Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Μπερδευεσαι Guardian δεν διεψευσα ποτε το γεγονος μεταθεσης μερους του κονδυλιου της ΕΕ για το 23! Απλα λεω και επιμενω στο να πιστευω σε κατι θετικο. Ο καθενας απο τις επιλογες του λουζεται και τις συνεπειες (καλες η κακες) δε χανω κατι απο το να ευελπιστω ουτως η αλλως τα τελευταια μου χαρτια ειναι οι ΣΦ και η δικαστικη. Αποκει και περα σαν 94αρης διαγραφεται το σεναριο για μενα στα σωματα ασφαλειας.
Καλημέρα μπορώ να ρωτήσω κάτι... Η εντοπιότητα για τον Έβρο είναι απαιτούμενο προσόν η απλά μοριοδοτητε και μπορούν να βάλλουν και από άλλα μέρη
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Στο ΦΕΚ λέει για 27 εκατ τα οποίο εχουν παρθεί είδη τώρα τα 45 εκτ μπορεί να ειναι κάτι άλλοGuardian1 έγραψε:Το ποσό των 45 εκατ.EUR, που χορηγείται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό
Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής σύμφωνα με την κοινή δήλωση του
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και της Επιτροπής σχετικά με την
14
ενίσχυση ειδικών προγραμμάτων και την προσαρμογή των βασικών πράξεων
,
; Αναμένεται να μετατεθεί οπισθοβαρώς στα έτη 2023-2027 και να περιληφθεί πλήρως
στα σχέδια προϋπολογισμών για τα εν λόγω οικονομικά έτη σύμφωνα με τις ανάγκες.
Πρόσθετο ποσό 45 εκατ.EUR σε πιστώσεις αναλήψεων υποχρεώσεων και πιστώσεις
πληρωμών στον προϋπολογισμό του εγγράφεται στο αποθεματικό σύμφωνα με
15
το στοιχείο β) του άρθρου 49 παράγραφος 1 του δημοσιονομικού κανονισμού
.
Γουλεα αυτό που αναφέρεις είναι πριν τη τροποποίηση του κονδυλίου. Τα 45 είναι το τελευταίο. Παρολα αύτα αν θες ανέβασε αυτό με τα 27.
-
- Υπολοχαγός
Παιδια ο Ευρωπαϊκός Οργανισμό
Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής ειναι η frontex
Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής ειναι η frontex
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Το ξέρουμε ότι είναι για τη frontex.Ή ΕΕ δίνει το κονδύλι και η Ελλάδα το χρησιμοποιεί όπου θέλει.
Θα πάρει Συμβασιουχους λιμενοφυλακες στα νησιά και ΣΦ.
Αλλά φέτος εκτός από τον Έβρο δε παίρνει σε άλλη περιοχή.
Τώρα ότι νομίζεις κάνε.
Θα πάρει Συμβασιουχους λιμενοφυλακες στα νησιά και ΣΦ.
Αλλά φέτος εκτός από τον Έβρο δε παίρνει σε άλλη περιοχή.
Τώρα ότι νομίζεις κάνε.
-
- Υπολοχαγός
Δν νομίζω ούτε ξέρω τι ξέρεις απλά λέω οτι αυτό π έστειλες ειναι για την frontex το Κονδύλη όχι για τους σφ τις Ελλάδας
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Έγινε καλή συνέχεια!
-
- Συνταγματάρχης
Μετα την ΟΠΠΙ εως το καλοκαιρι θα λυθουν πολλες αποριες. Οπως και ναχει ευχομαι το καλυτερο σεναριο για ολους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Μακάρι να μπούνε τα παιδιά του 94 ειλικρινά τι να πω. Εγώ σκέφτομαι θετικά λόγω το ότι είμαι του 99 και σίγουρα είμαι πολύ πιο άνετα σε σχέση με τους 94 ηλικιακά. Παρόλα αυτά συμμερίζομαι την αγωνία και το άγχος που έχουν γιατί θα είναι μεγάλη αδικία να χάσουν αυτή την τελευταία ευκαιρία επειδή η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα σαν τα μούτρα της. Αν μάθω κάτι νεότερο θα γράψω παρακαλώ ότι μάθετε γράψτε και εσείς. Σε ένα μήνα από τώρα θα λυθούν όντως πολλές απορίες και θα ξεκαθαρίσουν κατά πολύ τα πράγματα. Όλοι ασχολούνται με ΕΠΟΠ και με πυροσβεστική τώρα οπότε είναι απολύτως λογικό να μην ασχολείται κανείς με τη δικιά μας.
-
- Συνταγματάρχης
Εσυ green dragon απο που το ακουσες; Το αναφερανε εκπαιδευτες της οππι η ετσι λεγεται στη σχολη γενικα;Green-Dragon99 έγραψε:Μακάρι να μπούνε τα παιδιά του 94 ειλικρινά τι να πω. Εγώ σκέφτομαι θετικά λόγω το ότι είμαι του 99 και σίγουρα είμαι πολύ πιο άνετα σε σχέση με τους 94 ηλικιακά. Παρόλα αυτά συμμερίζομαι την αγωνία και το άγχος που έχουν γιατί θα είναι μεγάλη αδικία να χάσουν αυτή την τελευταία ευκαιρία επειδή η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα σαν τα μούτρα της. Αν μάθω κάτι νεότερο θα γράψω παρακαλώ ότι μάθετε γράψτε και εσείς. Σε ένα μήνα από τώρα θα λυθούν όντως πολλές απορίες και θα ξεκαθαρίσουν κατά πολύ τα πράγματα. Όλοι ασχολούνται με ΕΠΟΠ και με πυροσβεστική τώρα οπότε είναι απολύτως λογικό να μην ασχολείται κανείς με τη δικιά μας.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Παιδιά οι εκπαιδευτές στην Κομοτηνή ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι λένε . οι μισοί λένε μετά από τους 400 θα μπουν οι 600 και οι άλλοι μισοί λένε μετά τους 400 θα μπουν ΣΦ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Εμένα μου το είπε δικό μου άτομο από το υπουργείο είναι άτομο άξιο εμπιστοσύνης το οποίο μιλάει ξεκάθαρα μόνο όταν είναι 100% σίγουρο και έχει έγκυρες και βάσιμες πληροφορίες. Οι εκπαιδευτές της οππι λογικό είναι οι μισοί να λένε έτσι και οι άλλοι Γιουβέτσι γιατί δεν ξέρουν τι θα γίνει με τις υπόλοιπες 600 θέσεις. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παρθούν αυτές από τη στιγμή που δεν τους πήραν όλους μαζί. Αφού είχαν πει ξεκάθαρα ότι θέλουν πρώτα να αναλάβουν καθήκοντα τα 400 άτομα να δούνε πως θα πάνε τα πράγματα και μετά θα αποφασίσουν. Οπότε η κοινή λογική λέει ότι συνέχεια έχουν οι σφ!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Το σημαντικό είναι να μάθουμε πόσες θέσεις θα βγουν. Λογικά αφού βγεί η οππι θα έχουμε εξελίξεις.
Γιατί τους χαλάς το όνειρο; Όνειρο ζουν μη τους ξυπνάς στους να το ζήσουν και αυτόGouleasss94 έγραψε:Δν νομίζω ούτε ξέρω τι ξέρεις απλά λέω οτι αυτό π έστειλες ειναι για την frontex το Κονδύλη όχι για τους σφ τις Ελλάδας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες