Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας με αριθμό Α1420/2016 είχε αναβάλλει την έκδοση οριστικής αποφάσεως μέχρις ότου το Δικαστήριο της Ευρωπαικής Ένωσης αποφανθεί. Το Δικαστήριο της Ευρωπαικής ένωσης https://eur-lex.europa.eu/content/news/CJ_police_height.html?locale=el. Και τώρα ουσιαστικά περιμένουμε την απόφαση του Στε. Θέλω να μπω στην Αστυνομία και είναι κρίμα να μην μπω λόγω του ύψους
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Bill1993 έγραψε:Νομιζω Δεν υπηρξε καποια αποφαση για το υψος... απλα γνωμοδοτηση του ευρωπαικου δικαστηρίου
Ακριβώς τα δικά μας δικαστήρια ακόμα δεν έχουν αποφάσισει οριστικά και μέχρι τότε είναι 1.70
-
- Αρχιλοχίας
Πότε δίνεις;stam123 έγραψε:Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας με αριθμό Α1420/2016 είχε αναβάλλει την έκδοση οριστικής αποφάσεως μέχρις ότου το Δικαστήριο της Ευρωπαικής Ένωσης αποφανθεί. Το Δικαστήριο της Ευρωπαικής ένωσης https://eur-lex.europa.eu/content/news/CJ_police_height.html?locale=el. Και τώρα ουσιαστικά περιμένουμε την απόφαση του Στε. Θέλω να μπω στην Αστυνομία και είναι κρίμα να μην μπω λόγω του ύψους
Την επόμενη χρονιά και επειδή δεν γνωρίζω πότε θα βγει η οριστικη απόφαση απο το Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς αργούν και οι αποφάσεις γι αυτο ρώτησα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Τζακούζι και σάουνα εκτός από προσωπικό μπάνιο.pppp έγραψε:Ενδιαφέρομαι για την σχολή αστυφυλάκων και θέλω να ρωτήσω από ποσα άτομα αποτελείται το δωματιο και εαν υπάρχει μπάνιο σε κάθε δωματιο
Φιλε μου ειμαι στην ιδια μοιρα με εσενα και κοβομαι για καποια χιλιοστα... Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα μην εχεις ελπιδες για μειωση του υψους στην ελλαδα εχω μιλησει και με δικηγορους και με φιλους αστυνομικους... Ο μονος τροπος να μειωθει ειναι να αναγκαστουν απο το στε να το μειωσουν αλλα η προσφυγη αφορα μονο το υψος των γυναικων δυστυχως
Streak21 έγραψε:Φιλε μου ειμαι στην ιδια μοιρα με εσενα και κοβομαι για καποια χιλιοστα... Δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα μην εχεις ελπιδες για μειωση του υψους στην ελλαδα εχω μιλησει και με δικηγορους και με φιλους αστυνομικους... Ο μονος τροπος να μειωθει ειναι να αναγκαστουν απο το στε να το μειωσουν αλλα η προσφυγη αφορα μονο το υψος των γυναικων δυστυχως
αν και δεν εχεις διευκρινισει αν εισαι αντρας η γυναικα οποτε αν εισαι γυναικα εχεις ελπιδες η υποθεση εχει παρει αναβολη και θα εκδικαστει λογικα οριστικα τον οκτωμβριο
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 45
TZITZIKAKOS έγραψε:Μονόκλινο με Τζακούζι και σάουνα εκτός από το προσωπικό μπάνιο.pppp έγραψε:Ενδιαφέρομαι για την σχολή αστυφυλάκων και θέλω να ρωτήσω από ποσα άτομα αποτελείται το δωματιο και εαν υπάρχει μπάνιο σε κάθε δωματιο
Παιδιά βλέπω πολλούς να λέτε για κλείσιμο σχολων και υπολειτουργια... Μπορείτε να εξηγήσετε λίγο τι εννοείτε; εννοείτε κλείσιμο των παραπάνω σχολων να μείνει 1 αστυφυλακων η εννοείτε ότι μπορεί να μην είναι στα μηχανογραφικα του χρόνου όπως πριν κάνα 8αρι χρόνια;
-
- Αρχιλοχίας
Πάντα ήταν στο μηχανογραφικο... Μην ανησυχείς κ του χρόνου 250 θα πάρειStreak21 έγραψε:Παιδιά βλέπω πολλούς να λέτε για κλείσιμο σχολων και υπολειτουργια... Μπορείτε να εξηγήσετε λίγο τι εννοείτε; εννοείτε κλείσιμο των παραπάνω σχολων να μείνει 1 αστυφυλακων η εννοείτε ότι μπορεί να μην είναι στα μηχανογραφικα του χρόνου όπως πριν κάνα 8αρι χρόνια;
Δεν πέρασαν κάποιες χρονιές που έμπαιναν με έναν χρόνο καθυστέρηση και κάποιες που δεν έπαιρναν άτομα;
-
- Αρχιλοχίας
Όχι, πάντα έπαιρναν από πανελλήνιες απλά 2 φορές τόυς έβαλαν την επόμενη χρονιά στη σχολή, μαζί με τους επόμενους επιτυχοντες... (Βλέπε επιτυχοντες 2016 κ 2017)Streak21 έγραψε:Δεν πέρασαν κάποιες χρονιές που έμπαιναν με έναν χρόνο καθυστέρηση και κάποιες που δεν έπαιρναν άτομα;
-
- Αρχιλοχίας
Επίσης το 2014 που το υπουργείο είπε να μη πάρει καθόλου το στε το άλλαξε αυτό κ είπε θα παίρνουν κάθε χρόνο έστω κ λίγους κ γι αυτό παίρνει από τότε 250 μόνο... Σίγουρα θα πάρει του χρόνου μην ανησυχείς γι αυτό.Streak21 έγραψε:Δεν πέρασαν κάποιες χρονιές που έμπαιναν με έναν χρόνο καθυστέρηση και κάποιες που δεν έπαιρναν άτομα;
Οκ φίλε ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση; αυτή η κατασταση με τα 250 άτομα δεν είναι λίγο αδιέξοδο; η αστυνομία έχει σίγουρα μεγαλύτερες ανάγκες και αυτό τραβάει ήδη πόσα χρόνια δε θα πρέπει να σταματήσει κάποτε; ίσως τώρα που θεωρητικά βγαίναμε και από τα μνημόνια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες