Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 134
Εδω θα ειμαστε ... Μην εξαφανιστης οταν γινουμε μονιμοι...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Είμαι στρατόπεδαρχης αν δε το βλέπεις κάτω από το όνομα.Περνούσα και ΣΦ νησιά αλλά δε με ενδιέφερε η φύλαξη λαθρο που έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα με τις ευλογίες του Κουλη.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι ακριβως ειναι ο στρατοπεδαρχης ; Εσυ εφτιαξες την σελιδα δλδ ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ειδες που μπερδευεσαι φιλαρακι... Ο κουλης εφερε τους λαθρο ; Η ο τσιπρας ; Μαλλον δεν τα ξερεις καλα!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Τι στρατοπεδαρχης ρε τρελέ; Χαχαχα Κανονική δουλειά ρωτάμε. Και εγώ είμαι φούρναρης εν αποστρατεία χαχαχα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χαχαχα οι τυποι ειναι τρολλς δεν γινεται αυτο που ζουμε...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Anemelossss έγραψε:Ειδες που μπερδευεσαι φιλαρακι... Ο κουλης εφερε τους λαθρο ; Η ο τσιπρας ; Μαλλον δεν τα ξερεις καλα!
Ο τσιπρας έπεσε το 2019, οσοι ήρθαν από εκεί και μετά είναι του Κουλη.
Η Ελλάδα γέμισε Πακιστανους επί Καραμανλή και τους αλβανούς τους έφερε ο Αντωνάκης ο Σαμαράς πριν 25 χρόνια, και τα παιδιά τους έχουν μπει εφ σφ και εποπ τώρα.
Εσύ δε τα ξέρεις καλά μάλλον.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ακου να δεις φιλος εγω πιστευω οτι μας δουλευεις λες και ειμαστε παιδακια... Καταρχας ας προσεχες τι ψηφιζες... Εσυ οπως και οι περισσοτεροι ψηφιζατε για να σας βολεψουν...
Για αυτο η Ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε... Γνωριζω και ξερω οτι υπαρχουν αλβανοι σαν ΣΦ, ΕΦ και τους εχω και στις υπηρεσιες... Σε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλοι τους πηραν...
Το θεμα ειναι δεν γινεται να μας πουλας νομους ενω δεν εχεις να τους στηριξεις καπου... Πως τα λες αυτα ; Αφου δεν εχεις επιχειρηματα... !
Για αυτο η Ελλαδα εφτασε εδω που εφτασε... Γνωριζω και ξερω οτι υπαρχουν αλβανοι σαν ΣΦ, ΕΦ και τους εχω και στις υπηρεσιες... Σε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλοι τους πηραν...
Το θεμα ειναι δεν γινεται να μας πουλας νομους ενω δεν εχεις να τους στηριξεις καπου... Πως τα λες αυτα ; Αφου δεν εχεις επιχειρηματα... !
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Εσείς είστε οι έξυπνοι ΣΦ φαντάζομαι.Οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας με 1000 μόρια που μπήκαν απορώ πως θα είναι.
-
- Ανθυπασπιστής
Είδες border ως και αυτοί που είπε ο διασωστης μπήκαν στο σώμα. Έλα και εσύ μπορείς να τα καταφέρεις χαχαχα
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Ρε ηλιθιε ανεμελε στο ειπα 100 φορες.Περσι εμπαινα στο Αλλοδαπων Αττικης αλλα δεν εκανα αιτηση διοτι περιμενα την οππι.
Τι λες οτι εμεινα απεξω βλακα; Επιλογη μου ηταν δεν εμεινα εκτος λογω μοριων.
Περισσοτερα μορια απο σενα! Και φετος που θα βγαλει για ΣΦ δε ξερω αμα θα τα κανω, εχω την επιλογη να ριξω ακυρο ενω εσυ που δε μπορεις να Μπεις πουθενα αλλου τρυπωσες σφοχ!
Περισσοτερα μορια απο σενα! Και φετος που θα βγαλει για ΣΦ δε ξερω αμα θα τα κανω, εχω την επιλογη να ριξω ακυρο ενω εσυ που δε μπορεις να Μπεις πουθενα αλλου τρυπωσες σφοχ!
-
- Ανθυπασπιστής
Φιλε μου τα παιδιά που μπήκαν από την υπόλοιπη Ελλάδα οι περισσότεροι είναι σπουδαγμενοι το λέω από προσωπική εμπειρία. Τώρα αν ειρωνεύεσαι δικό σου θέμα.Διασωστης31 έγραψε:Εσείς είστε οι έξυπνοι ΣΦ φαντάζομαι.Οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας με 1000 μόρια που μπήκαν απορώ πως θα είναι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε borderranger σε εχουν παρει ολοι πρεφα εδω μεσα και σε δουλευουν... Δεν θα τα κανεις φετος ; Τοτες γιατι εισαι εδω ; Και παρακαλας για προκυρηξη...
Και ασε τις δικαιολογιες δεν τα εκανες περσι επειδη περιμενες την οππι.
Αν ισχυε αυτο δεν θα λεγοσουν και border ranger αλλα οππι Ranger...
Αντε πολιτη μην μας πριζεις... ! Εδω ειναι για ενστολους το νημα οχι για πολιτες
εσυ απλα δεν εκανες τα χαρτια επειδη δεν θες να εισαι μακρια απτο σπιτι σου βολεμενε... Αλλα να πουλας παπατζες ξερεις οτι δεν το κανεις για το δημοσιο!
Και ασε τις δικαιολογιες δεν τα εκανες περσι επειδη περιμενες την οππι.
Αν ισχυε αυτο δεν θα λεγοσουν και border ranger αλλα οππι Ranger...
Αντε πολιτη μην μας πριζεις... ! Εδω ειναι για ενστολους το νημα οχι για πολιτες
εσυ απλα δεν εκανες τα χαρτια επειδη δεν θες να εισαι μακρια απτο σπιτι σου βολεμενε... Αλλα να πουλας παπατζες ξερεις οτι δεν το κανεις για το δημοσιο!
-
- Ανθυπασπιστής
Είπαμε δεν θα τα κάνεις για ΣΦ. Σωφρονιστικός να πας μην μας το χαλάς. Θα είσαι και μόνιμος κατευθείαν.BorderRanger έγραψε:Ρε ηλιθιε ανεμελε στο ειπα 100 φορες.Περσι εμπαινα στο Αλλοδαπων Αττικης αλλα δεν εκανα αιτηση διοτι περιμενα την οππι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Διασωστης εκτιθεσαι μπρουλι... Σταματα τις χαζομαρες σε ειχα και για σοβαρο ανθρωπο...
Αν δεν εχεις να πεις επιχειρηματα και με ντοκουμεντα κατι παρατατα και φυγε...
Εδω η μιλαμε με αληθεια και ορθα η καθολου...
εσυ τοση ωρα πουλας τρελα και ειρωνια μου θυμιζεις τον border ranger... ! Μηπως ειστε το ιδιο ατομο ;
Αν δεν εχεις να πεις επιχειρηματα και με ντοκουμεντα κατι παρατατα και φυγε...
Εδω η μιλαμε με αληθεια και ορθα η καθολου...
εσυ τοση ωρα πουλας τρελα και ειρωνια μου θυμιζεις τον border ranger... ! Μηπως ειστε το ιδιο ατομο ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης