Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

Όντως αόριστο το άρθρο, αν και νομίζω ότι αναφέρεται στις 990, που γράφει και ο προγραμματισμός, που περιλαμβάνει τους 700 εμοδε και 290, από σχολές. Δεν είναι εποχικοί.
Girg2424

Δημοσίευση από Girg2424 »

Παιδιά αρχικά μην κοιτάτε τις προκυρηξεις του 19 και του 20

Η νέα προκυρηξη εποχικών δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες και βάση ηλικίας και βάση μοριοδότησης
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φαίνεσαι να γνωρίζεις πολλά εσύ. Για πες μας, ποια θα είναι τα νέα όρια ηλικίας, ποια η νέα μοριοδότηση και πότε θα βγει η προκήρυξη. Περιμένουμε.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Πως ακριβώς αναφέρεται ο αντιστράτηγος σε εμοδέ και πανελλαδικές ρε παιδιά τι λέτε; Εμοδέ δεν θα πάρει σε καβάλα και πανελλαδικές πάνε 2 χρόνια πτολεμαίδα και μετά Αθήνα άλλα 3-5 χρόνια αναγκαστικά. Τέσπα. Τον κύριο φαλάρα τον γνωρίζει πολύ καλά πατέρας μου. Όταν είναι Κατερίνη θα τον βάλω να τον ρωτήσει.
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Μακάρι να αλλάξουν τα κριτήρια της μοριοδοτησης και το ηλιακό όριο. Εσύ όμως πού το ξέρεις; 😂
Girg2424

Σήμερα τελείωσαν τα αποτελέσματα εμοδε
Μέχρι τέλη Μαρτίου θα βγει προκυρηξη εποχικών
Διότι όλοι οι σταθμοί είναι ξεκρέμαστοι μετά από την προκυρηξη της εμοδε
Δεν υπάσχουν οδηγοί ούτε για δείγμα
Δεν βγαίνει αντιπυρική φέτος για κανένα λόγο πόιος θα οδηγεί τα πυροσβεστικά στους σταθμούς
Όριο θα βάλει χαμηλό διότι δεν θέλει να γίνει πάλι αυτό με τους 40 και όπως στην προηγούμενη θα βάλει 28 για πολίτες 35
Για εθελοντές
Πιστεύω οποίος είχε από 900
Μόρια και πάνω στην εμοδε θα μπει στους εποχικούς
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τρία πουλάκια κάθονταν :lol:
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Στους εποχικούς ρε μαν έχουν μπει άτομα με 0 μόρια. Και με 2000 μόρια απο ανεργία άπειρα τι μας λες για 900 μόρια σε εμοδέ.:lol: Μπήκαν άτομα αυτή τη στιγμή σε εμοδέ χωρίς ειδικές δυνάμεις φαντάσου.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Κακά τα ψέματα πιστεύω οι αιτήσεις θα είναι πολύ λίγες για εποχικουςς. Ποιος αφήνει την πόλη του για ούτε 1 χιλιάρικο,6 μήνες εργασίας και ταμείο μετά; Βάλτε το νοίκι + έξοδα, άμα δεν κάνεις κάτι ακόμα ή εχεις μαζεμένα χρήματα απλά δεν πας.

Καλύτερα για εμάς που το αγαπάμε και το θέλουμε πραγματικά. Αλλά να λες ότι θα μπούνε πχ μόνο όσοι έχουν Γ, Δ, Ειδικές, προεδρική κτλπ.+ Πολυτεκνία είναι γελοίο. Εδώ θα είμαστε και θα το δεις ότι θα μπούνε και γυναίκες με 0 μόρια σε κάποια μέρη.
Girg2424

Μάλλον δεν έχετε ιδέα περί προκηρύξεων μάγκες μ
Ποιος μπήκε εμοδε χωρίς ειδικές δυνάμεις χαχαχαχα γέλασα μόνο το επιστημονικό ήταν παιδιά εκτός εποχικών που μπήκαν
Όσο για της προκυρηξεις των εποχικών θα το δείτε ότι ο ανταγωνισμός σε σχέση με την 19 και 20 που πήρε δεν έχει καμία σχέση του 19και 20 μπήκαν άτομα με ένα δίπλωμα γ
Τώρα όμως όλα τα παιδιά έχουν ειδικές δίπλωμα χρόνους εθελοντών που θα Πάει ένας με ένα δίπλωμα τώρα να μπει
Βάση θα είναι 900 μόρια και πάνω
Ο ανταγωνισμός ειναη μεγάλος
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Μάλλον εσύ δεν έχεις ιδέα μου φαίνεται φιλαράκ.'Οχι απλά μπήκαν αλλά και σε καλή σειρά.271 σειρά ο πρώτος.318 εώς 333 ούτε ένας με ειδικές δυνάμεις.519 επίσης.594 εώς 628 ούτε ένας... Και κάτω πάλι από επιλαχόντες άπειροι επίσης. Πρωτού πεις την ***** σου διάβασε τα αποτελέσματα γιωτά που το πάιζεις και έξυπνος και εμείς δεν έχουμε ιδέα. Εποχικός θα μπεις όχι στα ουκ.

Και γυναίκες μπαίνουνε σκέψου.400 μέτρα τρέξιμο 2 λεπτά,25 κιλά σε κάθε χέρι 100 μέτρα.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Πραγματικά εμένα προσωπικά με πιάνει και το 28 και είμαι μέσα αλλά μην ακούτε καν αυτόν εδώ παιδιά. Φαίνεται ότι δεν έχει καμιά ιδέα και σπέρνει παπάτζες. Απορώ, γιατί πάντα υπάρχει σε κάθε νήμα ένας τέτοιος. Μιλάει χωρίς καν να έχει δει τις προηγούμενες. Ούτε καν διάβασες τα αποτελέσματα αυτής και μιλάς, το παίζεις εξυπνάκιας.
EricHalland

Καλά ας βγάλουμε εμείς ένα Γ να πάρουμε την μεγάλη μοριοδοτηση και ας κάνει ότι θέλει αλλά αρχές προς μέσα Απριλίου ή αλήθεια είναι ότι θα βόλευε πιο πολύ. Και το 28 για πολίτες βολεύει ΦΟΎΛ να μειωθεί ο ανταγωνισμός ελπίζω να ισχύει και να μην πετάει παπατζες ο τύπος.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Με το Γ απλά μπορείς να δηλώσεις οδηγός αδερφέ νομίζω. Βγάλε και Δ αν θες τα μόρια.
EricHalland

Το γνωρίζω αδερφέ και σε ευχαριστώ πολύ. Έχω το Δ ήδη και θα βγάλω και το Γ για να πάρω τα μόρια.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες