Coyote έγραψε:Εαν ο διαγωνισμος ειτε στο πολτικο ειτε στο αστυνομικο προσωπικο δεν εχει μορια, δεν μπορουμε να μιλαμε για αξιοκρατια δυστηχως... Ολα "διορθόνοντε" και ολα "μαγειρευοντε" με το που κλεισει η πορτα!Μονο πινακας καταταξης με μορια δημοσια αναρτημενα σωζει και κανει την κατασταση πιο αξιοκρατικη.
Αν θες τη γνωμη μου, εφοσον παραμεινει ετσι και δεν το αλλαξουν, τοτε μοριοδοτηση δεν προβλεπεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 23, 2022 3:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Guardian1 έγραψε:Αφηστε τα μηνυματα εδω και τρεχτε να γραφτειτε στην ΟΝΝΕΔ και οσοι μπορειτε φερτε λαδι απο το χωριο!Εγω σημερα ηρθα χωριο και φορτωνω τενεκεδες!
Guardian τι φαση ρε το βλεπεις το εργακι να ερχεται;
Και 100/100 να γραψεις αμα θελουν στα προφορικα θα σε κοψουν για να μπουν δικοι τους!Ουσιαστικα η προφορικη εξεταση, ειναι η παλια βυσματικη συνεντευξη που υπηρχε αλλα ειχε κριθει αντισυνταγματικη! Οποτε τωρα στο πλασαρουν ως προφορικη εξεταση και καλα!
Θα πηγαινουν οι λιστες με τα ονοματα των βυσματων στην επιτροπη και θα περνανε αυτοι που πρεπει. Ειναι απλα και ξεκαθαρα τα πραγματα!
Αλλιως γιατι δε κανουν μια προκηρυξη οπως η οππι; Ξαφνικα ανακαλυψαν τη προφορικη εξεταση μετα απο χρονια!
Guardian1 έγραψε:Αφηστε τα μηνυματα εδω και τρεχτε να γραφτειτε στην ΟΝΝΕΔ και οσοι μπορειτε φερτε λαδι απο το χωριο!Εγω σημερα ηρθα χωριο και φορτωνω τενεκεδες!
Ταυτόχρονα, διευκρίνισε ότι υπάρχουν δεσμεύσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης, για αυτό πρέπει μέχρι 30/9/2022 να εκδοθούν τα προεδρικά διατάγματα για την στελέχωση και λειτουργία της Δικαστικής Αστυνομίας.
Η προκήρυξη από όσο μαθαίνω θέλει να είσαι πολύ καλά διαβασμενος για τις εξετάσεις αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία ακόμα και αυτοί του πανεπιστημίου με πτυχία θα ζοριστουν. Ούτε ειδικές δυνάμεις, ούτε διπλώματα, ούτε βαθμοί δεν θα μετρήσουν.