Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ορθογραφικο λαθος, με ομικρον γιωτα το ετομοι δε το προλαβα ηθελε να φυγει το ατιμο
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΕΦΗ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΡΩΩ 7 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Ορθογραφικο λαθος, με ομικρον γιωτα το ετομοι δε το προλαβα ηθελε να φυγει το ατιμο
μην ανησυχεις βρε! Θα πηγαινεις στο μηνυμα επανω στις επιλογες και θα το επεξεργαζεσαι! Εγω αυτο κανω οταν μου ξεφευγουν

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Κανενας δε θα σας βρισει ουτε θα σας προσβαλει, ποτε οσο θα φορατε στολη, δε υπαρχει η ασυδοσια που ο καθενας λεει οτι θελει και να ειναι αμοιρος των ευθυνων του
ευχαριστωKAITH έγραψε:ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Ορθογραφικο λαθος, με ομικρον γιωτα το ετομοι δε το προλαβα ηθελε να φυγει το ατιμο
μην ανησυχεις βρε! Θα πηγαινεις στο μηνυμα επανω στις επιλογες και θα το επεξεργαζεσαι! Εγω αυτο κανω οταν μου ξεφευγουν

-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Κανενας δε θα σας βρισει ουτε θα σας προσβαλει, ποτε οσο θα φορατε στολη, δε υπαρχει η ασυδοσια που ο καθενας λεει οτι θελει και να ειναι αμοιρος των ευθυνων του
ακριβως! Του κανεις αναφορα και τον βαζεις ας πουμε στη θεση του. Αρα οταν εισαι απλος φανταρος και κανεις την θητεια σου, δεν μπορεις να θεωρεις οτι θα εχεις την ιδια αντιμετωπιση και οταν μπεις ως εποπ!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Ετσι ακριβως Καιτη... Πολλοι κρινουν απο τη θητεια τους που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το να εισαι στελεχος... Ειναι τελειως διαφορετικη φιλοσοφια κ γι'αυτο κανουν κεγα λαθος να συγκρινουν δυο πραγματα τελειως διαφορετικα... Φιλε μου μακαρι στα αλλα επαγγελματα οπως λες να επαιρνες 1000 η ακομη κ 700ευρω... Ολοι πλεον με ημιπασχοληση δουλευουν για να μην σου κανουν προσληψηξ κ σου κολλανε ενσημα... Ελαχιστοι ειναι με 700... Τετοιες δουλειες που σου προσφερει σιγουρο μισθο πλεον με το κυαλι θα τις βλεπουν. Εχει να πεσει τρελη ανεργια κ πεινα... Βαινουμε σε πολυ χαλεπους καιρους... Εδω θα ειμαστε κ να τα ζουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Κυρ Φεβ 28, 2010 2:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
KAITH έγραψε:Αρα οταν εισαι απλος φανταρος και κανεις την θητεια σου, δεν μπορεις να θεωρεις οτι θα εχεις την ιδια αντιμετωπιση και οταν μπεις ως εποπ!αν ειναι δυνατον!
Εχεις δικιο. Θα εχεις χειροτερη!

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
λες να μη το ξερουμε οτι μας συμπεριφερονται οπως λες; Σκουπιδια σε κανουν, αλλα ειναι στρατος, εσυ πριν πας τι νομιζες οτι θα σου στρωσουν κοκκινο χαλι; Μαμοθρευτο μου φενεσαιProSiNNeR έγραψε:illy έγραψε:Θα μου λυσεις μια απορια... Εφοσον ειχες παει πρωτα φανταρος κ ειδες οτι δεν περνουσες καλα, τοτε γιατι εκανες αιτηση; Δεν μου απαντησες σε αυτο... Κ δεν σου επιτιθεμαι, συζητηση κανουμε, θελω να καταλαβω γιατι αντιδρας τοσο ασχημα
Πρωτα εκανα τα χαρτια μου και μετα πηγα φανταρος εδωσα τις εξετασεις μετα την ορκωμοσια καπου στης 16 Σεπτεμβριου αν θυμαμαι καλα.
Αντιδραω γιατι σου συμπεριφερονται λες και εισαι κανα ζωο δεν αξιζει για τα 1000 κωλο ευρω τετοια συμπεριφορα τουλαχιστον εξω μπορεις να αντιδρασης...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Και δυστηχως αυτο ειναι οι μισοι που μπαινουν, γιαυτο φευγουν μετα, και δε μπαινουν παιδια που το αξιζουν πραγματικα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Πεστα ρε ανθρωπε! Πολλοι νομιζουν οτι πηγαινουν σε καμια κατασκηνωση. Αντε καλη προσαρμογη στους νεους εποπ. Σας περιμενουν πως και πως. Λιγο υπομονη στην αρχη και μετα θα φτιαξουν τα πραγματα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εμενα ρε φιλε μου δε πα να με πεταξουν και απο γκρεμο, ξερω οτι θα ειναι για λιγο καιρο επεισης το γουσταρω γιατι αν δεν υπαρχει αυτο δε θα καταλαβουμε στρατο, απο την αλλη αν φυγω θα ειμαι βλακας γιατι μου δωθηκε η ευκαιρια για μονημη δουλεια, μερικες μερες πηξημο θα με εμποδισουν; Δε βλεπεις τι γινετε εξω απο το στρατοπεδο; Επεισης και η αποσταση δε με νοιαζει, αλλοι πανε να βγαλουν λεφτα στη γερμανια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Brian Peppers την Κυρ Φεβ 28, 2010 4:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

τι εννοεις οτι θα ειναι για λιγο καιρο;Brian Peppers έγραψε:Εμενα ρε φιλε μου δε πα να με πεταξουν και απο γκρεμο, ξερω οτι θα ειναι για λιγο καιρο επεισης το γουστααρω γιατι αν δεν υπαρχει αυτο δε θα καταλαβουμε στρατο,
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης