πολιτης 1 έγραψε:Θαυμάζω τη λογική σου... Ζήσε έτσι σε όλη σου τη ζωή και όταν κάποια στιγμή κάνεις αυτοκριτική θα καταλάβεις ότι κάπου τα χεις μπερδέψει...
άλλο να έχεις ψευδαισθήσεις για το εαυτό σου και άλλο να χεις ήδη περάσει με τα μόρια στη πυροσβεστική και να το κυνηγας μέχρι τέλους... Εδώ μετρά κατα τη γνώμη μου πόσο αξία δίνει ο καθένας στο εαυτό του σε τέτοιες αποφάσεις.
Νομιζω ή δεν με καταλαβες η εσυ εχεις ψευδαισθησεις... Δινω μεγαλη αξια στον εαυτο μου και δεν κινουμε με τυχη αλλα με λογικη.
Ειμαι επιλαχων στην πυροσβεστικη και παλι θα το κυνηγησω μεχρι τελους.
Οσο περναει απο το χερι μου θα περασω τα αθληματα. Αν δεν με καλεσουν η ζωη συνεχιζετε.
Δεν καταλαβαινω που μπερδευεσε εσυ και οι υποστηριχτες σου;
Παιδια μην λετε χαζομαρες... Το 2007 ηταν διαφορετικα τα πραγματα γιατι εδειναν ολοι αθληματα, τωρα θα δωσουν μονο οι επιτυχοντες και οσοι ειναι επιλαχοντες. Αρα οσοι πιστευετε οτι θα κοπουν καμια 20000 και στις 2 κατηγοριες τζαμπα αισιοδοξια εχετε και στο τελος το τσουξιμο θα ειναι μεγαλυτερο... Εδω εγω με 22500 στην α κατηγορια τα εχω παρατησει, γιατι για να λεμε την αληθεια το ολο κακο ειναι οτι ζητανε μονο 600 ατομα, που ειναι ελαχιστος αριθμος...
g4 έγραψε:Παιδια μην λετε χαζομαρες... Το 2007 ηταν διαφορετικα τα πραγματα γιατι εδειναν ολοι αθληματα, τωρα θα δωσουν μονο οι επιτυχοντες και οσοι ειναι επιλαχοντες. Αρα οσοι πιστευετε οτι θα κοπουν καμια 20000 και στις 2 κατηγοριες τζαμπα αισιοδοξια εχετε και στο τελος το τσουξιμο θα ειναι μεγαλυτερο... Εδω εγω με 22500 στην α κατηγορια τα εχω παρατησει, γιατι για να λεμε την αληθεια το ολο κακο ειναι οτι ζητανε μονο 600 ατομα, που ειναι ελαχιστος αριθμος...
το πολυ να κοπουν 2-3000 συνολικα δεν πιστευω παρα πανω με τιποτα.
Δεν μπορούμε να κανουμε υποθέσεις για το πόσοι θα κοπούν γιατί δεν ξέρουμε πόσους θα καλέσουν... Επίσης κάνουμε το λάθος να υπολογίζουμε στους κομένους του 2007 και αυτούς που δεν παρουσιάστηκαν καθόλου, υπολογίζουμε δηλαδή οτι ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτούς που θα δώσουν φέτος θα κοπεί ή δεν θα παρουσιαστεί καθόλου... Επειδή έτσι έγινε και το 2007.