Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καταρχάς μπράβο σου που είσαι γυναίκα και βγάζεις τα αθλήματα εύκολα. Δυστυχώς δεν αξίζει δηλαδή όσο και να σου αρέσουν οι ειδικές δυνάμεις και ο στρατός θα ξενερώσεις γιατί έχει πάρα πολύ φθορά μακροπρόθεσμα και ανούσια πράγματα επίσης πλέον δεν βγαίνεις τόσο νωρίς στη σύνταξη όπως παλιά γιατί το έχουν αλλάξει. Να ξέρεις πάντως ότι αξίζει πιο πολύ να τα κάνεις κάπου αλλού παρά στις ειδικές Δυνάμεις. Και στο λέει και άτομο που έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και τα έχει δει από μέσα.
Επισκέπτης

Σβήνονται οι απαντήσεις ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 2:50 am Καταρχάς μπράβο σου που είσαι γυναίκα και βγάζεις τα αθλήματα εύκολα. Δυστυχώς δεν αξίζει δηλαδή όσο και να σου αρέσουν οι ειδικές δυνάμεις και ο στρατός θα ξενερώσεις γιατί έχει πάρα πολύ φθορά μακροπρόθεσμα και ανούσια πράγματα επίσης πλέον δεν βγαίνεις τόσο νωρίς στη σύνταξη όπως παλιά γιατί το έχουν αλλάξει. Να ξέρεις πάντως ότι αξίζει πιο πολύ να τα κάνεις κάπου αλλού παρά στις ειδικές Δυνάμεις. Και στο λέει και άτομο που έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και τα έχει δει από μέσα.
Δεν ξέρω γιατί αλλά σβήστηκαν τα σχόλια μας. Πρόλαβα και διάβασα όσα έγραψες και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν θέλετε γράψτε και άλλοι την γνώμη σας για θητεία στις ΕΔ.
(Αν και άλλο να στο λένε και άλλο να το ζεις)
Επισκέπτης

Μήπως σβήστηκαν γιατί έγραψε την αλήθεια για της ΕΔ;
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 12:49 pm Μήπως σβήστηκαν γιατί έγραψε την αλήθεια για της ΕΔ;
Το ότι υπάρχουν και άλλα θέματα του φόρουμ και μετακινήθηκαν εκεί τα μηνύματα δεν το σκέφτηκες; Το έχετε κάνει καφενείο.
Επισκέπτης

Παιδιά δεν βλέπω να γίνεται καμία ενέργεια και με ανησυχεί πολύ αυτό
Επισκέπτης

Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνουν έχουν αναστατώσει τόσο κόσμο και πάλι τίποτα δηλαδή έλεος τουλάχιστον να πουν ότι θα βγει το 2025 να τελειώνουμε
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Εγω παντως εφοσον λυσανε το συνταξιοδοτικο αν καταλαβα καλα οπως γραφει και το αρθρο που εστειλα και απο την στιγμη που γραφουν οτι θα βγει μεσα στις επομενες μερες ελπιζω πως κατι θα γινει, δεν μπορει να μην βγει ολα ειναι ετοιμα ακομα και η πλατφορμα για τις αιτησεις γραφει 2024 οχι 2025 οποτε δεν ξερω... Βλεποντας και κανοντας
Επισκέπτης

Giorgosthe έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 2:17 pm Εγω παντως εφοσον λυσανε το συνταξιοδοτικο αν καταλαβα καλα οπως γραφει και το αρθρο που εστειλα και απο την στιγμη που γραφουν οτι θα βγει μεσα στις επομενες μερες ελπιζω πως κατι θα γινει, δεν μπορει να μην βγει ολα ειναι ετοιμα ακομα και η πλατφορμα για τις αιτησεις γραφει 2024 οχι 2025 οποτε δεν ξερω... Βλεποντας και κανοντας

Ποια πλατφόρμα;
Επισκέπτης

Να σε καλά. Ναι τα σβήνουν μάλλον γιατί είναι πολύ δημοκράτες όπως και οι κυβερνώντες και δεν τους αρέσει να λέγονται αλήθειες ευτυχώς πού μπόρεσες να τα διαβάσεις και ελπίζω να κάνεις την σωστή επιλογή ότι καλύτερο σου εύχομαι.
Επισκέπτης

Η πλατφόρμα πού κάνουμε τα χαρτιά μας η ΕΠΟΠ αρμι. Εγώ θεωρώ ότι αφού λένε ότι θα ρυθμίσουν το συνταξιοδοτικό σε λίγες ημέρες θα έχουμε την πολυπόθητη προκήρυξη μας επιτέλους.
Επισκέπτης

Η μόνη αλλαγή που ενδέχεται να γίνει θα αφορά κάποιες ειδικότητες όπως στους Καταδρομείς όπου σύμφωνα με την ηλικία και τη βαρύτητα της ειδικότητας και της θέσης, ενδέχεται αυτό να αλλάξει.

Σε καμία περίπτωση πάντως δε θα υπάρξει απόλυση, όπως ήταν αναμενόμενο!
Η λογική λέει ότι θα βγεί τις επόμενες ημέρες για να γίνει κατάταξη το 2025 και θα βγάλει και άλλη σειρά το 2025. Απλά αυτή θα εκδοθεί τώρα για να αξιοποιηθεί και το κονδύλι όπως είχαν δεσμευτεί.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 15, 2024 2:43 pm Η πλατφόρμα πού κάνουμε τα χαρτιά μας η ΕΠΟΠ αρμι. Εγώ θεωρώ ότι αφού λένε ότι θα ρυθμίσουν το συνταξιοδοτικό σε λίγες ημέρες θα έχουμε την πολυπόθητη προκήρυξη μας επιτέλους.
Εγώ που μπήκα μου λέει ότι η υποβολή των αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί
Επισκέπτης

Λεει ότι έχει ολοκληρωθεί γιατί είναι από περισυ αυτο.
Αλλά τα έχουν αλλάξει ολα για τις αιτήσεις του 24.
Τωρα που λύθηκε το συνταξιοδοτικό πιστεύω ότι θα έχουμε νέα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες