Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Άλλα λέει ο ένας κ άλλα λέει ο άλλος φορέας επίσημα. Άλλα ο Δένδιας άλλα το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης. Τουλάχιστον επίσημα. Από χτες κατάλαβα ότι δεν έχουν λεφτά να μας πάρουν. Οπότε μάλλον δικαστικά θα βγει άκρη. Δυστυχώς...
Παιδιά γιατι σας πιάνει πανικός; Κάποιοι το εκμεταλεύονται αυτό και σας δουλεύουν. Εγώ έχω να σας πω για το έγραφο αυτό που το διάβασα παρατήρησα το εξής. Μεν δέχεται εμάς τους 750 όπους τους ονομάζει. Και μετά αλλάζει παράγραφο και ξεκαθαρίζει ότι το έτος 2014-2015 δεν θα προσλαμβάνονται που σημαίνει ότι δεν θα γίνονται και προκηρύξεις, γι αυτό λέει αν θέλεται διευκρινήσεις ρωτήστε τον αρμώδιο υπουργό. Εγώ παιδια ελπίζω ότι μέσα στο Μάρτιο θα μας καλέσουν είναι να ξεμπλοκάρουν τέλη φλεβάρη κάποια χρήματα. Η δική μου απόψη είναι ότι ο καλύτερος τρόπος να πιέσουμε είναι να κάνουμε μια ομάδα και να συναντρηθούμε με συνδικαληστές της πυροσβεστικής πρώτον διότι και αυτοι μας χρειάζονται στο σώμα και έχουν ελείψεις από ειδικότητες, και δεύτερον είναι εκλεγμένο σωματίο και η φωνή τους είναι πιο δυνατή.
Αυτά από μένα και μην απαντάτε σε άτομα που μας προβοκάρουν.
Αυτά από μένα και μην απαντάτε σε άτομα που μας προβοκάρουν.
και δικαστικα να παμε υπαρχει περιπτωση να δικαωθουμε επειτα απο 3-4 χρονια οπως οι 18 που συμμετειχαν στον διαγωνισμο του 2008 και ας ηταν διαφορετικη η περιπτωση τους απο την δικια μαςTHEO έγραψε: Άλλα λέει ο ένας κ άλλα λέει ο άλλος φορέας επίσημα. Άλλα ο Δένδιας άλλα το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης. Τουλάχιστον επίσημα. Από χτες κατάλαβα ότι δεν έχουν λεφτά να μας πάρουν. Οπότε μάλλον δικαστικά θα βγει άκρη. Δυστυχώς...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Αετέ συμφωνώ σ αυτό που λες. Πρέπει να βρεθούμε σύντομα για να κάνουμε αυτήν την ομάδα που λες και να κάνουμε συναντήσεις με τους συνδικαλιστές. Εγώ είμαι μέσα. Πείτε που κ πότε?
Παντως οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει αμεσα, γιατι τα χρονικα περιθωρια εχουν στενεψει πλεον, φτασαμε μεσα φλεβαρη
Σας ειπα κ πριν... Αν θελανε μας περνανε στο 12 οπως βιαστηκανε με τους αλλους, το οτι βγηκαν οι πινακες τελευταια μερα τ 12 κατα μας ηταν γτ εξαντλησανε ολα τα περιθωρια π ειχαμε να μπεναμε το 12 με το κονδυλι μας κ με ολα! Στοχευμενη κινηση ηταν
gijoe έγραψε:Σας ειπα κ πριν... Αν θελανε μας περνανε στο 12 οπως βιαστηκανε με τους αλλους, το οτι βγηκαν οι πινακες τελευταια μερα τ 12 κατα μας ηταν γτ εξαντλησανε ολα τα περιθωρια π ειχαμε να μπεναμε το 12 με το κονδυλι μας κ με ολα! Στοχευμενη κινηση ηταν
αν ειναι οπως τα λες δεν θα περασει αυτη η σκοπιμη κινηση ετσι! Εχουμε ολες τις ημερομηνιες και απαντησεις τους για να δικαιοθουμε στην εσχατη, νομικα...
Το ειπα και πριν και το ξαναλεω και δικαστικα να παμε υπαρχει περιπτωση να δικαωθουμε επειτα απο 3-4 χρονια οπως οι 18 που συμμετειχαν στον διαγωνισμο του 2008 και ας ηταν διαφορετικη η περιπτωση τους απο την δικια μας
ajax έγραψε:Το ειπα και πριν και το ξαναλεω και δικαστικα να παμε υπαρχει περιπτωση να δικαωθουμε επειτα απο 3-4 χρονια οπως οι 18 που συμμετειχαν στον διαγωνισμο του 2008 και ας ηταν διαφορετικη η περιπτωση τους απο την δικια μας
απ΄το να μην μας παρουν καθολου καλυτερα 3 χρονια αναμονης!

- VASILIS98
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Επιτελους κ μια σωστη κουβεντα! Μην περιμενετε να σας πουν τα παιδια τι τους ειπαν χθες εδω δημοσια... Οσοι θελετε να μαθενετε κουνηθειτε κ να πηγαινετε στις συναντησεις! Μην τα θελουμε ολα στο πιατο!Πολίτης έγραψε:Γιατί ρε Ajax, στο χρωστάνε; Κι Εγώ Δεν πήγα και δεν έμαθα! Κακό στον εαυτο μου έκανα... Να σηκωθείς και να πας να ρωτήσεις τι έγινε! Έλεγε συνάντηση στις 10 και μόνο 7 άτομα πήγαν! Και την προηγούμενη ημέρα που ήταν ο καφές εγώ πήγα, δεν μπόρεσα να παω την επόμενη! Αν γουστάρεις να μάθεις πληροφορίες σήκω απο τον υπολογιστή και πάρε τους δρόμους! Αιντε όλοι εδω μέσα!
οταν ζεις σε αποσταση ανω των δεκα ωρων απο την αθηνα και το προηγουμενο βραδυ διαβαζεις στο φορουμ για τη συναντηση ειναι καπως δυσκολο να παρεβρεθεις. Στην τελικη, αφου δε μας το χρωστανε οπως λες, ας μην μας το αναφερουν καν. Τι νομιζεις οτι οι υπολοιποι θελουν λιγοτερο απο σενα να προσληφθουν ή΄μηπως νομιζεις οτι επειδη πηγες εχεις συνεισφερει πιο πολυ απο αλλους, και δεν εννοω εμενα, οι οποιοι πιεζουν με τον τροπο τους ή μαθαινουν Χρησιμες πληροφοριες Υστερα απο ατελειωτα τηλ και τις παραθετουν σε ολους; Γιατι αν αυτο πιστευεις πες το μου να δωσω αι κανα παρασημο.VASILIS98 έγραψε:Επιτελους κ μια σωστη κουβεντα! Μην περιμενετε να σας πουν τα παιδια τι τους ειπαν χθες εδω δημοσια... Οσοι θελετε να μαθενετε κουνηθειτε κ να πηγαινετε στις συναντησεις! Μην τα θελουμε ολα στο πιατο!Πολίτης έγραψε:Γιατί ρε Ajax, στο χρωστάνε; Κι Εγώ Δεν πήγα και δεν έμαθα! Κακό στον εαυτο μου έκανα... Να σηκωθείς και να πας να ρωτήσεις τι έγινε! Έλεγε συνάντηση στις 10 και μόνο 7 άτομα πήγαν! Και την προηγούμενη ημέρα που ήταν ο καφές εγώ πήγα, δεν μπόρεσα να παω την επόμενη! Αν γουστάρεις να μάθεις πληροφορίες σήκω απο τον υπολογιστή και πάρε τους δρόμους! Αιντε όλοι εδω μέσα!
Το προβλημα ειναι η αποσταση φιλε βασιλης98...
Υποτιθεται οτι μας εκπροσωπουν.
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
THEO έγραψε: Άλλα λέει ο ένας κ άλλα λέει ο άλλος φορέας επίσημα. Άλλα ο Δένδιας άλλα το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης. Τουλάχιστον επίσημα. Από χτες κατάλαβα ότι δεν έχουν λεφτά να μας πάρουν. Οπότε μάλλον δικαστικά θα βγει άκρη. Δυστυχώς..
μεσα σε 2 προτασεις τα ειπες ολα!

Προσωπικά έχω την ίδια ακριβώς πληροφόρηση με τον Νικολή. Εμένα μου είπαν βέβαια από Δευτέρα θα ανακοινώσουν τελεσίδικα ημερομηνία. Άντε να δούμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες