φρούρηση ή φύλαξη κάπου.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 2:19 pm Πάλι οι ίδιοι βλάκες που έκαναν αίτηση στην δικαστική χωρίς να ξέρουν τιποτα, θα κάνουν και εδώ. Καμία σχέση η δημοτική αστυνομία με την δικαστική και ειδικά στο θέμα της εμπειρίας. Όσοι έχουν δουλέψει γραφείο θα μετρήσει προφανώς! Τι σεκιουριτι λέτε ρε παιδιά! Δεν υπάρχει η προϋπηρεσία σεκιουριτι δεν κανείς φρούρηση ή φύλαξη κάπου.
Δεν χρειαζεται να βριζουμε. Επειδη ο δρομος ειναι μακρυς ας κρατησουμε ενα επιπεδο. Και στο λεω εγω που με εβριζαν ολοι σαν ΤΕ οταν ελεγα οτι εβαλα εμπειρια διοιτικη και ειμαι επιτυχον ενω ολοι μου ελεγαν και δεχομουν επιθεσεις οτι ''μονο φυλλαξη μετραει''.
Επισκέπτης

Στους ΔΕ θα μετρήσει λέτε η διοικητική εμπειρία;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 2:39 pm Στους ΔΕ θα μετρήσει λέτε η διοικητική εμπειρία;
ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙς, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ?
Stratiotis94

Δημοσίευση από Stratiotis94 »

Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους ! Μήπως γνωρίζετε τι γίνεται σε περίπτωση εγκυμοσύνης ; Με αθλήματα εννοώ και γενικά με την όλη διαδικασία ! Ευχαριστώ
anastasia1

Δημοσίευση από anastasia1 »

Καλησπέρα σας, λόγω του ότι όλες οι διαδικασίες πραγματοποιούνται μέσω ασέπ, εφόσον η υποψήφια κατέχει υψηλή μοριοδοτηση στον πίνακα με χαρτί γυναικολόγου πραγματοποιεί τις αθλητικές δοκιμασίες μετά την λοχεία, έτσι είχε γίνει και στην 9Κ/2021.
Stratiotis94

Δημοσίευση από Stratiotis94 »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Δηλαδή μπορώ να κάνω την αίτηση μου κανονικά αλλά μαζί με τα χαρτιά των υπολοίπων γιατρών έχω ξαι την βεβαίωση του γιατρού μου ; Ευχαριστώ και πάλι
Laimourios

Δημοσίευση από Laimourios »

Stratiotis94 έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 5:53 pm Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Δηλαδή μπορώ να κάνω την αίτηση μου κανονικά αλλά μαζί με τα χαρτιά των υπολοίπων γιατρών έχω ξαι την βεβαίωση του γιατρού μου ; Ευχαριστώ και πάλι
Φιλε εισαι με το νεο νομοσχεδιο που ψηφιστηκε με του κασελακηδες; Στρατιωτης94 και εγκυμοσυνη, η δουλεια μυριζει συμιγδαλι ψιλο! Σορρυ κιολας!
anastasia1

Δημοσίευση από anastasia1 »

Stratiotis94 έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 5:53 pm Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Όχι λογικά θα δώσουν και οδηγίες, στην 9Κ 2021 ας πούμε έλεγε ότι προσκομίζεις μόνο το χαρτί του γυναικολόγου.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες