Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2021)
Παιδιά κανέναν άλλον πηραν τηλ;
Ε συμφέρει και σπίτι για μαγείρεμα πιο οικονομικό 😂
Από το να τρως έξω πσκ καλύτερα πάρε ένα μικρό σπιτάκι θα βγει λίγο πιο ακριβό αλλά θα έχεις άλλες ανέσεις... Αν βρεις σχετικά φθηνό εννοείται
Ναι μωρε θα τα βρουμε μέσα αυτα. Μπορει να βρεις 3 φιλους και να νοικιασετε ενα σπιτι. Μην σε αγχωνει αυτο. Το πολύ πολυ γνωρίζεις καμια κοπελιτσα της περιοχής και μενεις σπιτι της😂
Ναι μωρέ το πολύ πολύ αν βρω κάτι καλό εγώ να το έχω κλείσει πρίν και και μετά και ξενοικιαζω υγεία 😂
Μαγκες έχουμε κάνα νέο ;
Jimi2917 έγραψε:Billg τι κλίμα επικρατεί στη σχολή και έχεις να μας δώσεις καμία συμβουλή για εμάς τους νέους;
Γενικα στρατιωτικο κλιμα επικρατει ρε συ στη σχολη. Καψονια δεν εχει η σχολη. Το να ριξει καποιος ολοκληρη τη διμοιρια για καμψεις δεν ειναι καψονι αν εχεις σχετικη απορια. Η σχολη ακομα εχει τα προσκλητηρια, τις αναφορες, επιθεωρησεις, τα μαθηματα κτλ κτλ. Οπως κατσει στον καθενα. Εμενα μου φανηκε κομπλε. Σε αλλους λιγο πιο ζορι. Εγω ειμαι της αποψης αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις, απολαυσε το. Στην τελικη, την δηλωσες στο μηχανογραφικο. Αυτο που θα προτεινα ειναι να τρως οτι φαγητο σου δινουν. Δεν ειναι φαγητο μαμας, ουτε εστιατοριου αλλα τρωγεται. Μη το σνομπαρεις γιατι θα πεσει πεινα. Δευτερον, αν τυχει και κανεις καποιο λαθος, ειναι 100 φορες καλυτερο το να το παραδεχτεις απο το να πας να το καλυψεις. Εκει πας για να εκπαιδευτεις και οι εκπαιδευτες δεν ειναι εχθροι σου. Τριτον, προσεχε οσο το δυνατο περισσοτερο στα μαθηματα, γιατι ο ελευθερος χρονος τις μερες χωρις εξοδο ειναι 1.5 ωρα το βραδυ. Θα ειναι σημαντικα πιο ευκολη η υλη μετα.
Ποσα ατομα ειμαστε στο δωμάτιο?
AΝαλογα το που θα είσαι τζονι στο Ρέθυμνο πχ είναι 15 Κομοτηνή Διδυμότειχο νμζ 4-5
4 με 5 ατομα.Jonny έγραψε:Ποσα ατομα ειμαστε στο δωμάτιο;
Ευχαριστώ πολύ Billg
Ρέθυμνο παραπάνω δεν είναι ρε συ;
Στο Ρέθυμνο αποκλείεται 15 γιατί παιρνει συνολικα 60 ατομα. Δλδ μονο 4 δωματια υπαρχουν?
Ναι είναι μεγάλα τα δωμάτια στο Ρέθυμνο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες