Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Προσωπικά γνωρίζω αρκετούς οβα που είχαν αυτήν την ειδικότητα και δήλωσαν όλοι πεζικό. Τωρα αν ηταν λαθος η σωστο που δηλωσα την συγκεκριμενη θα φανει συντομα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Toniav99 την Παρ Ιουν 24, 2022 3:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
Και εγω γνωριζω απο φιλο μου που ειναι στην ειδικοτητα οτι οι περισσοτεροι στη μοναδα του δηλωσαν πεζικο γιατι δεν τους αρεσει εκει που ειναι! Ωστοσο ξεκιναει με ιεκ. Ιτς φαιν!20 θεσεις.60 ατομα στις πκε. Οχι και λιγα. Ευχομαι οτι καλυτερο! Θα δειξει στο τελος, κανενας μας δεν μπορει να ξερει ποια ηταν η καλυτερη επιλογηanonymous19970 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη οτι εκανες μεγαλο λαθος που δηλωσες την συγκεκριμενη ειδικοτητα. Περυσι η ειδικοτητα αυτη ζητουσε συγκεκριμενο πτυχιο με αποτελεσμα να μην μπορει κανενας οβα που εχει αυτη την ειδικοτητα να κανει αιτηση, φετος το αλλαξαν και μπορει καποιος με απολυτηριο απλο να κανει αιτηση. Οποτε θα περασουν αποκλειστικα οβα εκει αφου περυσι δεν περασε κανενας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 24, 2022 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Οσοι και να δηλωσαν πεζικο σκεψου υπαρχουν 1 σειρα οβα το 2017 2 σειρες το 2020 και αλλη μια σειρα το 2021 και φετος μπορουν να δηλωσουν και ολοι οι στρατιωτες που εκαναν θητεια εκει για να παρουν προυπηρεσια. Αλλα ναι σε λιγες μερες θα φανει τι εγινεchrusa έγραψε:και εγω γνωριζω απο φιλο μου που ειναι στην ειδικοτητα οτι οι περισσοτεροι στη μοναδα του δηλωσαν πεζικο γιατι δεν τους αρεσει εκει που ειναι! Ωστοσο ξεκιναει με ιεκ. Ιτς φαιν!20 θεσεις.60 ατομα στις πκε. Οχι και λιγα. Ευχομαι οτι καλυτερο! Θα δειξει στο τελος, κανενας μας δεν μπορει να ξερει ποια ηταν η καλυτερη επιλογη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 24, 2022 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να δούμε πόσους ράφτες στρατιωτικού εργοστασίου έχουμε ;Εγώ είμαι ΟΒΑ και τη δήλωσα
Έχει εικόνα κάνεις ή έχει ακούσει τίποτα για ράφτης στο στρατιωτικό εργοστάσιο; Γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
Μεγάλε πραγματικά δεν με ενδιαφέρει πόσες φορές θα δώσει κάποιος... Έχω βάλει μόνο στρατού ξηράς... Ήθελε μια απάντηση ο άλλος και του είπε να προσπαθήσει και στα δύο... Είτε δώσει μια φορά είτε δώσει 50 φορές...
κλαιω με τη πάρτη σου σοβαρά! Και επειδή κατάλαβα ποιος κόψε τις .. Δε χρειάζονται νέα προφίλ, μάγκες από δικό μου άτομο πληροφορήθηκα ότι είμαι εντός και όχι επιλαχών!tpk2022 έγραψε:Έχει εικόνα κάνεις ή έχει ακούσει τίποτα για ράφτης στο στρατιωτικό εργοστάσιο; Γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Έχει κάποιο σε pdf την περσινή λίστα επιτυχόντων για αεροπορία?
Giwtobol22 έγραψε:Παιδιά εγώ σαν πρώην δόκιμος αξιωματικός και γενικά όσοι έχουν υπηρετήσει με τι καθαρό μισθό ξεκινάμε ; Φυσικά και με το επίδομα παραμεθορίου
Το λεει μεσα η προκηρυξη βασικα με τη βαθμο ξεκινας σαν νεος ΕΠΟΠ και σαν πρωην βαθμοφορος
Μπορει να ειναι λιγο χαζη η ερώτηση αλλα επειδή πανω λέγατε για το πως διεξάγονται τα αθλήματα ειδα οτι δεν εγινε αναφορά στην κολύμβηση... Εκεινη την δινεις ξεχωριστά;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Σε 2 μερες διεξαγωνται τα αθληματα την κολυμβηση περυσι τη δωσαμε τελευταια οταν ειχαμε περασει τα προηγουμενα 9 αθληματαfnFAL έγραψε:Μπορει να ειναι λιγο χαζη η ερώτηση αλλα επειδή πανω λέγατε για το πως διεξάγονται τα αθλήματα ειδα οτι δεν εγινε αναφορά στην κολύμβηση... Εκεινη την δινεις ξεχωριστά;
Έγινε, να σαι καλα
bampoleiro έγραψε:Και εμας περσι το ιδιο! Και στο 8 περασαν ατομα... Και αν θες την αποψη μου δεν το θεωρω αδικο. Αναλογα φυσικα την ιδιοτητα. Αλλα τωρα ο αλλος που παει για κουρεας ε ναι ειναι μ*** να τον κοψεις επειδη εκανε το μιλι 7.31. Και 11 να το κανει δεν σου τρωει τη σειρα. Και ο κουρεας με 700 μορια εχει διαλυθει να βγαζει πτυχια διπλωμα κ. Α. Δε θεωρω αδικο να τον περασουν ενω ο δευτερος κουρεας εχει 200 μορια... Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ανεσεις αλλα φιλε μου και στο ασεπ ετσι ειναι. Οπως τα εχουν κανει καλυτερα να κοψεις το τσιγαρο και τον καφε και να βγαλεις ενα ecdl πχ παρα να μην το εχεις και να χανεις μορια...
Εισαι ασοβαρος με αυτα που γραφεις !
Που νομιζεις οτι πας! Σε σχολικη εκδρομη!
Αν αυτη ειναι η αποψη σου για της Ενοπλες Δυναμης καλυτερα να δωσεις καπου αλλου γιατι σε βλεπω και σενα να κλαις οπως και καποιοι αλλοι... Μεσα εδω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Καλα μη σκισεις κανα καλτσον.1) μαθε να βάζεις σημεία στίξης.
2) εμεις περσυ αυτα ειχαμε αν ηθελες ας επερνες το πραμα σου να ερχοσουν να δεις στη ΣΣΕ να δεις τι γινοταν.
3) συγγνώμη που θα το μαθεις απο εμενα αλλα οι ενοπλες δυναμεις δεν ειναι οι εποπ αλλά τα μεγαλα κεφαλια οποτε ναι. Αυτοι πανε όντως σχολείο σε σχεση με αυτο που εσυ εγω και ο καθε ενας θα ζησει.
4) λααααααρωσε λιγο
2) εμεις περσυ αυτα ειχαμε αν ηθελες ας επερνες το πραμα σου να ερχοσουν να δεις στη ΣΣΕ να δεις τι γινοταν.
3) συγγνώμη που θα το μαθεις απο εμενα αλλα οι ενοπλες δυναμεις δεν ειναι οι εποπ αλλά τα μεγαλα κεφαλια οποτε ναι. Αυτοι πανε όντως σχολείο σε σχεση με αυτο που εσυ εγω και ο καθε ενας θα ζησει.
4) λααααααρωσε λιγο
Λοιπόν αυτή στη στιγμή μου μιλάμε ακριβώς αιτήσεις ξηράς 10378 και του Πολεμικού ναυτικού 2575.Δε θα ρωτήσω τώρα ξανά τον άνθρωπο για 4 ώρες που εμειναν άντε να φτάσουν μαξ της ξηράς 10500 και του ναυτικού 2609 και αν.
Κρατήστε πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε στις 10378 για ξηρά και 2575 για ναυτικό ελπίζω να βοήθησα!
Είναι πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι εύχομαι καλή σταδιοδρομία και με το καλό σειρες!
Κρατήστε πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε στις 10378 για ξηρά και 2575 για ναυτικό ελπίζω να βοήθησα!
Είναι πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι εύχομαι καλή σταδιοδρομία και με το καλό σειρες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες