Δίκιο έχεις αλλά απ ότι βλέπεις δεν παίρνει παραπάνω δυστυχώς. Είναι αξιοκακρατικα αυτοι που μπαίνουν από πανελλήνιες γι αυτό δεν έχουν "ανάγκη" για παραπάνω, αν δεν ήταν το στε δεν θα έπαιρνε ούτε 250Streak21 έγραψε:Οκ φίλε ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση; αυτή η κατασταση με τα 250 άτομα δεν είναι λίγο αδιέξοδο; η αστυνομία έχει σίγουρα μεγαλύτερες ανάγκες και αυτό τραβάει ήδη πόσα χρόνια δε θα πρέπει να σταματήσει κάποτε; ίσως τώρα που θεωρητικά βγαίναμε και από τα μνημόνια
Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Μα σίγουρα η αστυνομία δε θα είναι ικανοποιημένη με αυτό. Πιστεύω δεν καλύπτει τις υπηρεσιακες της ανάγκες ειδικά αν υπολογίσεις και όσους βγαίνουν στη σύνταξη, πιο πολύ θέμα περικοπών και πολιτικής νομίζω ότι είναι.
-
- Αρχιλοχίας
Αλλού πάντως μια χαρά γίνονται προσλήψεις. Πρόσφατα πήρε 200 λιμενοφυλακες μέσω προκύρηξης...Streak21 έγραψε:Μα σίγουρα η αστυνομία δε θα είναι ικανοποιημένη με αυτό. Πιστεύω δεν καλύπτει τις υπηρεσιακες της ανάγκες ειδικά αν υπολογίσεις και όσους βγαίνουν στη σύνταξη, πιο πολύ θέμα περικοπών και πολιτικής νομίζω ότι είναι.
Ε κάτσε ρε φίλε να μη μπουν και τα τελευταία βύσματα αφού θα μπει και αυτό στις πανελλαδικές σε λίγο 

- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
Απο μια πρωτη εικονα που εχω οι σχολες θ λειτουργησουν κανονικα τουλαχιστν η σχολη η δικη μ που ειναι κ η μικροτερη. ε κ γ ν λειτουργησει εδω θ λειτουργησουν κ οι υπολοιπες απλα απο οτι φαινεται μ λιγοτερα ατομααα
Λιγότερα και από 250;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Streak21 έγραψε:Λιγότερα και από 250;
Οχι η κατανομη στς σχολες θ ειναι λιγοτερη γτ θ μπουν 250 αοτομα ενω φετος εισηχθησαν 500 πχ δετος στν κομοτηνη ειναι 200 ατομα τ χρονου θα ναι 100
Περισυ πως μπήκαν 500 αφού και η προηγούμενη προκηρυξη 250 έλεγε;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Streak21 έγραψε:Περισυ πως μπήκαν 500 αφού και η προηγούμενη προκηρυξη 250 έλεγε;
Ητν κ οι 250 δοκιμοι του 2016
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
Και έτσι το συριζα γλυτώνει λεφτα μείον τα 250 ατομα που δε θα πάρει. κοντρα στο μνημόνιο για πρώτη φορά το Σύριζα... Ενα μεγαλο μπράβο
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 6
Καλημέρα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν δινει κανένας με το 10% για αστυφυλάκων.
Γειά σας !! Είμαι 17 χρονών και τελειώνω τωρα την 2α Λυκείου και ειμαι κοπελα... ενδιαφέρομαι για τη σχολή Αστυφυλάκων... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες πληροφορίες για τη σχολη; (επίπεδο δυσκολίας, ποσα χρονια κτλ.) Πιστεύετε ότι ειναι γενικοτερα "καλο" επάγγελμα όσον αφορά το μέλλον για μια γυναίκα
-
- Αρχιλοχίας
Μπορείς να διαβάσεις τη φετινή προκήρυξη για περισσότερες πληροφορίες...SylGia έγραψε:Γειά σας !! Είμαι 17 χρονών και τελειώνω τωρα την 2α Λυκείου και ειμαι κοπελα... ενδιαφέρομαι για τη σχολή Αστυφυλάκων... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες πληροφορίες για τη σχολη; (επίπεδο δυσκολίας, ποσα χρονια κτλ.) Πιστεύετε ότι ειναι γενικοτερα "καλο" επάγγελμα όσον αφορά το μέλλον για μια γυναίκα
Για τις γυναίκες είναι τέλειο διότι όλες κάθονται σε γραφεία κ γι αυτό μπαίνουν στο σώμα. Το λένε κιόλας πολλές.
Το ύψος είναι.1.70, η σχολή είναι 5 εξαμηνα
SylGia έγραψε:Γειά σας ! Είμαι 17 χρονών και τελειώνω τωρα την 2α Λυκείου και ειμαι κοπελα... Ενδιαφέρομαι για τη σχολή Αστυφυλάκων... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες πληροφορίες για τη σχολη;(επίπεδο δυσκολίας, ποσα χρονια κτλ.) Πιστεύετε ότι ειναι γενικοτερα "καλο" επάγγελμα όσον αφορά το μέλλον για μια γυναίκα
Διάβασε και το παρακάτω νήμα για να αποσπάσεις κάποιες πληροφορίες
Σχολή Αστυφυλάκων - Η ζωή στη Σχολή
Σας ευχαριστώ... κατι αλλο μηπως ξέρετε αν ειναι αυστηρά όσον αφορά το ύψος... ειμαι γύρω στο 1.66
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης