Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Κουλο μου ακουγεται αυτο για τα 200 ατομα! Εαν αυριο βγουνε τα πρωτα 200 αναμεσα σε τοσες χιλιαδες αιτησεις πως θα προλαβουν μεχρι την παρασκευη που λενε να βγουνε οι πινακες;
Μα δεν υπαρχει πουθενα αυτο που λεει, δεν εχει συμβει ποτε!
Αν βγουν αυτητη βδομαδα τα αποτελέσματα ποσες μερες θα θελει για να ανακοινωθουν οι μερες για τα αθληματα κτλπ
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 35
Παιδιά εγώ εύχομαι οι βάσεις να είναι όπως του 2009 και θα είμαστε όλοι από εδώ μέσα... Και η αλήθεια προσωπικά εμένα με συμφέρει διότι έχω 2370 στην β κι εύχομαι να μην είναι υψηλές οι βάσεις.
Από π τοση σίγουρια πως θα βγουν αυτήν την εβδομάδα , ;
Η προκηρυξη λεει οτι με την αναρτηση των αποτελεσματων θα ανακοινωθει και το προγραμμα των εξετασεων. Αναφερει χαρακτηριστικα : Το πρόγραμμα θα εκδοθεί αμέσως μετά τη δημοσίευση του πίνακα πληρούντων τα προσόντα. Η λογικη λεει οτι με τους προσωρινους θα βγει και το προγραμμα...
Βρες τρόπο να επικοινωνήσουμε αλλού... θα καταλάβεις αν ξέρω... θυμήσου έναν αριθμό 19447αιτησεις... η συζήτηση για πέντε μέρες τμηματικά οι πίνακες έγινε... τώρα τι να σου πω.. γιατί δεν ξέρω.. υπάρχει όμως στ σχεδιασμό... ι
Κ σ ε μένα.. αυτό είπα... πάντως το έχουν στ σχεδιασμό... τώρα γιατί; Δε ξερω
Dea pz έγραψε:Από π τοση σίγουρια πως θα βγουν αυτήν την εβδομάδα.
Ετσι λενε και τα sites, τα οποια υποτιθεται εχουν και μια παραπανω πληροφορια, και ξαναλεω πως δεν ειναι ακατορθωτο γιατι καθε βραδυ οι αξιωματικοι στελναν τα μορια στο poll! Πολυ ευκολα με Μια ταξινομηση φτιαχνανε σιγα σιγα τους πινακες.
έχεις 2370; Με πόσο απολυτήριο;shootmann έγραψε:Παιδιά εγώ εύχομαι οι βάσεις να είναι όπως του 2009 και θα είμαστε όλοι από εδώ μέσα... Και η αλήθεια προσωπικά εμένα με συμφέρει διότι έχω 2370 στην β κι εύχομαι να μην είναι υψηλές οι βάσεις.
- shootmann
13.7 Τίτο πτυχίο
συγνώμη φίλε δεν διάβασα σωστά, ότι έγραφες για β δηλαδή. Συγνώμηshootmann έγραψε:13.7 Τίτο πτυχίο
- shootmann
Κανένα πρόβλημα φίλε κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες για αυτό το διευκρινησα! Άντε να δούμε!
Το σενάριο για τμηματική ανάρτηση υπάρχει... τώρα γιατί να το κάνουν δεν ξέρω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες