Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
Εκτύπωσε το χαρτί κατάταξης από την στρατολογία και θα είναι κομπλέ
Πέρυσι πήρα την 2η 12μηνη αναβολή και φέτος πάω για οριστική απαλλαγή. Γνωρίζει κάποιος αν θα δυσκολευτώ, έκανε κάποιος τελευταία αυτή την διαδικασία; Υπάρχει διαταραχή άγχους, επισκέπτομαι τα τελευταία χρόνια ψυχίατρο και ακολουθώ και φαρμακευτική αγωγή.
Απλώς την τελευταία φορά στην Επιτροπή Απαλλαγών μου είπαν διάφορα, όπως θα με βάλουν να δουλεύω με χακί κάπου κοντά στην έδρα του ψυχιάτρου μου, για αφαίρεση διπλώματος κλπ.
Ήταν ένας τρόπος «εκφοβισμού» ώστε να σταματήσει η διαδικασία ή υπάρχει ορατό ένα τέτοιο ενδεχομένο.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Απλώς την τελευταία φορά στην Επιτροπή Απαλλαγών μου είπαν διάφορα, όπως θα με βάλουν να δουλεύω με χακί κάπου κοντά στην έδρα του ψυχιάτρου μου, για αφαίρεση διπλώματος κλπ.
Ήταν ένας τρόπος «εκφοβισμού» ώστε να σταματήσει η διαδικασία ή υπάρχει ορατό ένα τέτοιο ενδεχομένο.
giorgis έγραψε:Πέρυσι πήρα την 2η 12μηνη αναβολή και φέτος πάω για οριστική απαλλαγή. Γνωρίζει κάποιος αν θα δυσκολευτώ, έκανε κάποιος τελευταία αυτή την διαδικασία; Υπάρχει διαταραχή άγχους, επισκέπτομαι τα τελευταία χρόνια ψυχίατρο και ακολουθώ και φαρμακευτική αγωγή.
Με ψυχοφάρμακα στρατό δεν μπαίνεις σε καμία περίπτωση. Έχε μαζί σου την γνωμάτευση κ όλα θα πάνε καλά. Όλα τα άλλα που σου είπαν ειναι χαζομάρες δεν ισχύει τίποτα απο αυτά.
Στείλανε σε κανέναν μήνυμα για επιτροπή αφού έχει περάσει φρουραρχείο και του μετατοπισαν τη. Ημερομηνία;
Εμένα με ενημέρωσαν να ξαναπαω απο εκεί.
Τι εννοείς να ξανά πας από εκεί να περάσεις πάλι φρουραρχείο?τι ρώτησες ακριβώς και σου είπαν
Και επίσης εκείνοι σε πήραν τηλέφωνο η πήρες εσύ να ρωτήσεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Τι εννοεις σε ενημερωσαν να ξαναπας απο εκει; ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ παλι; Γιατι τη Δευτερα πηγα για το λογο αυτο εγω στο ΦΡουραρχειο με εγγραφα ηδη απο την Πεμπτη δωσμενα και μ ειπαν οτι δεν χρειαζεται να ξαναπερασουμε την διαδικασια ...Alexis91 έγραψε: Εμένα με ενημέρωσαν να ξαναπαω απο εκεί.
Παιδιἀ πηγε κανενας φρουραρχειο αθηνα σημερα; Ειχε κοσμο; Θα παω αυριο.
Με ενημερωσαν απο το Φρουραρχειο να ΜΗΝ.Σορρυ μια λεξη ξεχασα απο το κινητο και αλλαξε εντελως το νοημα
Στο φρουραρχείο της Αθηνας πήγες;
Στο φρουραρχείο της Αθηνας πήγες;
Τελικά τι γίνεται μη βρούμε τον μπελά μας κιολας..
Εμένα με πήρανε τηλ να παω σήμερα από το τμήμα να πάω το χαρτί κατάταξης ενώ είχα περάσει φρουραρχείο τι φάση ρε παιδιά
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ειναι τα νεα σημειωματα καταταξης μην αγχωνεσαι... Και εγω ειχα εκτυπωσει φαντασου το πρωτο για 1/09 διαδικτυακα και με πηρανε να παω να παρω το ιδιο παλι... Τραγελαφος... Εχω επικοινωνησει με 2 στρατολογικα γραφεια, με το στρατολογο αυτοπροσωπως του φρουραρχειου την περασμενη Δευτερα 31 του μηνος - για οσους πηγαν τον τυπα με το ασπρο πουκαμισο στη σκηνη δεξια απο τα συρματα οπως μπαινουμε- δεν χρειαζεται να επαναλαβουμε τιποτα σαν διαδικασια εφοσον εχουμε καταθεσει χαρτια για αναβολη η εχουμε παραλαβει εγγραφα προς καταθεση σε μοναδα με βαση το παλαιο χαρτι καταταξης ...Steeler έγραψε: Εμένα με πήρανε τηλ να παω σήμερα από το τμήμα να πάω το χαρτί κατάταξης ενώ είχα περάσει φρουραρχείο τι φάση ρε παιδιά
Άρα απλά παίρνω το καινούριο χαρτί από τμημα και τι γράφω κανονικά και συνεχίζω να περιμενω για την επιτροπή πότε θα μου στείλουν να πάω...εσένα σου ήρθε για την επιτροπή η περιμένεις ακόμα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Περιμενω ακομη... Εσυ μπορεις να πας να το παρεις απλα να το εχεις οταν θα παρουσιαστεις στην επιτροπη να εχεις το πιο προσφατο αν δεν το εχεις εκτυπωσει... Αλλα δεν χρειαζεται να κανεις διαδικασια παλι. Θα ηταν παραλογο απο τη στιγμη π εχεις ηδη καταθεσει γνωματευση γιατρου/φρουραρχειου στη στρατολογια ειτε μεσω του στρατολογου εκει ειτε στο ρουφ να σε βαλουν να κανεις διαδικασια απ την αρχη μονο και μονο γιατι μετατεθηκε η ημερομηνια απλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες