Πρόσληψη για Εποχικούς Πυροσβέστες (2019)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Οτι να ναι!
γιατι να μην μπορω να κανω τα χαρτια για σε διαφορετικη πολη απο αυτη οπου διαμενω;
μηπως εμμεσως εφαρμοζουν και το κριτηριο της εντοπιοτητας;
γιατι να μην μπορω να κανω τα χαρτια για σε διαφορετικη πολη απο αυτη οπου διαμενω;
o_taxydromos έγραψε:Οτι να ναι!
γιατί δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου σε άλλη πόλη απο την πόλη που διαμένεις, ποιος σου το είπε αυτό;
Αυτό που ισχύει είναι ότι κάνεις 1 και μόνο αίτηση σε ένα και μόνο νομό σε όλη την Ελλάδα.
Έκανα σήμερα τα χαρτιά και πήρα αριθμό πρωτοκόλλου 272 , το νούμερο αυτό έχει κάποια σχέση με τους συμμετέχοντες?; Δηλαδή είμαστε 272 μέχρι τώρα ή όχι;
Bill93 έγραψε:Έκανα σήμερα τα χαρτιά και πήρα αριθμό πρωτοκόλλου 272, το νούμερο αυτό έχει κάποια σχέση με τους συμμετέχοντες; Δηλαδή είμαστε 272 μέχρι τώρα ή όχι;
το γνωρίζω και απαντάω με σιγουριά ... ΝΑΙ, μπορείς να μας πεις περιοχή;
Δεν ξερω αν έχει άμεσα σχέση ο αριθμός πρωτοκόλλου με τους συμμετέχοντες γιατί εγώ την προηγούμενη Τετάρτη πήγα από τους πρώτους στην 1η ΕΜΑΚ και μου έδωσαν τετραψήφιο αριθμό πρωτοκόλλου.
Γιάννης330 έγραψε:Δεν ξερω αν έχει άμεσα σχέση ο αριθμός πρωτοκόλλου με τους συμμετέχοντες γιατί εγώ την προηγούμενη Τετάρτη πήγα από τους πρώτους στην 1η ΕΜΑΚ και μου έδωσαν τετραψήφιο αριθμό πρωτοκόλλου.
Σε φίλο πρίν λίγες ημέρες πήγε έκανε αίτηση κ του είπαν πώς 20 άτομα είχαν κάνει τα χαρτιά τους ώς εκείνη την ώρα... Και κοίταξε τον αρ. Πρωτοκόλλου του και είδε το νούμερο 20 ... Δε νομίζω να είναι σύμπτωση.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
george777 έγραψε:o_taxydromos έγραψε:Οτι να ναι!
γιατί δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου σε άλλη πόλη απο την πόλη που διαμένεις, ποιος σου το είπε αυτό;
Αυτό που ισχύει είναι ότι κάνεις 1 και μόνο αίτηση σε ένα και μόνο νομό σε όλη την Ελλάδα.
δεν μπορεις χωρις να πας στην πολη αυτη...
αν πας 1 φορα για αιτηση,2 για την καρτελα,3 για τα αθληματα... Παει ο 1ος μισθος
Γνωρίζεται περίπου στα ποσα μόρια θα κυμανθεί ο πίνακας των επιτυχοντων;
για την αίτηση θα συμφωνήσω με τον φίλο ταχυδρόμο.o_taxydromos έγραψε:δεν μπορεις χωρις να πας στην πολη αυτη...
αν πας 1 φορα για αιτηση,2 για την καρτελα,3 για τα αθληματα... Παει ο 1ος μισθος
όπως και για τα αθλήματα πάλι θα συμφωνήσω.
για την καρτέλα γιατί να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτούς που ειναι απο μακριά και ενδιαφέρονται να δουλέψουν μακριά απο το σπίτι τους (να τους την ταχυδρομήσουν δηλαδή και μετά ο υποψήφιος να κάνει το ίδιο αφού ολοκληρώσει την καρτέλα). Γράφει μέσα στην προκήρυξη για την αίτηση να πάει ο υποψήφιος αυτοπροσώπως και την καρτέλα υγείας να την παραλάβει... Ε... Την παραλαμβάνει και με ΕΛΤΑ... Δηλαδή ορισμένα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε ανθρώπινα.(κατ`εμέ) γιατί όπως λές και εσύ ο πρώτος μισθός όποιον περάσουν και δεν είναι η υπηρεσία στον τόπο τους... Χαροπαλεύει μετά απο αυτα τα 3 ταξίδια...
Γνωρίζεται περίπου στα ποσα μόρια θα κυμανθεί ο πίνακας των επιτυχοντων;
Θεσσαλονίκη για αυτό μου φαίνεται περίεργο το 272... Πιστεύω σε καμία εβδομάδα θα βγουν
Panos έγραψε:Γνωρίζεται περίπου στα ποσα μόρια θα κυμανθεί ο πίνακας των επιτυχοντων;
Φίλε Πάνος... Τα μόρια απο νομό σε νομό θα διαφέρουν διότι ανάλογα απο το πλήθος των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν σε κάθε νομό ξεχωριστά και σε συνδιασμό με τα προσόντα του κάθε υποψηφίου θα βγούνε και τα μόρια που χρειάζεται για να είναι κάποιος στους επιτυχόντες.
Bill93 έγραψε:Θεσσαλονίκη για αυτό μου φαίνεται περίεργο το 272... Πιστεύω σε καμία εβδομάδα θα βγουν
272 αιτήσεις μόνο στην θεσσ/νικη λίγο δύσκολο επομένως συμφωνώ μαζί σου...
λογικά μέσα σε μία εβδομάδα θα έχουμε αποτελέσματα προσωρινά γιατί με το που καταθέσανε οι υποψήφιοι αιτήσεις άμεσα τα καταχωρούσαν και ηλεκτρονικά σε ειδική εφαρμογή της πυροσβεστικής.
Στη Μαγνησία δεύτερη μέρα αιτήσεων έχω αριθμό 3600++ .. δν γινεται παιδιά κάτι άλλο σημαίνει..
Οπότε καταλήγουμε ότι ο αριθμός πρωτοκόλλου δεν έχει σχέση με τον αριθμό των ατόμων που κάνανε αίτηση... την βγάλαμε την άκρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες