mak.23 έγραψε:Δεν νομιζω να μπει καποιος με βυσμα μου φαινεται δυσκολο και εμενα μυ ελεγε ενας πως θα κανει τα χαρτια του χωρις το ecdl και μως εχει βυσμα πολιτικο οντως εχει πολικο βυσμα αλλα δεν ξερω αν μπωρει να το καλυψει αυτο. Εσεις τι λετε να γινετε; Αν γινετε παιδια δεν νομιζω να εχω ελπιδες για να μπω.2 ξενες γλωσσες εχω και ενα σχετικα καλο βαθμο λυκειο το χαρτι του τει δεν πιανετε. Παντως αν παιχτουν βυσματα... Αστα... Ξερει καποιος τι παιζει;
ποσα μορια συγκεντρωνεις; Οσο για την σφαιρα για αντρα ειναι της πλακας αμα μπορει καποιος να παρει 2 τονιζω 2 καμψεις την πεταει την σφαιρα. Και εννοειται χωρις φορα!
lina έγραψε:Σημερα πηγα να καταθεσω τα χαρτια μου για δοκ. Υπαξ. Απο τει. Δεν εχω απολ. Λυκειου πανω απο 16 και η υπαλληλος μου ειπε πως δεν μπορω να συμμετεχω. Συγκεκριμενα ανεφερε οτι ολοι πρεπει να εχουν πανω απο 16 απολ. Λυκειου κι ας κανουν απο τει, πανεπιστημιο Κτλ. Ισχυει κατι τετοιο; ...
lina έγραψε:Σημερα πηγα να καταθεσω τα χαρτια μου για δοκ. Υπαξ. Απο τει. Δεν εχω απολ. Λυκειου πανω απο 16 και η υπαλληλος μου ειπε πως δεν μπορω να συμμετεχω. Συγκεκριμενα ανεφερε οτι ολοι πρεπει να εχουν πανω απο 16 απολ. Λυκειου κι ας κανουν απο τει, πανεπιστημιο Κτλ. Ισχυει κατι τετοιο; ...
Αυτό θα ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ...
Τελικά τι ισχύει; Ξέρει κάποιος σίγουρα;
μεγαλη μπαρουφα
Ωραία, ευχαριστώ! Γιατί όντως το συγκεκριμένο κομμάτι στην προκύρηξη είναι λίγο διφορούμενο... Όπως θέλει το μεταφράζει ο καθένας
Στα στρατολογικα στοιχεια, Α. Σ. Μητρωου τι εννοει; Τον αριθμο ΣΑ που εχει πανω η βεβαιωση απο το στρατο; Στον κλαδο τι θελει, πεζικο και τετοια; Ευχαριστω !
maria23 έγραψε:Ρε παιδιά πότε λέτε θα βγει η κατάταξη... ;
θα αργησει πολυ... Οι προκ θυμιζουν την ευθεία του Υπερσιβηρικού σιδηροδρομου και υπαρχει η πιθανοτητα να μην φτασουν καν οι επιβατες στον προρισμο τους
maria23 έγραψε:Ρε παιδιά πότε λέτε θα βγει η κατάταξη... ;
θα αργησει πολυ... Οι προκ θυμιζουν την ευθεία του Υπερσιβηρικού σιδηροδρομου και υπαρχει η πιθανοτητα να μην φτασουν καν οι επιβατες στον προρισμο τους
Λογικό το βρίσκω, πολλές αιτήσεις, λειτουργεί και το λιμενικό με καθυστέρηση οπότε...