Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Καλημέρα παιδιά. Σήμερα εδεινε ο φίλος μου αθλήματα για το λιμενικό και έτυχε και γνώρισα έναν αξιωματικό της αστυνομίας που εδεινε και ο γιος του αθλήματα και πιάσαμε την κουβέντα και μου ειπε για τις ελλείψεις που έχει το σώμα και ότι περιμένουμε άμεσα να πάρουμε ειδικούς φρουρούς και έχει μιλήσει ο αρχηγός με τον υπουργό και το θέμα προχωράει Καλά.. Τώρα οτι μου είπε αυτό σας λέω.. Καλημέρα και υπομονή
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Πανος έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Σήμερα εδεινε ο φίλος μου αθλήματα για το λιμενικό και έτυχε και γνώρισα έναν αξιωματικό της αστυνομίας που εδεινε και ο γιος του αθλήματα και πιάσαμε την κουβέντα και μου ειπε για τις ελλείψεις που έχει το σώμα και ότι περιμένουμε άμεσα να πάρουμε ειδικούς φρουρούς και έχει μιλήσει ο αρχηγός με τον υπουργό και το θέμα προχωράει Καλά. Τώρα οτι μου είπε αυτό σας λέω. Καλημέρα και υπομονή

Και μετά όλοι μαζί ξυπνήσατε... Εικόνα Αυτό το ποιηματάκι ελλείψεις - άμεσα-αρχηγός-υπουργός γράφετε εδώ μέσα από το 2012 μέχρι και σήμερα, δεν βλέπετε ειδήσεις; Δεν παίρνετε χαμπάρι τι γίνεται; Πάμε για νέα μέτρα και εσείς κοιμάστε όρθιοι... Ψηφίζετε κιόλας; Εικόνα

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ναι το βλέπω όπως και το λιμενικό που δεν θα έβγαινε όπως έλεγες ακυρε... Και όχι μόνο τους πήρε, αλλά υπογράφτηκαν άλλοι 276 που θα βγει σύντομα... Εσύ μάλλον δεν έχεις ελπίδες για τίποτα και το μόνο πράγμα που κάνεις είναι να σχολιαζεις εδώ μέσα... Άσε εμας να κοιμόμαστε ορθιοι και ψήφισε εσει τον εαυτό σου μπορεί να βγεις και πρωθυπουργός...
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Για το 2016 δεν προβλέπεται κάτι από τον προϋπολογισμό.2017 ίσως;
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Καλημέρα παιδιά. Σήμερα εδεινε ο φίλος μου αθλήματα για το λιμενικό και έτυχε και γνώρισα έναν αξιωματικό της αστυνομίας που εδεινε και ο γιος του αθλήματα και πιάσαμε την κουβέντα και μου ειπε για τις ελλείψεις που έχει το σώμα και ότι περιμένουμε άμεσα να πάρουμε ειδικούς φρουρούς και έχει μιλήσει ο αρχηγός με τον υπουργό και το θέμα προχωράει Καλά. Τώρα οτι μου είπε αυτό σας λέω. Καλημέρα και υπομονή

Μιλάω αρκετά συχνά με αστυνομικούς, όσες φορές άνοιξα κουβέντα για ΕΦ (πάντα ρωτάω αν παίζει κάτι.) μου απαντάνε το ίδιο, ότι όλοι στην ΕΛ. ΑΣ. Θέλουν να βγει, ακόμα και οι εν ενεργεία ΕΦ για λόγους μετάθεσης κλπ... Επίσης μου λένε πως δεν υπάρχει διοικητής ΑΤ που να μην θέλει άτομα, υπάρχουν τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και σε μέσα, μόνο στην ΓΑΔΑ ξέρω ότι έχουν 4000 και κάτι οργανικές κενές, φαντάσου τι γίνετε αλλού.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=2808:2016-04-20-10-11-33&catid=123:news-poasy-2016&Itemid=117 Διαβαστε εδω, οσο ειναι αυτη η κυβερνηση δεν βγαζει για ε. Φ
δ.f

Δημοσίευση από δ.f »

Η ποασυ κάνει κουμάντο στην ελ. Ας τ έχω πει εκατό φορές!H ποασυ δεν γουστάρει τους φρουρούς και θέλει μόνο προσωπικό μέσω πανελληνίων! Το σεφεαα ούτε που ασχολείται απ ότι έχω καταλάβει! Έχει φαγωθεί η ποασυ με τους φρουρούς δεν κοιτάνε τα χάλια τους!
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Και επειδή το λέει ένας συνδικαλιστής δεν συμενει ότι θα γίνει κιόλας... Μην μπερδεύεται τα πράγματα ρε παιδιά... Αν θα βγει και ένας συνδικαλιστής των ειδικων φρουρων και πει ότι τέρμα η Πανελλαδικές μόνο από ειδικούς φρουρούς να μπαίνουν, δεν συμενει ότι θα γίνει... Απλά αυτοί δεν θέλουν τους φρουρούς και αυτό είναι όλο...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Η ελπιδα σου φιλε ειναι μεγαλυτερη απο την λογικη σου μαλλον.
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

glock έγραψε:http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=2808:2016-04-20-10-11-33&catid=123:news-poasy-2016&Itemid=117 Διαβαστε εδω, οσο ειναι αυτη η κυβερνηση δεν βγαζει για ε. Φ

Έχεις απόλυτο δίκιο glock. Πάλι καλά που έβγαλε πολλές προκηρύξεις η προηγούμενη κυβέρνηση για ΕΦ και μας κάλυψε!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Εδω δεν εβγαλε η προηγουμενη οπως λες θα βγαλει αυτη;
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Για να δούμε τι θα γίνει τον Ιούνιο ακούγεται έντονα ότι θα πέσει η κυβέρνηση έτσι και αλλιώς ακόμα μικρος ειμαι έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου υπομονή θα κάνω αν δεν βγαλει σε 6 χρόνια τότε η θα έχουμε πόλεμο η θα έχουμε καταστραφεί η χώρα εχουν τρομερές ελλειψεις σε όλα τα σώματα.
Akismp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Akismp »

Άμα είσαι μικρός ακόμα, κάτσε διάβασε να δώσεις πανελλαδικές να περάσεις...
akyro

Δημοσίευση από akyro »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Για να δούμε τι θα γίνει τον Ιούνιο ακούγεται έντονα ότι θα πέσει η κυβέρνηση έτσι και αλλιώς ακόμα μικρος ειμαι έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου υπομονή θα κάνω αν δεν βγαλει σε 6 χρόνια τότε η θα έχουμε πόλεμο η θα έχουμε καταστραφεί η χώρα εχουν τρομερές ελλειψεις σε όλα τα σώματα.

Η απλά εσύ είσαι ξεροκέφαλος σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο αφού κάνεις τόσα σενάρια Εικόνα

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από pame_pali »

Ο αλλος ονειρευεται να πεσει η κυβερνηση να γινει μπατσος. Καλα μιλαμε οχι 3 ουτε 4 αλλα 54 μνημονια θελει ο τοπος αυτος να ισιωσει.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες