Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ooaoaiio

Δημοσίευση από Ooaoaiio »

Steeler μπορεις να μου περιγραψεις συνοπτικα την διαδικασια μεσω Φρουραρχείου;Επισης σε τι γιατρό πήγες ιδιωτικο; Και ποιας ειδικότητας;

Ευχαριστώ

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Πήρε κανας άλλος τηλέφωνο αφού έχει περάσει φρουραρχείο να ρωτήσει τι γίνεται με την μετατόπιση και τι του είπαν;
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Ναι ιδιώτη ψυχίατρο φρουραρχείο και μετά περιμένεις για επιτροπή αν μπορεί να σου γράψει και θεραπεία ακόμα καλύτερα
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Αύριο πάω για απαλλαγή για να δούμε ..
PaterAmbrosios0
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από PaterAmbrosios0 »

Καλησπερα σε ολους. Ημουν και εγω απο τους ατυχους που περασαν τη διαδικασια στο Φρουραρχειο προ της μεταθεσης της ημερομηνιας καταταξης. Ετσι πηρα τη δυναμη να ξαναπαω εκει και να ρωτησω αυτοπροσωπως τον στρατολογο αλλα και τους αλλους αξιωματικους του φρουραρχειου εαν χρειαζεται να ξαναπερασουμε τη διαδικασια αυτη λογω των νεων σημειωματων καταταξης... Η απαντηση του στρατολογου ηταν οτι ΔΕΝ χρειαζεται να ξανακανουμε τη διαδικασια καθως αυτη η αλλαγη εγινε με ευθυνη του υπουργειου και οχι με δικη μας. Ενδεχομενως να μετατεθουν απλα οι ημερομηνιες της επιτροπης απαλλαγων. Το ιδιο ισχυει και για οσους κριθηκαν οριστικα μετα απο 24μηνη αναβολη και ειτε κριθηκαν στρατευσιμοι ειτε παραπεμπομενοι σε επιτροπη απαλλαγων για ι5. Ελπιζω να βοηθησα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaterAmbrosios0 την Δευ Αύγ 31, 2020 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Devilangel »

Παιδιά εγώ πραγματοποίησα επίσκεψη σε ψυχίατρο τέλος Ιουλίου . Εχω σκοπό να πραγματοποιήσω δυο ακόμα συνεδρίες. Στην δεύτερη επίσκεψη (οκτωβριο-Νοέμβριο) μου είπε να φέρω ΑΜΚΑ για συνταγογράφηση γιατί αντιμετωπίζω προβλήματα άγχους. Την τρίτη επίσκεψη θα την πραγματοποιήσουμε λογικά Φλεβάρη. Εγώ "μπαίνω" Μάρτιο κ θέλω αναβολή ένα έτος (και δυο να μου δώσουν δεν λέω όχι)

Το γεγονός ότι θα με παρακολουθεί καιρό είναι βοηθητικό?;

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Pater βογθησες ναι δεν σου έχει έρθει και εσένα ακόμα μήνυμα για την επιτροπή ε?προδρομε καλή τύχη φίλε πες μας πως πήγε
Ie?aeco

Δημοσίευση από Ie?aeco »

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις 3 ερωτήσεις μου:

1. Χρειάζεται ψυχολόγος ή ψυχίατρος;

2. Μια επισκεψη που θα του πω και τον λόγο αρκεί;

3. Μπορώ εύκολο να βρω ιδιωτη γιατρό στην Αθήνα;

Christopher Robin

Δημοσίευση από Christopher Robin »

Ie?aeco έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις 3 ερωτήσεις μου:

1. Χρειάζεται ψυχολόγος ή ψυχίατρος;

2. Μια επισκεψη που θα του πω και τον λόγο αρκεί;

3. Μπορώ εύκολο να βρω ιδιωτη γιατρό στην Αθήνα;

1. Ψυχίατρος, ιδανικά δημόσιου νοσοκομείου. Με αγωγή ακόμη πιο ιδανικά.

2. Εξαρτάται τον γιατρό. Μην το αφήσεις τελευταία στιγμή.

3. Δεν ξέρω δεν ειμαι απο Αθήνα.

PaterAmbrosios0
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

1. Ψυχιατρος ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι με συνταγογραφηση φαρμακων κανεις πιο ευκολη τη ζωη σου μιας και ειναι πιο αποτελεσματικο στην επιτροπη...2 να εισαι παντα ειλικρινης στον προσωπικο σου γιατρο για τους λογους.3 οποιοσδηποτε ιδιωτης γιατρος ψυχιατρος μπορει να σε βοηθησει αν δεν... Στον επομενο που θα βρεις...
Aao?eco

Δημοσίευση από Aao?eco »

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω, θελω αναβολη για το μεταπτυχιακο και δεν υπαρχει αλλος τροπος να την παρω εκτος απο μεσω Φρουραρχείου.

Νιωθω ΟΚ, γινεται να παω σε ψυχιατρο; Τι θα του πω; Θα με πιάσουν τα γέλια λες και ειμαι σκερτσακι στους Ραδιο Αρβυλα θα νιωθω.

Σας ρωταω υπαρχει γιατρος απο καλη θεληση που μετα απο 1 ραντεβου θα μου γράψει ενα απλο ποιστοποιητικο;

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Οπότε τώρα το αφήνουμε και περιμένουμε να μας στείλουν για επιτροπή; Εννοώ αφού είχαμε περάσει φρουραρχείο και άλλαξαν την μέρα
PaterAmbrosios0
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Steeler έγραψε: Οπότε τώρα το αφήνουμε και περιμένουμε να μας στείλουν για επιτροπή; Εννοώ αφού είχαμε περάσει φρουραρχείο και άλλαξαν την μέρα
NAI απλα περιμενεις ποτε θα ερθει η ειδοποιηση για την επιτροπη
AeUiico

Δημοσίευση από AeUiico »

Απο την μέρα που περνάς απο Φρουραρχείο κτλπ μετά απο πόσες μέρες περνας επιτροπή περιπου; Και η διαδικασία εκει πως ειναι περιγραφικά και πόση ώρα κραταει;
Ieeio

Δημοσίευση από Ieeio »

Καλησπέρα μπορεί και είμαι σε λάθος τοπικ αλλά μια ερώτηση, έχω εκτυπωμένο με χρώμα το σημείωμα κατάταξης μου μπρος πίσω, πήραν σπίτι μου και από την αστυνομία είναι απαραίτητο να πάω στο τμήμα ή με το εκτυπωμένο από stratologia θα μαι κομπλέ στο Φρουραρχειο;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες