Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από lef »

Liontarina έγραψε:
lok έγραψε:Καλα μας γ... Σαν τοσους μηνες αναμονη για το τπτ... Κατ εμε καλυτερα να πηγαιναμε σε λιγες μερες τωρα που ναι νωρις κ μαζι να χαν κ τ υγεονομικα πριν γινει εξαρση σ ολη την χωρα κ το χαος της Ιταλιας... Τωρα τοσα λεφτα αναμονη και καλο καλοκαιρι. Θα προτιμουσα να ρισκαρω τωρα π ειναι λιγα τ κρουσματα παρα σε 1 2 3 μηνες που οι μισοι θα ναι φορεις και χωρις να νοσησουν... Τοτε ξαφνικα θα μαζευουμε σε ενα χωρο 800 ατομα και ολα καλα. Εδω οι αλλοι κολλησαν στα γυμναστηριο στα αστικα κλπ φανταστειτε τι εχει να γινει στις εξετασεις και μεχρι να ταξιδεψεις αστικα κτελ μετρο κ δεν μ νοιαζει για μενα αλλα για γονεις και παππουδες κολλιεται για πλακα... Δε γαμιεται καλος κ ο ιδιωτικος!
Τι να ρισκάρεις τώρα που είναι λίγα τα κρούσματα; Τα σκέφτεσαι αυτά που λες?

Τα 800 άτομα είναι από όλη την Ελλάδα. Όλοι αυτοι θα πάρουν πλοία τρένα αεροπλάνα για να πάνε στις ΠΚΕ. Και πες όλοι είναι καλα όταν ξεκινήσουν. Το θέμα είναι ο συνωστισμός μέχρι να φτάσουν. Και όταν θα επιστρέψουν στις πόλεις τους ν πιθανόν να μεταφέρουνκαι εκεί τον ιό.

Πανευκολα μπορεί να γίνει η μετάδοση.

Ακριβως μεταδιδεται με τα σωματιδια του αερα

Πανευκολη η μεταδοση

Γιατο και θα υπαρξει σοβαρο προβλημα

Κος

Δημοσίευση από Κος »

Εννοεί ότι τωρα με 1 νεκρό θα χες ένα πολυ μικρό ρίσκο αλλά σε 2 3 μήνες κ χωρίς εμβόλιο θα χεις πολύ τεράστιο κίνδυνο Ν κολλήσεις.. μεγαλώνει με γεωμετρίκη πρόοδο.. Κ δνε ξέρεις καν αν το χεις ή μπορεί να γίνεις φορέας.. Τώρα εισαι στον 1 νεκρό... θα πήγαινες πιο εύκολα αλλά σε 2.3μηνες τι ; και καλά θα σταματήσει και ελστε όλοι παιδιά 800 άτομα σαν μην έγινε τπτ, που θα το χει η μισή Ελλάδα... καλά τα πάν οι παραπάνω κ εγώ δεν ρισκάρω ζωές κοντινών για μλκιες... τσάμπα όλα χάρισμα σας.. Σε ένα μήνα η Ιταλία έφτασε τους χίλιους νεκρούς..
Iced earth

Δημοσίευση από Iced earth »

https://www.e-dimosio.gr/dimosio/170338/enischisi-tou-limenikou-somatos-me-1-500-monimous-limenofilakes/
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Βγήκαν οι επιτυχόντες σημαιοφόροι και παρατηρώ ότι αντί για 45 πήραν 43 άτομα. Άρα δε βλέπω να παίρνουν παραπάνω άτομα
Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Γιατί όμως 43 και όχι 45; Αφού υπάρχουν επιλαχωντες!
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Ptg »

Γκορ έγραψε:Γιατί όμως 43 και όχι 45; Αφού υπάρχουν επιλαχωντες!
Κι εγώ την ίδια απορία εχω

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Bodyguard »

Παίδες πιστευετε θα γίνει δευτερος γυρος; ή μπα;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

13 άτομα Νομικής, ενώ θέλει 14 (ένας στην λίστα των επιλαχόντων).

1 άτομο ηλεκτρολόγων μηχανικών, ενώ θέλει 3 (επιλαχόντες δεν έχει)

2 άτομα Μηχανολόγοι μηχανικοί, ενώ θέλει 3 (ένας στην λίστα των επιλαχόντων).

2 άτομα Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ενώ θέλει 3 (7 στην λίστα των επιλαχόντων) - Ο 1ος επιλαχών έχει περισσότερα μόρια από αυτόν που βάλανε επιτυχών. ΠΡΟΣΟΧΗ !

7 άτομα Μηχανικό ΑΕΝ, ενώ θέλει 9 άτομα (ένας στην λίστα των επιλαχόντων) ... Αυτές οι θέσεις πηγαίνουν στα ΑΕΙ, λογικά ΝΟΜΙΚΗ... Και κλείσαμε από εκεί.

Λείπουν 2 θέσεις στον πίνακα επιτυχόντων...45 έλεγε η προκήρυξη.

ΑΣΕΠ είσαι ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Bodyguard, Εφόσον έβγαλε πίνακα ΟΧΙ

Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Siskos5 »

Καθιστε να παμε να περασουμε γιατρους, αθληματα και ψυχοτεχνικά και βλεπουμε για δευτερο γύρο. Εχει να πεσει πολυ κόψιμο, ειδικα στις Ειδικές Δυνάμεις!
Ε.κ

Δημοσίευση από Ε.κ »

Βύσματα δλδ?; Και γιατί φίλε. Λες θα πέσει κόψιμο πολύ ειδικές δυνάμεις σε τι ακριβώς;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από 310LELE »

Ενώ γενική κατηγορία θα τους περνάνε με τη σέσουλα. Παντού θα είναι αυστηρά τα πράγματα...
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Siskos5 »

Δεν είπα οτι γενική θα είναι χαλαρά, απλά στην κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων θα ειναι πιο δυσκολα γιατι ειναι πιο ζορικα τα αθληματα και ειναι ολα την ιδια μέρα. Κι εγω στην κατηγορια των Ειδικων Δυνάμεων είμαι, οπότε ξέρω τι λέω!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Το την ίδια μέρα μη το δένουμε σχοινί κορδόνι, άλλο να κολυμπήσει κάνεις 50μετρα σέ δύο λεπτά και άλλο 100. Το ότι έγινε στους σημαιοφόρους δεν σημαίνει ότι θα γίνει και στις ειδικές δυνάμεις.
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Siskos5 »

Φίλε μου εγω πιστεύω οτι θα γίνουν όλα την ίδια μέρα. Δεν νομίζω να τους νοιάζει και πολυ αν εσυ εχεις εξαντληθει απ τα προηγουμενα αθλήματα.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Θα είναι η πρώτη φορά αν γίνει πάντως, αν θυμάμαι καλά στις προηγούμενες ήταν ξεχωριστή ημέρα το κολύμπι. Τέλος πάντων έχεις δίκιο δεν θα τους νοιάξει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες