ILIAS KRITI έγραψε:Μαλιστα. Οι 400 πρωτοι δηλαδη θα πανε για τις εξετασεις απο την α κατηγορια. Ολοι οι υπολοιποι απλα πληρουν τις προυποθεσεις και ειναι επιλαχοντεσ.
οι επιλαχόντες είναι από το 401 μέχρι το 520 αν δεν καλύψουνε ούτε αυτοί τις θέσεις τότε θα επιλέξουνε από το 521 και κάτω
Παιδιά γειά σας συγχαρητήρια και απο εμένα. Είμαι ένας από τους επιλαχόντες. Και επειδή δε γουστάρω να με εμπαίζουν ορισμένα βύσματα και ορισμένοι πλαστογραφοι (όπως ένα άτομο που ξαφνικά ανέβηκε το απολυτήριο του), θα ήθελα να ξέρετε πως θα κάνω όσες ενστάσεις χρειαστεί για να πάρω εκείνο το οποίο θέλω και αξίζω σύμφωνα με τα μόρια και τις ικανότητες μου! Και όσο για κάποιους έφεδρους αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων από Θεσσαλονίκη μεριά που ξαφνικά γίνανε και πολύτεκνοι, να ξέρουν πως θα με βρουν μπροστά τους! Εγώ με κάτι που αγαπώ δεν κάνω πίσω για κανένα βύσμα και για κανεναν πλαστογραφο, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα πληρώσω και 10000 Ευρώ!
Γιώργος έγραψε:Παιδιά γειά σας συγχαρητήρια και απο εμένα. Είμαι ένας από τους επιλαχόντες. Και επειδή δε γουστάρω να με εμπαίζουν ορισμένα βύσματα και ορισμένοι πλαστογραφοι (όπως ένα άτομο που ξαφνικά ανέβηκε το απολυτήριο του), θα ήθελα να ξέρετε πως θα κάνω όσες ενστάσεις χρειαστεί για να πάρω εκείνο το οποίο θέλω και αξίζω σύμφωνα με τα μόρια και τις ικανότητες μου! Και όσο για κάποιους έφεδρους αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων από Θεσσαλονίκη μεριά που ξαφνικά γίνανε και πολύτεκνοι, να ξέρουν πως θα με βρουν μπροστά τους! Εγώ με κάτι που αγαπώ δεν κάνω πίσω για κανένα βύσμα και για κανεναν πλαστογραφο, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα πληρώσω και 10000 Ευρώ!
αν τελικά κάνεις ενστάσεις και δικαιωθείς ενημερωσέ μας. Καλή τύχη
Ρε παιδια ενταξει να ειμαστε επιφυλακτικοι αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα και να σπυλωνουμε ανθρωπους χωρις λογους, Φιλε να εισαι πιο προσεχτικοσ, το παληκαρι εχει τα ιδια μορια με περσυ απλα με την αλλαγη στην μηχανη (+100) φετος εχει 100 περισσοτερα, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΓΑΛΕ