Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Να κάνω κ εγω μια ερώτηση,γνωρίζει κάποιος ή είχε καμία πληροφορία τι γίνετε σχετικά με μεταθεσεις για εμας τους οβα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
mx έγραψε:τελικά παρουσιαστηκατε?
Για να μην απαντάει κανείς, μάλλον έχουν μπεικαι πέφτει στάξιμο...

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
ΣΠΠΜ έγραψε:Μπορώ σαν ΟΒΑ να δηλώσω να πάω Κόσοβο;
Όχι δυστυχώς.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Να ρωτήσω εμείς σαν οβα και τα τρία χρόνια θα είμαστε χωρίς βαθμό ; Και τι στο καλό γίνεται με τα εξοδοχαρτα , αν είναι δυνατόν πληρωνόμαστε δηλαδή δε το καταλαβαίνουν , μπορεί σαν στέλεχος να είσαι η τελευταία τρύπα αλλά δεν είμαστε και φαντάροι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Να ρωτήσω οι αερονομοι που πέρασαν εκπαίδευση ΛΥΒ σαν φαντάροι και πήραν πτυχίο που λέει ότι το πέρασαν με επιτυχία και έχει υπογραφή από διοικητή στρατονομίας από κεσν γιατί δε περνούν βαθμό; Είναι μεγάλη αδικία ειδικά για τις σειρές 336 και 337 που κάθησαν 2μισι μήνες και ορκίστηκαν ως βαθμοφόροι.
Δε θα με ένοιαζε ο βαθμός σαν οβα αλλά επειδή πέρασα και με είχαν πάρει με το ζόρι πέρασα το πέρασα και δεν αναγνωρίστηκε. Το ΓΕΑ τι κάνει δε τα βλέπει αυτά δε τα αναγνωρίζει , αν κάποιος που το διαβάζει μόνιμος , φαντάρος πολίτης δε ξέρω και έχει σχέσει με το ΓΕΑ ας το μεταφέρει.
Εκεί μέσα δε ξέρουν που τους πάν τα 4 και με τα εξωδοχαρτα σαν οβα τι παίζει.
Μπορεί να είμαι η τελευταία φλογέρα σαν στελεχος αλλά εφόσον είμαι επί πληρωμή δεν είμαι φαντάρος οπλίτης είμαι όπως ένας αρχισμηνιας απλά αυτοί έχουν βαθμολογική εξέλιξη
Δε θα με ένοιαζε ο βαθμός σαν οβα αλλά επειδή πέρασα και με είχαν πάρει με το ζόρι πέρασα το πέρασα και δεν αναγνωρίστηκε. Το ΓΕΑ τι κάνει δε τα βλέπει αυτά δε τα αναγνωρίζει , αν κάποιος που το διαβάζει μόνιμος , φαντάρος πολίτης δε ξέρω και έχει σχέσει με το ΓΕΑ ας το μεταφέρει.
Εκεί μέσα δε ξέρουν που τους πάν τα 4 και με τα εξωδοχαρτα σαν οβα τι παίζει.
Μπορεί να είμαι η τελευταία φλογέρα σαν στελεχος αλλά εφόσον είμαι επί πληρωμή δεν είμαι φαντάρος οπλίτης είμαι όπως ένας αρχισμηνιας απλά αυτοί έχουν βαθμολογική εξέλιξη
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γιώργος έγραψε:Εσείς από την δεύτερη σειρά ποτέ έρχεστε στης μονάδες
Βιάζεσαι; Προβλέπεται πολύ σκοπέτο και αυτόν τον μήνα...

- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 36
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Λοιπόν, τελείωσε η εκπαίδευση στο ΚΕΕΔ και από σήμερα μέχρι Τρίτη θα έχουμε παρουσιαστεί όλοι στις μονάδες μας. Εσείς οι "παλιοί " οβα έχετε να μας προτείνετε τίποτα ; Να προσέξουμε κάτι συγκεκριμένο πρώτη μέρα κλπ?
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε θα γράψω μερικά πράγματα για να σας βοηθήσω γιατί συμμερίζομαι την αγωνία σας. Τώρα κάποιες πληροφορίες για το πως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα ο θεσμός για να έχετε μία ιδέα τι παίζει. Μισθός γύρω στα 720-750. Θα αργήσετε να πληρωθείτε. Περιπού κανένα τρίμηνο. Ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί εμείς. Μπορείτε να κάνετε μία υπεύθυνη δήλωση για να πάρετε μία προκαταβολή μέχρι να ξεκινήσει να μπαίνει ο μισθός. Ψάξτε το. Μην βιαστείτε να χαλάσετε λεφτά στην αρχή για υλικά. Το πρώτο είναι ένα καλό άρβυλο και μετά τα υπόλοιπα. Απαλλαγές διακαιούμαστε κανονικά. Έίναι θολό το θέμα των σχολείων. Μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να δηλώσουμε. Γενικότερα στην αρχή να τηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Μην σκάσετε μύτη με τίποτα παραλλαγές multicam και γυαλούμπα να το παίξετε στελέχη. Προσπαθήστε να μην δίνεται δικαιώματα και να είστε σωστοί χωρίς όμως να δείχνετε υπερβολική προθυμία σε σημείο να σας εκμεταλλεύονται. Αυτό περιμένουν μην το κάνετε πιό εύκολο με την στάση σας. Η θέση των ΟΒΑ ειδικά στην αρχή είναι κάπου στο μεταίχμιο μεταξύ στελεχών και φαντάρων. Μην θεωρήσετε εξ αρχής τον εαυτό σας στελέχη και αποκτήσετε τουπέ. Χαμηλό προφίλ και σοβαρότητα. Τώρα που θα πάτε στην μονάδα προσπαθήστε να δεθείτε με τους άλλους ΟΒΑ. Κάποιοι μ@#$ες στάνταρ θα προσπαθήσουν να γλύψουν και να γίνουν κολλητάρια με τα άλλα στελέχη. Αγνοήστε τους. Βρείτε τα με τις σειρές σας και τους άλλους ΟΒΑ. Θα αντιμετωπίζεται τα ίδια προβλήματα και πρέπει να στηρίζετε ο ένας τον άλλον. Απώτερος στόχος είναι να αποροφηθείτε από την μονάδα και να γίνετε οργανικό μέλος. Διευκολύνετε αυτήν την διαδικασία με την στάση σας δείχνοντας επαγγελματισμό. Τέλος μοναδα από μονάδα απέχει έτη φωτός κάποια πράγματα όμως είναι στανταρ όπως οι απαλλαγές και οι άδειες. Να ξέρετε τα δικαιώματα σας. Αυτά από εμενα και ό, τι άλλο εδώ είμαστε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες