Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Ορθογραφικο λαθος, με ομικρον γιωτα το ετομοι δε το προλαβα ηθελε να φυγει το ατιμο
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΕΦΗ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ 7 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνακαλημερα εφη!Εικόνακαλα οχι και ξυλο αλλα που λεει ο λογος ε; Εικόνα στο κεντρο εχει λιγο ζορι αλλα εμεις θα παμε προετοιμασμενοι για ολα. Θ'αντεξουμε και τις προσβολες και τις φωνες και τις διαταγες και τις αδικιες και τα ξενυχτια και ολα αυτα τα ενδιαφεροντα πραγματα που θα μας πανε ενα βημα πιο περα! Ανυπομονω να με βρισει καποιος μεσα!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνατι ωραια που θα περασουμε!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Ορθογραφικο λαθος, με ομικρον γιωτα το ετομοι δε το προλαβα ηθελε να φυγει το ατιμο

μην ανησυχεις βρε! Θα πηγαινεις στο μηνυμα επανω στις επιλογες και θα το επεξεργαζεσαι! Εγω αυτο κανω οταν μου ξεφευγουνΕικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Κανενας δε θα σας βρισει ουτε θα σας προσβαλει, ποτε οσο θα φορατε στολη, δε υπαρχει η ασυδοσια που ο καθενας λεει οτι θελει και να ειναι αμοιρος των ευθυνων του
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

KAITH έγραψε:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Ορθογραφικο λαθος, με ομικρον γιωτα το ετομοι δε το προλαβα ηθελε να φυγει το ατιμο

μην ανησυχεις βρε! Θα πηγαινεις στο μηνυμα επανω στις επιλογες και θα το επεξεργαζεσαι! Εγω αυτο κανω οταν μου ξεφευγουνΕικόνα
ευχαριστωΕικόνα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Κανενας δε θα σας βρισει ουτε θα σας προσβαλει, ποτε οσο θα φορατε στολη, δε υπαρχει η ασυδοσια που ο καθενας λεει οτι θελει και να ειναι αμοιρος των ευθυνων του

ακριβως! Του κανεις αναφορα και τον βαζεις ας πουμε στη θεση του. Αρα οταν εισαι απλος φανταρος και κανεις την θητεια σου, δεν μπορεις να θεωρεις οτι θα εχεις την ιδια αντιμετωπιση και οταν μπεις ως εποπ!Εικόνααν ειναι δυνατον! Για το φιλο των κρεατων πιο πανω το λεωΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

Ετσι ακριβως Καιτη... Πολλοι κρινουν απο τη θητεια τους που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το να εισαι στελεχος... Ειναι τελειως διαφορετικη φιλοσοφια κ γι'αυτο κανουν κεγα λαθος να συγκρινουν δυο πραγματα τελειως διαφορετικα... Φιλε μου μακαρι στα αλλα επαγγελματα οπως λες να επαιρνες 1000 η ακομη κ 700ευρω... Ολοι πλεον με ημιπασχοληση δουλευουν για να μην σου κανουν προσληψηξ κ σου κολλανε ενσημα... Ελαχιστοι ειναι με 700... Τετοιες δουλειες που σου προσφερει σιγουρο μισθο πλεον με το κυαλι θα τις βλεπουν. Εχει να πεσει τρελη ανεργια κ πεινα... Βαινουμε σε πολυ χαλεπους καιρους... Εδω θα ειμαστε κ να τα ζουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Φεβ 28, 2010 2:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

KAITH έγραψε:Αρα οταν εισαι απλος φανταρος και κανεις την θητεια σου, δεν μπορεις να θεωρεις οτι θα εχεις την ιδια αντιμετωπιση και οταν μπεις ως εποπ!Εικόνααν ειναι δυνατον!

Εχεις δικιο. Θα εχεις χειροτερη!Εικόνα
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Brian Peppers »

ProSiNNeR έγραψε:
illy έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια... Εφοσον ειχες παει πρωτα φανταρος κ ειδες οτι δεν περνουσες καλα, τοτε γιατι εκανες αιτηση; Δεν μου απαντησες σε αυτο... Κ δεν σου επιτιθεμαι, συζητηση κανουμε, θελω να καταλαβω γιατι αντιδρας τοσο ασχημα

Πρωτα εκανα τα χαρτια μου και μετα πηγα φανταρος εδωσα τις εξετασεις μετα την ορκωμοσια καπου στης 16 Σεπτεμβριου αν θυμαμαι καλα.
Αντιδραω γιατι σου συμπεριφερονται λες και εισαι κανα ζωο δεν αξιζει για τα 1000 κωλο ευρω τετοια συμπεριφορα τουλαχιστον εξω μπορεις να αντιδρασης...
λες να μη το ξερουμε οτι μας συμπεριφερονται οπως λες; Σκουπιδια σε κανουν, αλλα ειναι στρατος, εσυ πριν πας τι νομιζες οτι θα σου στρωσουν κοκκινο χαλι; Μαμοθρευτο μου φενεσαι

Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Και δυστηχως αυτο ειναι οι μισοι που μπαινουν, γιαυτο φευγουν μετα, και δε μπαινουν παιδια που το αξιζουν πραγματικα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Πεστα ρε ανθρωπε! Πολλοι νομιζουν οτι πηγαινουν σε καμια κατασκηνωση. Αντε καλη προσαρμογη στους νεους εποπ. Σας περιμενουν πως και πως. Λιγο υπομονη στην αρχη και μετα θα φτιαξουν τα πραγματα.
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εμενα ρε φιλε μου δε πα να με πεταξουν και απο γκρεμο, ξερω οτι θα ειναι για λιγο καιρο επεισης το γουσταρω γιατι αν δεν υπαρχει αυτο δε θα καταλαβουμε στρατο, απο την αλλη αν φυγω θα ειμαι βλακας γιατι μου δωθηκε η ευκαιρια για μονημη δουλεια, μερικες μερες πηξημο θα με εμποδισουν; Δε βλεπεις τι γινετε εξω απο το στρατοπεδο; Επεισης και η αποσταση δε με νοιαζει, αλλοι πανε να βγαλουν λεφτα στη γερμανια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Brian Peppers την Κυρ Φεβ 28, 2010 4:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Rafale »

ΕικόναΕικόναΕικόνα Καλη προσαρμογη
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Rafale »

Brian Peppers έγραψε:Εμενα ρε φιλε μου δε πα να με πεταξουν και απο γκρεμο, ξερω οτι θα ειναι για λιγο καιρο επεισης το γουστααρω γιατι αν δεν υπαρχει αυτο δε θα καταλαβουμε στρατο,
τι εννοεις οτι θα ειναι για λιγο καιρο;

Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από diavivastis »

Σωστος ο γκαρυ.
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο