θα το δεις.Vegeta1993 έγραψε:Στο είπε κανείς ή το κατέβασες από το μυαλό σου για 1/6; Δηλαδή το 18/5 το αποκλειειες
μην βιαζεσαι.
θα το δεις.Vegeta1993 έγραψε:Στο είπε κανείς ή το κατέβασες από το μυαλό σου για 1/6; Δηλαδή το 18/5 το αποκλειειες
Κάτσε λίγο φίλε μου, ποιος σου είπε ότι δεν βγάζουμε τα αθλήματα; Πρώτον. Δεύτερον κοιτα την δουλειά σου και τα δικά σου όρια γτ συνήθως αυτοί που βιάζονται να τελειώσουν είναι αυτοί που κλαίνε στο τέλος. Προσωπικά ξέρω και άντρες κ γυναίκες εδώ μέσα που βγάζουν τα αθλήματα για πλάκα. Κακώς μπήκες εδώ να κράξεις. Το αν βγάζουν τα παιδιά τα αθλήματα η όχι και σε τι θέση είναι ο καθένας είναι δικό του θέμα καθαρά. Δεν σου είπε κανεις ότι εμείς δεν θέλουμε να τελειώνουμε ίσα ίσα. Κοιτα την δουλειά σου απλά και μακάρι να περάσεις πρώτος/ ΗVegeta1993 έγραψε: Second δεν το βλέπω να θέλετε να τελειώσουμε, το ότι δεν βγάζετε τα αθλήματα είναι πρόβλημα σας, υπάρχουν άτομα που θέλουμε να ξεμπερδευουμε από τον διαγωνισμό, σίγουρα δεν βοηθάει να λέει ο ένας 1/6 ο άλλος μετά από Σεπτέμβρη κλπ.
καλα σου λενεSecond έγραψε:Ρε φίλε έχεις φαγωθεί εσυ πήγαινε δώσε μόνος σου να τελειώνουμε έλεος, δε βλεπεις το γίνεται. Βιάζεσαι; Πρόβλημα σου... Δεν πρόκειται να γίνει άμεσα τίποτα καλώς η κακώς. Εμείς νομιζεις δεν θέλουμε να τελειώσουμε; Ποιος σου είπε ότι θέλουμε άλλη παράταση. Έλεος πια με αυτά που γράφεις. Ότι σου κατέβειVegeta1993 έγραψε: Στο είπε κανείς ή το κατέβασες από το μυαλό σου για 1/6; Δηλαδή το 18/5 το αποκλειειες
σωσταSecond έγραψε:Κάτσε λίγο φίλε μου, ποιος σου είπε ότι δεν βγάζουμε τα αθλήματα; Πρώτον. Δεύτερον κοιτα την δουλειά σου και τα δικά σου όρια γτ συνήθως αυτοί που βιάζονται να τελειώσουν είναι αυτοί που κλαίνε στο τέλος. Προσωπικά ξέρω και άντρες κ γυναίκες εδώ μέσα που βγάζουν τα αθλήματα για πλάκα. Κακώς μπήκες εδώ να κράξεις. Το αν βγάζουν τα παιδιά τα αθλήματα η όχι και σε τι θέση είναι ο καθένας είναι δικό του θέμα καθαρά. Δεν σου είπε κανεις ότι εμείς δεν θέλουμε να τελειώνουμε ίσα ίσα. Κοιτα την δουλειά σου απλά και μακάρι να περάσεις πρώτος/ ΗVegeta1993 έγραψε: Second δεν το βλέπω να θέλετε να τελειώσουμε, το ότι δεν βγάζετε τα αθλήματα είναι πρόβλημα σας, υπάρχουν άτομα που θέλουμε να ξεμπερδευουμε από τον διαγωνισμό, σίγουρα δεν βοηθάει να λέει ο ένας 1/6 ο άλλος μετά από Σεπτέμβρη κλπ.
Δεν τσακώνεται κανεις φίλε μου αλλά το να είσαι ισχυρόγνωμών με εικασίες που κανεις περί ανικανότηταΣ μελλοντικών συναδέλφων σου δεν είναι ότι καλύτερο. Όλοι θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Κανεις δεν είναι ευχαριστημένος που οι διαδικασίες μένουν πισωBruce έγραψε: Παιδιά είναι γεγονός το ότι αυτή η κατάσταση μας έχει σπάσει τα νεύρα γιατί όπως πάει θα κλείσουμε χρόνο. Όλοι έχουμε προβλήματα το να τσακωνόμαστε για θέματα όμως που δεν περνάνε από τα χέρια μας δεν βγάζει πουθενά
Second έγραψε:Bruce έγραψε: Παιδιά είναι γεγονός το ότι αυτή η κατάσταση μας έχει σπάσει τα νεύρα γιατί όπως πάει θα κλείσουμε χρόνο. Όλοι έχουμε προβλήματα το να τσακωνόμαστε για θέματα όμως που δεν περνάνε από τα χέρια μας δεν βγάζει πουθενά
Δεν τσακώνεται κανεις φίλε μου αλλά το να είσαι ισχυρόγνωμών με εικασίες που κανεις περί ανικανότηταΣ μελλοντικών συναδέλφων σου δεν είναι ότι καλύτερο. Όλοι θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Κανεις δεν είναι ευχαριστημένος που οι διαδικασίες μένουν πισω
Second έγραψε:Φίλε μου είναι αδιανόητο το 2020 να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία σου για να φάνε μια θέση. Για εμένα μακάρι να περνούσαμε όλοι.
Για τις οργανικές λες έτσι; Αυτό έχει περάσει αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τι και πως ακομα.Bruce έγραψε:Second έγραψε:Φίλε μου είναι αδιανόητο το 2020 να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία σου για να φάνε μια θέση. Για εμένα μακάρι να περνούσαμε όλοι.
Δυστυχώς έτσι είναι. Είναι που είναι η ζωή δύσκολη αν τη κανούμε ακόμα δυσκολότερη τότε... κατι από τώρα. Είχα διαβάσει ότι το Μάρτη του 2020 , δεν θυμάμαι ακριβώς Ημερομηνία, είχαν πει ότι είχε κατατεθεί σχέδιο νόμου για τους 1500 λιμενοφυλακες. Αυτό ακόμα συζητιέται Έτσι?
Δηλαδή εννοείς ότι θα γίνει απλά δεν ξέρουμε το πότε και τα λοιπά, Έτσι?Second έγραψε:Για τις οργανικές λες έτσι; Αυτό έχει περάσει αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τι και πως ακομα.Bruce έγραψε:Second έγραψε:Φίλε μου είναι αδιανόητο το 2020 να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία σου για να φάνε μια θέση. Για εμένα μακάρι να περνούσαμε όλοι.
Δυστυχώς έτσι είναι. Είναι που είναι η ζωή δύσκολη αν τη κανούμε ακόμα δυσκολότερη τότε... κατι από τώρα. Είχα διαβάσει ότι το Μάρτη του 2020 , δεν θυμάμαι ακριβώς Ημερομηνία, είχαν πει ότι είχε κατατεθεί σχέδιο νόμου για τους 1500 λιμενοφυλακες. Αυτό ακόμα συζητιέται Έτσι?
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης