Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Μπερδευεσαι Guardian δεν διεψευσα ποτε το γεγονος μεταθεσης μερους του κονδυλιου της ΕΕ για το 23! Απλα λεω και επιμενω στο να πιστευω σε κατι θετικο. Ο καθενας απο τις επιλογες του λουζεται και τις συνεπειες (καλες η κακες) δε χανω κατι απο το να ευελπιστω ουτως η αλλως τα τελευταια μου χαρτια ειναι οι ΣΦ και η δικαστικη. Αποκει και περα σαν 94αρης διαγραφεται το σεναριο για μενα στα σωματα ασφαλειας.
Leten
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Leten »

Καλημέρα μπορώ να ρωτήσω κάτι... Η εντοπιότητα για τον Έβρο είναι απαιτούμενο προσόν η απλά μοριοδοτητε και μπορούν να βάλλουν και από άλλα μέρη
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Guardian1 έγραψε:Το ποσό των 45 εκατ.EUR, που χορηγείται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό

Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής σύμφωνα με την κοινή δήλωση του

Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και της Επιτροπής σχετικά με την

14

ενίσχυση ειδικών προγραμμάτων και την προσαρμογή των βασικών πράξεων

,

; Αναμένεται να μετατεθεί οπισθοβαρώς στα έτη 2023-2027 και να περιληφθεί πλήρως

στα σχέδια προϋπολογισμών για τα εν λόγω οικονομικά έτη σύμφωνα με τις ανάγκες.

Πρόσθετο ποσό 45 εκατ.EUR σε πιστώσεις αναλήψεων υποχρεώσεων και πιστώσεις

πληρωμών στον προϋπολογισμό του εγγράφεται στο αποθεματικό σύμφωνα με

15

το στοιχείο β) του άρθρου 49 παράγραφος 1 του δημοσιονομικού κανονισμού

.

Στο ΦΕΚ λέει για 27 εκατ τα οποίο εχουν παρθεί είδη τώρα τα 45 εκτ μπορεί να ειναι κάτι άλλο
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Loxias89 »

Γουλεα αυτό που αναφέρεις είναι πριν τη τροποποίηση του κονδυλίου. Τα 45 είναι το τελευταίο. Παρολα αύτα αν θες ανέβασε αυτό με τα 27.
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Παιδια ο Ευρωπαϊκός Οργανισμό

Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής ειναι η frontex

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Το ξέρουμε ότι είναι για τη frontex.Ή ΕΕ δίνει το κονδύλι και η Ελλάδα το χρησιμοποιεί όπου θέλει.

Θα πάρει Συμβασιουχους λιμενοφυλακες στα νησιά και ΣΦ.

Αλλά φέτος εκτός από τον Έβρο δε παίρνει σε άλλη περιοχή.

Τώρα ότι νομίζεις κάνε.

Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δν νομίζω ούτε ξέρω τι ξέρεις απλά λέω οτι αυτό π έστειλες ειναι για την frontex το Κονδύλη όχι για τους σφ τις Ελλάδας
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Έγινε καλή συνέχεια!
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Μετα την ΟΠΠΙ εως το καλοκαιρι θα λυθουν πολλες αποριες. Οπως και ναχει ευχομαι το καλυτερο σεναριο για ολους.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Μακάρι να μπούνε τα παιδιά του 94 ειλικρινά τι να πω. Εγώ σκέφτομαι θετικά λόγω το ότι είμαι του 99 και σίγουρα είμαι πολύ πιο άνετα σε σχέση με τους 94 ηλικιακά. Παρόλα αυτά συμμερίζομαι την αγωνία και το άγχος που έχουν γιατί θα είναι μεγάλη αδικία να χάσουν αυτή την τελευταία ευκαιρία επειδή η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα σαν τα μούτρα της. Αν μάθω κάτι νεότερο θα γράψω παρακαλώ ότι μάθετε γράψτε και εσείς. Σε ένα μήνα από τώρα θα λυθούν όντως πολλές απορίες και θα ξεκαθαρίσουν κατά πολύ τα πράγματα. Όλοι ασχολούνται με ΕΠΟΠ και με πυροσβεστική τώρα οπότε είναι απολύτως λογικό να μην ασχολείται κανείς με τη δικιά μας.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Green-Dragon99 έγραψε:Μακάρι να μπούνε τα παιδιά του 94 ειλικρινά τι να πω. Εγώ σκέφτομαι θετικά λόγω το ότι είμαι του 99 και σίγουρα είμαι πολύ πιο άνετα σε σχέση με τους 94 ηλικιακά. Παρόλα αυτά συμμερίζομαι την αγωνία και το άγχος που έχουν γιατί θα είναι μεγάλη αδικία να χάσουν αυτή την τελευταία ευκαιρία επειδή η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα σαν τα μούτρα της. Αν μάθω κάτι νεότερο θα γράψω παρακαλώ ότι μάθετε γράψτε και εσείς. Σε ένα μήνα από τώρα θα λυθούν όντως πολλές απορίες και θα ξεκαθαρίσουν κατά πολύ τα πράγματα. Όλοι ασχολούνται με ΕΠΟΠ και με πυροσβεστική τώρα οπότε είναι απολύτως λογικό να μην ασχολείται κανείς με τη δικιά μας.
Εσυ green dragon απο που το ακουσες; Το αναφερανε εκπαιδευτες της οππι η ετσι λεγεται στη σχολη γενικα;

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Παιδιά οι εκπαιδευτές στην Κομοτηνή ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι λένε . οι μισοί λένε μετά από τους 400 θα μπουν οι 600 και οι άλλοι μισοί λένε μετά τους 400 θα μπουν ΣΦ
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Εμένα μου το είπε δικό μου άτομο από το υπουργείο είναι άτομο άξιο εμπιστοσύνης το οποίο μιλάει ξεκάθαρα μόνο όταν είναι 100% σίγουρο και έχει έγκυρες και βάσιμες πληροφορίες. Οι εκπαιδευτές της οππι λογικό είναι οι μισοί να λένε έτσι και οι άλλοι Γιουβέτσι γιατί δεν ξέρουν τι θα γίνει με τις υπόλοιπες 600 θέσεις. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παρθούν αυτές από τη στιγμή που δεν τους πήραν όλους μαζί. Αφού είχαν πει ξεκάθαρα ότι θέλουν πρώτα να αναλάβουν καθήκοντα τα 400 άτομα να δούνε πως θα πάνε τα πράγματα και μετά θα αποφασίσουν. Οπότε η κοινή λογική λέει ότι συνέχεια έχουν οι σφ!
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 114

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Το σημαντικό είναι να μάθουμε πόσες θέσεις θα βγουν. Λογικά αφού βγεί η οππι θα έχουμε εξελίξεις.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Gouleasss94 έγραψε:Δν νομίζω ούτε ξέρω τι ξέρεις απλά λέω οτι αυτό π έστειλες ειναι για την frontex το Κονδύλη όχι για τους σφ τις Ελλάδας
Γιατί τους χαλάς το όνειρο; Όνειρο ζουν μη τους ξυπνάς στους να το ζήσουν και αυτό

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες