ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sea_bandit

Δημοσίευση από sea_bandit »

Αφου ολοκληρωθει η υγειονομικη εξεταση, σε ποσο χρονικο διαστημα γινεται η εκδοση της γνωματευσης;
ευχαριστω ;)

(την παρασκευη θα παω... Και μεχρι 7/7 πρεπει να εχω παραδοσει τα χαρτια... Μην παθω κανα ξαφνικο χαχα)
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Ηθελα να ρωτησω με τη βαση του 10% δεν μπορεις να μπεις φετος στη σχολη?
sea_bandit

Κώστας έγραψε:Ηθελα να ρωτησω με τη βαση του 10% δεν μπορεις να μπεις φετος στη σχολη;

εχεις κανει τα χαρτια σου τον φεβρουαριου; Που δηλωνες στρατιωτικες, αστυνομικες ΤΕΦΑΑ και σχολες του εμπορικου ναυτικου;
Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ptolemaios »

sea_bandit έγραψε:
Κώστας έγραψε:Ηθελα να ρωτησω με τη βαση του 10% δεν μπορεις να μπεις φετος στη σχολη;

εχεις κανει τα χαρτια σου τον φεβρουαριου; Που δηλωνες στρατιωτικες, αστυνομικες ΤΕΦΑΑ και σχολες του εμπορικου ναυτικου;

δεν ειναι υποχρεωτικη η αιτηση του φεβρουαριου... μπορεις να κανεις τα χαρτια σου τωρα για τις αεν και μηχανογραφικο τον ιουλιο.. αυτα αρκουν

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

TΑ ειχα κανει. Ενα χαρτι ηταν. Απλως δεν αναφερεται πουθενα μεσα στην προκυρηξη κατι για το 10%. Εκτος και αν δεν το βλεπω εγω...
sea_bandit

κωστας έγραψε:TΑ ειχα κανει. Ενα χαρτι ηταν. Απλως δεν αναφερεται πουθενα μεσα στην προκυρηξη κατι για το 10%. Εκτος και αν δεν το βλεπω εγω...

κωστας έγραψε:TΑ ειχα κανει. Ενα χαρτι ηταν. Απλως δεν αναφερεται πουθενα μεσα στην προκυρηξη κατι για το 10%. Εκτος και αν δεν το βλεπω εγω...

πιστευς χωρις να ειμαι σιγουρος. Αφορα το 10% της πρωτης κατηγοριας (εαν ερχεσαι απο λυκειο) δηλαδη το 10% του 60% των 418 πλοιαρχων και 293 μηχανικων...25 πλοιαρχοι και 18 μηχανικοι

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

κωστας έγραψε:TΑ ειχα κανει. Ενα χαρτι ηταν.Απλως δεν αναφερεται πουθενα μεσα στην προκυρηξη κατι για το 10%. Εκτος και αν δεν το βλεπω εγω...

Επιπλέον των ανωτέρω και σε ποσοστό 10%, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.380/76 όπως
τροποποιήθηκε με τον Ν.3454/2006 και τον Ν.3667/2008, εισάγονται ως ειδική κατηγορία
(Πολύτεκνοι κ. Λ. Π) 71 Έλληνες σπουδαστές/στριες (42 Πλοίαρχοι και 29 Μηχανικοί

Το λέει στον αριθμό εισακτέων

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

Παιδια συγγνωμη για την ασχετη επι του θεματος ερωτηση. Που μπορω μεσω ιντερνετ να βρω τα αποτελεσματα των εξετασεων; Αν μπορειτε και γνωριζετε παραπεμψτε με σε ενα site...

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Α νομιζα οτι αυτο ηταν μονο για πολυτεκνους αλλα παλι μου φανηκε μεγαλος αυτος ο αριθμος οκ παντως ευχαριστω...
ΕΦ. ΛΧΙΑΣ (ΠΒ)

Δημοσίευση από ΕΦ. ΛΧΙΑΣ (ΠΒ) »

Ρε παιδια τι εγινε; Ειδε ο γιωργακης οτι ο κοσμος παει να ξεφυγει απο τη μιζερια και σταματησε να παιρνει με απολυτηριο λυκειου στις ΑΕΝ; Τι παπατζιλικια ειν αυτα; Εδω εγω φοιτητης πολυτεχνειου και ημουν για να τα παρατησω και να παω ΑΕΝ. Ειμαστε σοβαροι; Γι αυτο αυτη η χωρα εηταν ειναι και θα ειναι μπανανια μια ζωη... Δηλαδη πρεπει να περιμενω για του χρονου παλι; Και ΑΝ θα παρουν με απολυτηριο λυκειου; Τα νευρα μου ειναι κροσσια.Εικόνα
teo

Δημοσίευση από teo »

Φέτος θέλω να μπω στην σχολη με το 10% αλλα δεν έκανα κάποιο χαρτί τον φεβρουάριο γιατί δεν το ήξερα. Πειράζει; Και αν ναι μπορώ να κάνω κάτι τώρα?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

ΕΦ. ΛΧΙΑΣ (ΠΒ) έγραψε:Ρε παιδια τι εγινε; Ειδε ο γιωργακης οτι ο κοσμος παει να ξεφυγει απο τη μιζερια και σταματησε να παιρνει με απολυτηριο λυκειου στις ΑΕΝ; Τι παπατζιλικια ειν αυτα; Εδω εγω φοιτητης πολυτεχνειου και ημουν για να τα παρατησω και να παω ΑΕΝ. Ειμαστε σοβαροι; Γι αυτο αυτη η χωρα εηταν ειναι και θα ειναι μπανανια μια ζωη... Δηλαδη πρεπει να περιμενω για του χρονου παλι; Και ΑΝ θα παρουν με απολυτηριο λυκειου; Τα νευρα μου ειναι κροσσια.Εικόνα

1ον) Η 1η προκηρυξη αφορα μονον υποψηφιους απο πανελληνιες εξετασεις. Εαν μεινουν κενες θεσεις θα ξαναβγει προκ μονον με το απολυτηριο λυκειου. Αρα λοιπον δεν φταιει ο γιωργακης.

2ον) Μα απο που και ως που σκεφτεσαι να παρατησεις το πολυτεχνειο για να πας σε μια σχολη οπου το επιπεδο της ειναι κατωτατου του μετριου;

3ον) Οι αποφοιτοι των ΑΕΙ, Πολυτεχνικων Σχολων, και ΤΕΙ (μονον) του τμηματος μηχανολογων μηχανικων εχουν το δικαιωμα να αποκτησουν το διπλωμα μηχανικου Γ' ταξεως Εμπορ Ναυτ. Οι μεν αποφοιτοι των ΑΕΙ, Πολυτεχνικων Σχολων με 6 μηνες μπαρκο σαν δοκιμοι μηχανικοι, οι μεν αποφοιτοι των ΤΕΙ με 12 μηνες μπαρκο σαν δοκιμοι μηχανικοι. Εννοειτε πως πρεπει να συμπληρωσουν τα ΚΕΠ1 ΚΑΙ 2 αντιστοιχα.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Greko γιατι κατωτατη του μετριου; Σε πληροφορω πως με την οικονομικη κριση πολλοι στρεφονται προς αυτη την κατευθυνση και πολλοι ζουν αξιοπρεπως απο τη δουλεια του ναυτικου. Ο φιλτατος στον οποιο εδωσες την απαντηση αν βγαλει το πολυτεχνειο δεν ξερει αν θα βρει δουλεια. Και αν βρει θα ζει με τη σκεψη για να πιει ενα καφε. Η στρεψη του προς τις ΑΕΝ μπορει να του προσφερει ενα καλυτερο αυριο με οικονομικη ανεξαρτησια και μεγαλη εμπειρια ζωης. Αρκει να σκευτηκε καλα την αποφαση του, να μη μισει τη θαλασσα και πανω απο ολα να ειναι δεκτικος σε αλλαγες και εμπειριες. Ελπιζω να αναφερθηκες με το συγκεκριμενο χαρακτηρισμο μονο στη σχολη και οχι στη σταδιοδρομια. Μα και παλι δεν ισχυει.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προσθετω οτι η ζωη του σημερινου μιζερου ελληνα με τα πτυχια στο χερι που ειναι ανεργοσ Η πληρωνεται αμυδρα ειναι χειροτερη απο τη ζωη του πλουσιου ναυτικου που κανει τα ονειρα του η εστω και Ενα απο αυτα πραγματικοτητα.*καλυτερα 6 μηνες να ζεις παρα 12 μηνες να ψαχνεις για ζωη*
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Alejandro έγραψε:Greko γιατι κατωτατη του μετριου; Σε πληροφορω πως με την οικονομικη κριση πολλοι στρεφονται προς αυτη την κατευθυνση και πολλοι ζουν αξιοπρεπως απο τη δουλεια του ναυτικου.

Η οικονομική κρίση "τραβάει" αρκετά άτομα σε αυτό το επάγγελμα αυτό δεν σημαίνει ότι η σχολή συγκρίνεται με κάποιο ΤΕΙ η ΑΕΙ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης