Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Χαλάρωσε λίγο που ξέρεις ότι θα μπεις και 100% ότι και να λέμε τα κριτήρια δεν είναι αξιοκρατικά
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από capten fan »

Μάγκες καλημερα σε ολους. Λοιπον εχω νεα απο καλη πηγη αλλα με καθε επιφύλαξη. Η πηγη μου ειναι απο ανθρωπο του ΦΕΚ. Λοιπον δε θέλω να πω παραπάνω αλλα οτι και αν σας πω δε ξερω αν ειναι αλήθεια ή αν θα γίνουν. Εγω απλα θα σας ενημερώσω. Λοιπον το ΙΕΚ. Μου ειπαν θα φύγει ως κύριον προσόν κκαι θα είναι κανονικα το απολυτήριο. Τελικα οι επιστολές μας και τα παράπονα βοήθησαν και μου ανέφερε ο άνθρωπος αυτός οτι ηταν παράνομο το οτι εβαλαν το ΙΕΚ κυριο προσόν. Λογικα θα παίρνει καποια μόρια και λογικα θα βαλουν εμπειρία σαν φύλακας που θα αποδεικνύεται απο τους εργοδότες (ως φυλακες)παντα. Αυτα εμαθα μάγκες. Ελπιζω να ειναι αλήθεια και μην τσακώνεστε μέχρι να μαθουμε με σιγουριά .
Baggelis

Δημοσίευση από Baggelis »

Πότε αναμένεται να βγει;
ΠΆΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΆΝΟΣ »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/208259/asep-6k-2018-antidraseis-apo-ta-prosonta-koftes-gia-tis-proslipseis-stis-fylakes?m=1... Πιστεύω Να δικαιωθούμε στο τέλος...
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Αν και μου Φαίνεται ακατορθωτο αλλα ας ελπισουμε τουλαχιστον...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/208259/asep-6k-2018-antidraseis-apo-ta-prosonta-koftes-gia-tis-proslipseis-stis-fylakes?m=1
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Babastroumf »

Ε. φρουρος Α-Κατωγια έγραψε:Καποιοι φιλε μου δν περιμεναμε μονο απο τς ειδικες δυναμεις ν παρουμε μορια καποιοι εχουμε κ καλο απολυτηριο αγγλικα Η/Υ ολα τ διπλωματα κ τ ΙΕΚ προσωπικα και αρκετα χρονια εμπειρια.. Τ οτι θ μπω τ ξερω 100%ΟΜΩΣ σκοπος μ κ στοχος μ ηταν ν μπω ειδικος φρουρος δυστηχως δν προλαβα ποτε προκηρυξη κ γ αυτο θ μπω εξωτερικος φρουρος γ τν λογο οτι εχουν τς ιδιες αρμοδιοτητες κατα τν εκτελεση τν καθηκοντων τς!! Π θελω ν καταληξω οτι επειδη δν πηρε ποτε ειδικους φρουρους δν καθομαι ν λεω τζαμπα π πηγα ειδικες δυναμεις τζαμπα η θητεια τζαμπα τ ενα τ αλλο στν ζωη ολα ειναι επιλογες... Ο πρασινος μπερες ειναι τιμη κυριοι κ η πουλαδα ακομα περισσοτερο... Καλη συνεχεια φιλε μ κ σ ευχομαι τ καλυτερα!!

Υπάρχει και η λύση των πανελλαδικών εξετάσεων για να γίνεις αστυνομικός αφού σ αρέσει τόσο φίλε μου, με 16.500 από γενικο κ είσαι μέσα αφού θες τόσο αστυνομία

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

REDMAN316 έγραψε:
Pitbull έγραψε:
glock έγραψε: Πρωτα ας την δουμε παιδες
Τι να δούμε ; Την καταδίκη ; Περιμενα τόσα χρόνια να βαλω το απολυτήριο των ειδικών δυνάμεων ετσι; Γιατι να παω στρατο; Γιατι να βγαλω διπλώματα ; Κτλ ; Το απολυτήριο μου δηλαδη ειναι για β επικόυρ. Δηλ για πέταμα φιλε μου Η πιο φωτογραφική προκηρυξη θα ειναι

Δηλαδή εσύ υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις και τώρα που δεν θα καταμετρηθούν τα μόρια σου μας λες ''Γιατί να πάω στρατό ;''

Μάλιστα, δηλαδή κάτι τέτοιοι τύποι θεωρούνται και καταλληλότεροι από άλλους που δεν υπηρέτησαν σε ειδικό σώμα.

Χίλιες φορές να μπουν συνειδητοποιημένοι πεζικάριοι παρά τέτοιο ''λοκατζίδες'' κύριοι

Ας μην είχες τελειώσει το ΙΕΚ και θα έλεγες αλλα. Αλλα τωρα θα διοριστείς και θα γελάς με τα κορόιδα μετα που πάνε στα ΛΟΚ. Τσαμπα χρόνος η θητεία πλεον[/QUOT

Aρχικά έχω υπηρετήσει στα ΛΟΚ στα 18 μου και θα ξανά πήγαινα μόνο και μόνο από φιλοπατρία και για να προσφέρω στο έθνος μου. Όταν παρουσιάστηκα δεν είχα ιδέα για τα μόρια και το ιεκ το έβγαλα γιατί δουλεύω πάνω στον κλάδο της ασφάλειας. Προφανώς δεν περιμένω μία ζωή μαζεύοντας μόρια για να μπω στο δημόσιο. Επίσης δίνω 4η φορά πανελλαδικές για την αστυφυλάκων οπότε δεν με ενδιαφέρει άμεσα το σωφρονιστικό. Βλέπεις υπάρχουν και κανονικοί άνθρωποι που ζουν την ζωή τους και εκτός δημοσίου...

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ε. Φρουρος Α-Κατωγια έγραψε:Καποιοι φιλε μου δν περιμεναμε μονο απο τς ειδικες δυναμεις ν παρουμε μορια καποιοι εχουμε κ καλο απολυτηριο αγγλικα Η/Υ ολα τ διπλωματα κ τ ΙΕΚ προσωπικα και αρκετα χρονια εμπειρια. Τ οτι θ μπω τ ξερω 100%ΟΜΩΣ σκοπος μ κ στοχος μ ηταν ν μπω ειδικος φρουρος δυστηχως δν προλαβα ποτε προκηρυξη κ γ αυτο θ μπω εξωτερικος φρουρος γ τν λογο οτι εχουν τς ιδιες αρμοδιοτητες κατα τν εκτελεση τν καθηκοντων τς! Π θελω ν καταληξω οτι επειδη δν πηρε ποτε ειδικους φρουρους δν καθομαι ν λεω τζαμπα π πηγα ειδικες δυναμεις τζαμπα η θητεια τζαμπα τ ενα τ αλλο στν ζωη ολα ειναι επιλογες... Ο πρασινος μπερες ειναι τιμη κυριοι κ η πουλαδα ακομα περισσοτερο... Καλη συνεχεια φιλε μ κ σ ευχομαι τ καλυτερα!

Συγχαρητήρια για το ήθος παλικάρι. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι από απόψεις καταδρομών και φωνές σαν την δική σου πρέπει να ακούγονται

.

Bill1993

Ελα ρε φιλε redman και εγω τεταρτη φορα δινω, μακαρι να τα καταφερουμε φετος... καλο ειναι παντως να μην κανουμε επιδειξη των προσοντων μας ουτε να ειμαστε τοσο σίγουροι για την επιτυχια μας γιατι η ζωή ειναι περιεργη και ολα αλλαζουν. Ο καθενας κανει την προσπάθειά του...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Bill1993 έγραψε:Ελα ρε φιλε redman και εγω τεταρτη φορα δινω, μακαρι να τα καταφερουμε φετος... Καλο ειναι παντως να μην κανουμε επιδειξη των προσοντων μας ουτε να ειμαστε τοσο σίγουροι για την επιτυχια μας γιατι η ζωή ειναι περιεργη και ολα αλλαζουν. Ο καθενας κανει την προσπάθειά του...

Συγχαρητήρια bill δεν κάνω επίδειξη προσόντων γιατί δεν είναι προσόν να δίνεις 4η φορά! Ήθελα να δείξω απλά στο ΚΔ που μου λέει ότι δεν γκρινιάζω επειδή έχω ΙΕΚ ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα ! Εύχομαι κάθε επιτυχεία! Πόσο χρονών είσαι ;

Bill1993

Του 93 είμαι, δεν το ειπα για σενα προσωπικά...
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Μαγκες μας πρηξατε. ΟΛοι εδω εχετε υπερ μοριωση χαχχχαα. Κ τοτε που δωσα για ειδικός φρουρος κ ημουν επιλαχων αλλα δεν τελικά .. Ηταβ πολλοι που γραφανε στο φόρουμ πωωω ειμαι σιγουρος μεσα κ μπλα μπλα εχω μορια εχω δόκιμος ειδικων λυκειο 19.9. Μηχανη αμαξι πολύτεκνος. κ μετα τους εβλεπα σε αλλα. φόρουμ να λενε πτοε θα βγει καμια προκ. Ασε που εχω δει εναεναν δυο εδω μεεσα.Υ. Γ 1 Εσυ φιλε που λες οτι τσαμπα πηγές ειδικες δυναμεις επδ δνν θσχει μορια πραγματικα αν μπεις θασαι η πιο αποτυχημένη πρόσληψη Υπήρχαν αλλοι που λογω υγείας η τραυματισμού δεν πηγαν ειδικες δυναμεις κ. κλαιγανε.

Υ. Γ2 οσο για σενα ππυ λες το χεις σιγουρο οτι θα μπεις. Μαλλον ακομα να μαθεις οτι δεν μετρανε λυκειο βαθμος διπλωμ. :; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΛ

redman

Δημοσίευση από redman »

Bill1993 έγραψε:Του 93 είμαι, δεν το ειπα για σενα προσωπικά...

Και εγώ του 93 είμαι αλλά δίνω από ΕΠΑΛ

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

http://workenter.gr/dimosio/eidiseis/emploki-me-tin-prokiryxi-toy-ypoyrgeioy-dikaiosynis
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες