Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Το να βγαινει καποιος κ να το παιζει στατιστικολογος δεν μου λεει κατι αν δεν δωσει καποιο στοιχειο οτι ειναι εγκυρα ολα αυτα... Οχι περιεργη, καχυποπτη ναι! Δωσε ενα στοιχειο, μπορει να εισαι κανενα μελος επιτροπης που επιλεγουν εποπ
KAΙ αυτο να ειμουν που δεν εχω καμια σχεση Εσενα τι σε πειραζει η θα εβγενε και θα ασχολουνταν και θα ξενυχτουσε κανενας απο αυτους ειναι το ευχαριστω
Κοιτα εχουν δει πολλα τα ματακια μας κ προσπαθουμε να φυλαμε τα νωτα μας... Καταλαβες; Μην το παρεξηγεις
Για να σου φυγει η απορια το 2005 εδωσα εξετασεις δεν περασα κρατησα ολα τα μορια των ειδικοτητων καταλαβες τωρα η στατιστικη μου θα διξει την δευτερα
Του στρατου ξηρας βγηκαν στης 12 μιση αποψε... το ειδατε; πεφτη κ εκη πολυ πετσωκωμα, εχουν βγαλη πινακα με μορια μπαρουφες. κ πολλοι εχουν μπερδευτη νυχτιατηκα, χαμος γινετε. χαμος τα εχουν πεξη...
Εγινε οκ! Δεν ειπα τιποτα... Να εισαι καλα παντως! Κ το παογευμα σου ελεγα ευχαιρστω, που κανεις τον κοπο
ΣΟΥ ευχομαι Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις στη ζωη σου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Σ'ευχαριστω να εισαι καλα!ΣΓΟΣ έγραψε:ΣΟΥ ευχομαι Καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις στη ζωη σου

Dum spiro spero
Ναι βασω απο κομοτηνη ειμαι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
Ποποοο της πτανας το καγκελο γινεται με τους εποπ πεζικου! Ετοιμαστειτε για τα δικα μας γλεντια!
ΥΠΟΣΝΗΝΑΓΕ αυριο μην εξαφανιστεις για να δουμε ποιος λεει παπατζες
Καλημερα παιδια... Αυριο θα βγουν οι ειδικοτητες για ναυτικο και αεροπορια; Γιατί γράφουν μέχρι και την 1 φλεβαρη... Και δεν εχει βγει τίποτα
Κ εγω αυτο εχω παρατηρηση οτι γραφη μεχρι κ την 1 φλεβαρη,παιζη να μας κανουν κ εμας κανενα μπαμ, ξαφνικο οπως του ξηρας βγηκαν χθες το βραδυ μετα της 12, να φανταστης σαββατο προς κυριακη και η ανακοινωση ελεγε 1 του μηνοσ... στου ναυτικου το γραφη εως 1 φλε
Καλημερα σε ολους. ΣΓε αυτα που Λες δε στεκουν. Τα πιστευεις αυτα που λες; Οχι τιποτα αλλο αλλα σε πιστεψαν και Άλλοι κ σου κάναν ερωτήσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης