Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
stam123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από stam123 »

Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας με αριθμό Α1420/2016 είχε αναβάλλει την έκδοση οριστικής αποφάσεως μέχρις ότου το Δικαστήριο της Ευρωπαικής Ένωσης αποφανθεί. Το Δικαστήριο της Ευρωπαικής ένωσης https://eur-lex.europa.eu/content/news/CJ_police_height.html?locale=el. Και τώρα ουσιαστικά περιμένουμε την απόφαση του Στε. Θέλω να μπω στην Αστυνομία και είναι κρίμα να μην μπω λόγω του ύψους
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Babastroumf »

Bill1993 έγραψε:Νομιζω Δεν υπηρξε καποια αποφαση για το υψος... απλα γνωμοδοτηση του ευρωπαικου δικαστηρίου

Ακριβώς τα δικά μας δικαστήρια ακόμα δεν έχουν αποφάσισει οριστικά και μέχρι τότε είναι 1.70

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

stam123 έγραψε:Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας με αριθμό Α1420/2016 είχε αναβάλλει την έκδοση οριστικής αποφάσεως μέχρις ότου το Δικαστήριο της Ευρωπαικής Ένωσης αποφανθεί. Το Δικαστήριο της Ευρωπαικής ένωσης https://eur-lex.europa.eu/content/news/CJ_police_height.html?locale=el. Και τώρα ουσιαστικά περιμένουμε την απόφαση του Στε. Θέλω να μπω στην Αστυνομία και είναι κρίμα να μην μπω λόγω του ύψους
Πότε δίνεις;

stam123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από stam123 »

Την επόμενη χρονιά και επειδή δεν γνωρίζω πότε θα βγει η οριστικη απόφαση απο το Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς αργούν και οι αποφάσεις γι αυτο ρώτησα
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

pppp έγραψε:Ενδιαφέρομαι για την σχολή αστυφυλάκων και θέλω να ρωτήσω από ποσα άτομα αποτελείται το δωματιο και εαν υπάρχει μπάνιο σε κάθε δωματιο
Τζακούζι και σάουνα εκτός από προσωπικό μπάνιο.
Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Streak21 »

Φιλε μου ειμαι στην ιδια μοιρα με εσενα και κοβομαι για καποια χιλιοστα... Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα μην εχεις ελπιδες για μειωση του υψους στην ελλαδα εχω μιλησει και με δικηγορους και με φιλους αστυνομικους... Ο μονος τροπος να μειωθει ειναι να αναγκαστουν απο το στε να το μειωσουν αλλα η προσφυγη αφορα μονο το υψος των γυναικων δυστυχως
Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Streak21 έγραψε:Φιλε μου ειμαι στην ιδια μοιρα με εσενα και κοβομαι για καποια χιλιοστα... Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα μην εχεις ελπιδες για μειωση του υψους στην ελλαδα εχω μιλησει και με δικηγορους και με φιλους αστυνομικους... Ο μονος τροπος να μειωθει ειναι να αναγκαστουν απο το στε να το μειωσουν αλλα η προσφυγη αφορα μονο το υψος των γυναικων δυστυχως

αν και δεν εχεις διευκρινισει αν εισαι αντρας η γυναικα οποτε αν εισαι γυναικα εχεις ελπιδες η υποθεση εχει παρει αναβολη και θα εκδικαστει λογικα οριστικα τον οκτωμβριο

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

TZITZIKAKOS έγραψε:
pppp έγραψε:Ενδιαφέρομαι για την σχολή αστυφυλάκων και θέλω να ρωτήσω από ποσα άτομα αποτελείται το δωματιο και εαν υπάρχει μπάνιο σε κάθε δωματιο
Μονόκλινο με Τζακούζι και σάουνα εκτός από το προσωπικό μπάνιο.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από glock »

ΠαρανοιαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παιδιά βλέπω πολλούς να λέτε για κλείσιμο σχολων και υπολειτουργια... Μπορείτε να εξηγήσετε λίγο τι εννοείτε; εννοείτε κλείσιμο των παραπάνω σχολων να μείνει 1 αστυφυλακων η εννοείτε ότι μπορεί να μην είναι στα μηχανογραφικα του χρόνου όπως πριν κάνα 8αρι χρόνια;
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Streak21 έγραψε:Παιδιά βλέπω πολλούς να λέτε για κλείσιμο σχολων και υπολειτουργια... Μπορείτε να εξηγήσετε λίγο τι εννοείτε; εννοείτε κλείσιμο των παραπάνω σχολων να μείνει 1 αστυφυλακων η εννοείτε ότι μπορεί να μην είναι στα μηχανογραφικα του χρόνου όπως πριν κάνα 8αρι χρόνια;
Πάντα ήταν στο μηχανογραφικο... Μην ανησυχείς κ του χρόνου 250 θα πάρει

Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δεν πέρασαν κάποιες χρονιές που έμπαιναν με έναν χρόνο καθυστέρηση και κάποιες που δεν έπαιρναν άτομα;
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Streak21 έγραψε:Δεν πέρασαν κάποιες χρονιές που έμπαιναν με έναν χρόνο καθυστέρηση και κάποιες που δεν έπαιρναν άτομα;
Όχι, πάντα έπαιρναν από πανελλήνιες απλά 2 φορές τόυς έβαλαν την επόμενη χρονιά στη σχολή, μαζί με τους επόμενους επιτυχοντες... (Βλέπε επιτυχοντες 2016 κ 2017)

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Streak21 έγραψε:Δεν πέρασαν κάποιες χρονιές που έμπαιναν με έναν χρόνο καθυστέρηση και κάποιες που δεν έπαιρναν άτομα;
Επίσης το 2014 που το υπουργείο είπε να μη πάρει καθόλου το στε το άλλαξε αυτό κ είπε θα παίρνουν κάθε χρόνο έστω κ λίγους κ γι αυτό παίρνει από τότε 250 μόνο... Σίγουρα θα πάρει του χρόνου μην ανησυχείς γι αυτό.

Άβαταρ μέλους
Streak21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οκ φίλε ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση; αυτή η κατασταση με τα 250 άτομα δεν είναι λίγο αδιέξοδο; η αστυνομία έχει σίγουρα μεγαλύτερες ανάγκες και αυτό τραβάει ήδη πόσα χρόνια δε θα πρέπει να σταματήσει κάποτε; ίσως τώρα που θεωρητικά βγαίναμε και από τα μνημόνια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες