Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Ρε παιδια με τοσα ατομα και με τετοια θεματα οι βασεις θα πανε πολυ χαμηλα... Εγω πιστευω Οτι θα πανε 13.200. Σκεφτητε οτι ενας μαθητης αντι να γραψει 18 μαθηματικα γενικης και γραψει 12 χανει 1.100 μορια... Βαλτε επισης και οτι στα μαθηματικα κατ. Και στην φυσικη ολοι δεν γραπσανε καλα... Αρα περιπου 1500 μορια χανουν οι περισοτεροι... Και επειδη πηραν 1300 φετος θα πεσει και αλλο... Αρα με αυτους τους υπολογισμους θα πεσει 1700 με 2000. Και για τους 3τεκνους θα παει 11.700 με 12300...
Καλησπερα σας! Εγω, τελειωσα απο ΕΠΑ. Λ (Ομαδα Α) και εγραψα 1861,5. Η περσινη βαση ηταν στα 1846 μορια. Επισης, συμφωνα με την προκηρυξη, φετος θα παρουν 39 ατομα. Με αυτη την άυξηση των ατομων τι λετε οτι θα γινει; Θα ανεβει η βαση ή θα πεσει/μεινει σταθερη; Εχω πολυ αγχος, γιατι, πραγματικα θελω ΠΟΛΥ να περασω!
Γεια σου φιλε και εγω απο επαλ Α ειμαι και εγραψα 1865. Περσυ η βαση ηταν τοσο ψηλη γιατι ειχαν παρει μονο 17 ατομα. Φετος με τα 35 η βαση δεν θα αναβει πανω απο 1800. Μην αγχονεσαι 99,99% ειμαστε μεσα.Λάζαρος έγραψε:Καλησπερα σας! Εγω, τελειωσα απο ΕΠΑ. Λ (Ομαδα Α) και εγραψα 1861,5. Η περσινη βαση ηταν στα 1846 μορια. Επισης, συμφωνα με την προκηρυξη, φετος θα παρουν 39 ατομα. Με αυτη την άυξηση των ατομων τι λετε οτι θα γινει; Θα ανεβει η βαση ή θα πεσει/μεινει σταθερη; Εχω πολυ αγχος, γιατι, πραγματικα θελω ΠΟΛΥ να περασω!
mpampis έγραψε:Γεια σου φιλε και εγω απο επαλ Α ειμαι και εγραψα 1865. Περσυ η βαση ηταν τοσο ψηλη γιατι ειχαν παρει μονο 17 ατομα. Φετος με τα 35 η βαση δεν θα αναβει πανω απο 1800. Μην αγχονεσαι 99,99% ειμαστε μεσα.Λάζαρος έγραψε:Καλησπερα σας! Εγω, τελειωσα απο ΕΠΑ. Λ (Ομαδα Α) και εγραψα 1861,5. Η περσινη βαση ηταν στα 1846 μορια. Επισης, συμφωνα με την προκηρυξη, φετος θα παρουν 39 ατομα. Με αυτη την άυξηση των ατομων τι λετε οτι θα γινει; Θα ανεβει η βαση ή θα πεσει/μεινει σταθερη; Εχω πολυ αγχος, γιατι, πραγματικα θελω ΠΟΛΥ να περασω!
Ειδικότητες;
Εγω ειμαι απο μηχανολογικο τομεα. Εσυ φιλαρακι ποσο εβγαλες?guestv έγραψε:mpampis έγραψε:Γεια σου φιλε και εγω απο επαλ Α ειμαι και εγραψα 1865. Περσυ η βαση ηταν τοσο ψηλη γιατι ειχαν παρει μονο 17 ατομα. Φετος με τα 35 η βαση δεν θα αναβει πανω απο 1800. Μην αγχονεσαι 99,99% ειμαστε μεσα.Λάζαρος έγραψε:Καλησπερα σας! Εγω, τελειωσα απο ΕΠΑ. Λ (Ομαδα Α) και εγραψα 1861,5. Η περσινη βαση ηταν στα 1846 μορια. Επισης, συμφωνα με την προκηρυξη, φετος θα παρουν 39 ατομα. Με αυτη την άυξηση των ατομων τι λετε οτι θα γινει; Θα ανεβει η βαση ή θα πεσει/μεινει σταθερη; Εχω πολυ αγχος, γιατι, πραγματικα θελω ΠΟΛΥ να περασω!
Ειδικότητες;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Θα πεσει η βαση μην αγχωνεστε! Οσοι εδειναν για αστυνομια και στρατο φετος πατωσαν!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Λάζαρος έγραψε:Καλησπερα σας! Εγω, τελειωσα απο ΕΠΑ. Λ (Ομαδα Α) και εγραψα 1861,5. Η περσινη βαση ηταν στα 1846 μορια. Επισης, συμφωνα με την προκηρυξη, φετος θα παρουν 39 ατομα. Με αυτη την άυξηση των ατομων τι λετε οτι θα γινει; Θα ανεβει η βαση ή θα πεσει/μεινει σταθερη; Εχω πολυ αγχος, γιατι, πραγματικα θελω ΠΟΛΥ να περασω!
μεσα είσαι

ξεκίνα να ετοιμάζεις τον σάκο!
Εγω απ επαλ με 1683 εχω ελπιδες; το 2009 με τα ιδια ατομας απο επαλ περιπου επεσε στο 1671... εσεις που γραψατε απο 1800και να πατε στρατιοτικες για να εχω ελπιδεσ...
16.259 απο γενικο λυκειου (γενικη σειρα), εχω ελπιδες;
Ελεος ρε φιλε πατακο η βαση περσι με λιγοτερους εισακτεους και ευκολοτερα θεματα ηταν 15200 τι μας ρωτας αν εχεις ελπιδες; Μην κανεις επιδειξη
Συμφωνω... Ετοιμαζομαι και εγω μαζι σουblademaster έγραψε:Λάζαρος έγραψε:Καλησπερα σας! Εγω, τελειωσα απο ΕΠΑ. Λ (Ομαδα Α) και εγραψα 1861,5. Η περσινη βαση ηταν στα 1846 μορια. Επισης, συμφωνα με την προκηρυξη, φετος θα παρουν 39 ατομα. Με αυτη την άυξηση των ατομων τι λετε οτι θα γινει; Θα ανεβει η βαση ή θα πεσει/μεινει σταθερη; Εχω πολυ αγχος, γιατι, πραγματικα θελω ΠΟΛΥ να περασω!
μεσα είσαι
ξεκίνα να ετοιμάζεις τον σάκο!

Πλακα κανεις τωρα ρε συ; Ξεκινα να ετοιμαζεσαι και εσυ...Pattakos έγραψε:16.259 απο γενικο λυκειου (γενικη σειρα), εχω ελπιδες;
mpampis έγραψε:Εγω ειμαι απο μηχανολογικο τομεα. Εσυ φιλαρακι ποσο εβγαλες;guestv έγραψε:mpampis έγραψε:Γεια σου φιλε και εγω απο επαλ Α ειμαι και εγραψα 1865. Περσυ η βαση ηταν τοσο ψηλη γιατι ειχαν παρει μονο 17 ατομα. Φετος με τα 35 η βαση δεν θα αναβει πανω απο 1800. Μην αγχονεσαι 99,99% ειμαστε μεσα.Λάζαρος έγραψε:Καλησπερα σας! Εγω, τελειωσα απο ΕΠΑ. Λ (Ομαδα Α) και εγραψα 1861,5. Η περσινη βαση ηταν στα 1846 μορια. Επισης, συμφωνα με την προκηρυξη, φετος θα παρουν 39 ατομα. Με αυτη την άυξηση των ατομων τι λετε οτι θα γινει; Θα ανεβει η βαση ή θα πεσει/μεινει σταθερη; Εχω πολυ αγχος, γιατι, πραγματικα θελω ΠΟΛΥ να περασω!
Ειδικότητες;
Πληροφορική.1613.
Pattakos έγραψε:16.259 απο γενικο λυκειου (γενικη σειρα), εχω ελπιδες;
Ξεχασες αυτο >

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
εσύ τον έχεις ήδη έτοιμο τον σάκο και τώρα παίρνεις εξάρτηση γκλομπ και χειροπαίδες για την πρακτική του χρόνου!
με αυτά τα μόρια μπορεί να είσαι και ομαδάρχης στην διμοιρία σου αν πας σε χαμηλόβαθμο τ. Δ. Α
Ή μας δουλεύεις ή δεν έχεις επίγνωση της πραγματικότητας... Με τόσα μόρια είσαι μέσα και δεν το ξέρεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες