Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kate

Δημοσίευση από Kate »

Και για εξωτερικους θελει το ιεκ ;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Θα προηγηθούν όσοι το έχουν Kate, και μετά οι απόφοιτοι.
sven89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sven89 »

Λοιπον η προκυρηξη ειναι τιγκα φωτογραφικη. Κοιταει να βολεψει τους φυλακες μουσειων που εχουν πανισχυρο σωματειο για να μαζεψει ψηφαλακια. Κριμα η αναμονη.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

sven89 έγραψε:Λοιπον η προκυρηξη ειναι τιγκα φωτογραφικη. Κοιταει να βολεψει τους φυλακες μουσειων που εχουν πανισχυρο σωματειο για να μαζεψει ψηφαλακια. Κριμα η αναμονη.

+10000

Πες τα!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Πρωτα ας την δουμε παιδες
Pitbull

Δημοσίευση από Pitbull »

Miron έγραψε:
sven89 έγραψε:Λοιπον η προκυρηξη ειναι τιγκα φωτογραφικη. Κοιταει να βολεψει τους φυλακες μουσειων που εχουν πανισχυρο σωματειο για να μαζεψει ψηφαλακια. Κριμα η αναμονη.

+10000

Πες τα!

+1
Pitbull

Δημοσίευση από Pitbull »

glock έγραψε: Πρωτα ας την δουμε παιδες
Τι να δούμε ; Την καταδίκη ; Περιμενα τόσα χρόνια να βαλω το απολυτήριο των ειδικών δυνάμεων ετσι; Γιατι να παω στρατο; Γιατι να βγαλω διπλώματα ; Κτλ ; Το απολυτήριο μου δηλαδη ειναι για β επικόυρ. Δηλ για πέταμα φιλε μου Η πιο φωτογραφική προκηρυξη θα ειναι
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Παιδιά ψυχραιμία μέχρι να βγει να δούμε τι ακριβώς θ δουμε
Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Παιδια ετσι δεν κανουμε τιποτα ομως ειναι καθαρα φωτογραφικη ναι δεν λεω αλλα να τονλεμε εδω μεσα δεν κερδιζουμε τιποτα στειλτεωοπως εκανα και εγω καταγγελιες σε ασεπ σωματεια υπουργει σε site μονο ετσι θα αλλαξει κατι αν αλλαξει
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Και στο ΕΚΑΒ μετεδευτεροβαθμιο ΙΕΚ ζητανε. τα απολυτήρια πάνε επικουρικό. Αλλάξανε οι εποχές ξεκωλάτε...
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Φίλε Κώστα έχεις απόλυτο δίκαιο, από όσο γνωρίζω οι αντιδράσεις και οι πρόσφυγες είναι πολλές. τι άλλο πρέπει να γίνει;

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Pitbull έγραψε:
Τι να δούμε ; Την καταδίκη ; Περιμενα τόσα χρόνια να βαλω το απολυτήριο των ειδικών δυνάμεων ετσι; Γιατι να παω στρατο; Γιατι να βγαλω διπλώματα ; Κτλ ; Το απολυτήριο μου δηλαδη ειναι για β επικόυρ. Δηλ για πέταμα φιλε μου Η πιο φωτογραφική προκηρυξη θα ειναι

Δηλαδή εσύ υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις και τώρα που δεν θα καταμετρηθούν τα μόρια σου μας λες ''Γιατί να πάω στρατό ;''

Μάλιστα, δηλαδή κάτι τέτοιοι τύποι θεωρούνται και καταλληλότεροι από άλλους που δεν υπηρέτησαν σε ειδικό σώμα.

Χίλιες φορές να μπουν συνειδητοποιημένοι πεζικάριοι παρά τέτοιο ''λοκατζίδες'' κύριοι

Pitbull

Δημοσίευση από Pitbull »

REDMAN316 έγραψε:
Pitbull έγραψε:

Δηλαδή εσύ υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις και τώρα που δεν θα καταμετρηθούν τα μόρια σου μας λες ''Γιατί να πάω στρατό ;''

Μάλιστα, δηλαδή κάτι τέτοιοι τύποι θεωρούνται και καταλληλότεροι από άλλους που δεν υπηρέτησαν σε ειδικό σώμα.

Χίλιες φορές να μπουν συνειδητοποιημένοι πεζικάριοι παρά τέτοιο ''λοκατζίδες'' κύριοι

Ας μην είχες τελειώσει το ΙΕΚ και θα έλεγες αλλα. Αλλα τωρα θα διοριστείς και θα γελάς με τα κορόιδα μετα που πάνε στα ΛΟΚ. Τσαμπα χρόνος η θητεία πλεον
Ε.φρουρος Α-Κατωγια

Δημοσίευση από Ε.φρουρος Α-Κατωγια »

Καποιοι φιλε μου δν περιμεναμε μονο απο τς ειδικες δυναμεις ν παρουμε μορια καποιοι εχουμε κ καλο απολυτηριο αγγλικα Η/Υ ολα τ διπλωματα κ τ ΙΕΚ προσωπικα και αρκετα χρονια εμπειρια.. Τ οτι θ μπω τ ξερω 100%ΟΜΩΣ σκοπος μ κ στοχος μ ηταν ν μπω ειδικος φρουρος δυστηχως δν προλαβα ποτε προκηρυξη κ γ αυτο θ μπω εξωτερικος φρουρος γ τν λογο οτι εχουν τς ιδιες αρμοδιοτητες κατα τν εκτελεση τν καθηκοντων τς!! Π θελω ν καταληξω οτι επειδη δν πηρε ποτε ειδικους φρουρους δν καθομαι ν λεω τζαμπα π πηγα ειδικες δυναμεις τζαμπα η θητεια τζαμπα τ ενα τ αλλο στν ζωη ολα ειναι επιλογες... Ο πρασινος μπερες ειναι τιμη κυριοι κ η πουλαδα ακομα περισσοτερο... Καλη συνεχεια φιλε μ κ σ ευχομαι τ καλυτερα!!
soldier

Δημοσίευση από soldier »

Καλημερα, ξέρετε εαν τη μεταφορά κρατούμενων (κλούβα - λεωφορείο) είναι υπεύθυνη η αστυνομία η σωφρονιστικοι υπάλληλοι; Εάν είναι το 2ο θα ζητάνε λογικά και μεγάλο δίπλωμα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες