Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kwstasantwnoo

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Kwstasantwnoo »

Ειλικρινα το παλικαρι που το ειπε αυτο οπως εμαθαν αυτοι θα μαθουμε κ εμεις επρεπε να δουλευει κλοουν σε τσιρκο να διασκεδαζει τον κοσμο🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Λες και η οδηγηση ειναι ομελετα να μαθεις να την φτιαχνεις σε μια μερα και αν φας και κανενα τσοφλιο μεχρι να μαθεις ρε τρεχει και τιποτα, εδω μιλαμε για ευθυνη αλλων ζωών που βρισκονται μεσα στο οχημα και γενικα στο δρομο που θα κινεισαι και ενω εχει επιλογη να παρει εμπειρους θα παρει απειρους; Δεν εχει γινει σε καμια προκυρηξη μονιμων αυτο, ο ανυψιος μου ειναι μαχιμος στη διτυκη αττικη ειναι 24 χρονων και πηγε κ εβγαλε διπλωμα για νταλικα😂😂😂😂😂😂δν εχει ουτε καν δικο του αμαξι ενα xt600 εχει και το εχει στιψει στο παντιλικι αλλα αμαξι δν εχει ιδεα και του ειπα αγορινα μου καλα εκανες και το εβγαλες το διπλωμα αλλα οδηγος ΕΛΠΙΖΩ να μην μπεις, ναι ευχομαι να βαλεις τα μπλε στην πρωτη προκυρηξη αλλα οχι σαν οδηγος, αυτο σας το ειπα για να μη λετε πως λεω οτι με βολευει, απλα εχω παθει σκηνικο ασχημο με οδηγο που ηταν ανιδεος και ημουν μεσα και απο τοτε ειμαι καθετος σε αυτο, δεν εχω σχολιασει ποτε στο φορουμ μπαινω απλα και σας διαβαζω γιατι πιστεψε με οπως ανυπομονειτε εσεις να μπειτε εμεις μπορει να θελουμε περισσοτερο απο σας να μπειτε να χαλαρωσουμε λιγο στο θεμα ρεπο που δεν βγαινει να παρουμε και υπαρχει γκρινια μεταξυ μας καθε μερα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Μία ερώτηση: Αν έχει συζητηθεί το 35 για όλους, έστω χωρίς κάτι επίσημο, όπως λέει και ο φίλος μας ο litecoins, γιατί ο Τουρνάς όπου βρεθεί και σταθεί, μιλάει για προκήρυξη με κριτήρια εμοδε; Προφανώς δεν θα μας έλεγε τι συζητιέται από πίσω, στις κλειστές πόρτες. Θα δούμε.
Litelite2

Δημοσίευση από Litelite2 »

niasimas έγραψε: Δευ Ιουν 19, 2023 8:17 pm Μία ερώτηση: Αν έχει συζητηθεί το 35 για όλους, έστω χωρίς κάτι επίσημο, όπως λέει και ο φίλος μας ο litecoins, γιατί ο Τουρνάς όπου βρεθεί και σταθεί, μιλάει για προκήρυξη με κριτήρια εμοδε; Προφανώς δεν θα μας έλεγε τι συζητιέται από πίσω, στις κλειστές πόρτες. Θα δούμε.
Ο τουρνας δεν γνωρίζει ακριβώς το οριο ηλικιας που υπήρχε στην εμοδε, και πετάει ένα με κριτήρια εμοδε και όποιον πάρει ο χαρος, ρε παιδιά μιλάμε για τον τουρνα που δεν ξέρει τι του γίνεται, ιδέα δεν έχει αφήστε τον ούτως ή άλλος άλλοι αποφασίζουν για το οριο ηλικιας υπάρχουν αρμόδιοι
Litelite2

Και για του λόγου του αληθές βρείτε μου κάπου που λέει ολογράφως η προφορικά ότι θα είναι 31, δεν το λέει γτ δεν ξέρει τι του γίνεται απλά πετάει ένα κριτήρια εμοδε και σε καλή μεριά.
Comando333

Δημοσίευση από Comando333 »

Μη μπερδευεστε, κριτηρια εμοδε ειπε οχι ορια εμοδε, που σημαινει η μοριοδοτηση θα ειναι ιδια με της εμοδε
Litelite2

Ρε ότι του καπνίσει του ανθρώπου δηλ θα βάλει αλεξίπτωτα; Γτ; Για να πηδαμε από τι όχημα; Χαχα
Τέλος ο τούρνας είχε πει ότι τα όρια τα ορίζει το πυροσβεστικό σώμα μετά είπε ότι έστειλαν όρια ηλικίας από το πυροσβεστικό και τα ξανα έστειλαν πίσω στο πυροσβεστικό σώμα ότι δεν βγαίνει, ούτε ξέρει τι λέει ο άνθρωπος μιλάμε για ανίδεο μην ασχολειστε μάγκες 35 το οριο, μην συζητάτε άλλο για το οριο είναι τελειωμένο,
Comando333

[quote=Litelite2 post_id=516029 time=1687204368]
Ρε ότι του καπνίσει του ανθρώπου δηλ θα βάλει αλεξίπτωτα; Γτ; Για να πηδαμε από τι όχημα; Χαχα
Τέλος ο τούρνας είχε πει ότι τα όρια τα ορίζει το πυροσβεστικό σώμα μετά είπε ότι έστειλαν όρια ηλικίας από το πυροσβεστικό και τα ξανα έστειλαν πίσω στο πυροσβεστικό σώμα ότι δεν βγαίνει, ούτε ξέρει τι λέει ο άνθρωπος μιλάμε για ανίδεο μην ασχολειστε μάγκες 35 το οριο, μην συζητάτε άλλο για το οριο είναι τελειωμένο,
[/quote]

Κοιτα κ εγω πεζοναυτης ειμαι αλλα για να λεμε την αληθεια σε συγκρινεται η εκπαιδευση και το λουκι που εφαγαν οσοι πηγαν αλεξιπτωτα οποτε λογικο ειναι να τους δινει παραπανω μορια, εσυ γιατι σπαζεσαι; Επειδη δεν εχεις; Να εισαι παντελονατος φιλε μου, πηγα στο βολο χορτασα καφεδες και club sandwich στην παραλια εγινα σα βοδι στα κιλα και πηρα τα τα μορια ο ξαδερφος μου πηγε αλεξιπτωτα γυρισε πισω λες και ηταν στον πολεμο, ε το θεωρω σωστο να παρει παραπανω μορια, επισης ειχαν πει θα ενισχυσει και τις εμακ και μπορει να χρειαστει και εμοδε, στις εμακ και εμοδε προηγουμται αλεξιπτωτιστες απο τοτε που ειχε ιδρυθει η εμακ αν θες ψαξε τον κανοσμο των μετακινησεων του ΚΕΙΠΣ το γραφει οτι προηγουνται αλεξιπτωτιστες και Ουκ για εμακ και αν δεν συμπληρωθουν θεσεις συμπληρωνονται απ οσους εχουν απλα ειδικες δυναμεις οποτε εχει μια αυτο με τα αλεξιπτωατα μιας και το ανεφερες, αλλα γι αυτο τζαπα ανγχωνεσαι, ειναι ζητημα να ειναι 50 ατομα με
Αλεξιπτωτα στην ηλικια απο 31 μεχρι 35 μπορει να λεω και πολλα
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Οτι ειναι ανιδεος απο πυροσβεσικη ο τουρνας αυτο ειναι το μονο βεβαιο.

Κομαντο να δινανε κ στους ΔΕΑ ΕΔ διπλα μορια οπως στην αστυνομια…. Γτ αυτοι φαγανε 10 φορες μεγαλυτερη πιπερια απ τους στρατιωτες αλεξιπτωτιστες.

Τελος παντων.
Litelite2

Comando333 έγραψε: Δευ Ιουν 19, 2023 11:05 pm
Litelite2 έγραψε: Δευ Ιουν 19, 2023 10:52 pm Ρε ότι του καπνίσει του ανθρώπου δηλ θα βάλει αλεξίπτωτα; Γτ; Για να πηδαμε από τι όχημα; Χαχα
Κοιτα κ εγω πεζοναυτης ειμαι αλλα για να λεμε την αληθεια σε συγκρινεται η εκπαιδευση και το λουκι που εφαγαν οσοι πηγαν αλεξιπτωτα οποτε λογικο ειναι να τους δινει παραπανω μορια, εσυ γιατι σπαζεσαι; Επειδη δεν εχεις; Να εισαι παντελονατος φιλε μου, πηγα στο βολο χορτασα καφεδες και club sandwich στην παραλια εγινα σα βοδι στα κιλα και πηρα τα τα μορια ο ξαδερφος μου πηγε αλεξιπτωτα γυρισε πισω λες και ηταν στον πολεμο, ε το θεωρω σωστο να παρει παραπανω μορια, επισης ειχαν πει θα ενισχυσει και τις εμακ και μπορει να χρειαστει και εμοδε, στις εμακ και εμοδε προηγουμται αλεξιπτωτιστες απο τοτε που ειχε ιδρυθει η εμακ αν θες ψαξε τον κανοσμο των μετακινησεων του ΚΕΙΠΣ το γραφει οτι προηγουνται αλεξιπτωτιστες και Ουκ για εμακ και αν δεν συμπληρωθουν θεσεις συμπληρωνονται απ οσους εχουν απλα ειδικες δυναμεις οποτε εχει μια αυτο με τα αλεξιπτωατα μιας και το ανεφερες, αλλα γι αυτο τζαπα ανγχωνεσαι, ειναι ζητημα να ειναι 50 ατομα με
Όχι κάτι δεν κατάλαβες καλά από αυτά που είπα τα αλεξίπτωτα και καλά έκανα και τα έβαλαν εμοδε αλλά στους σταθμους γτ να τα βάλουν; Περί κριτηρίων μιλάμε, το φυσιολογικό είναι να βάλουν τώρα στην επερχόμενη προκήρυξη Ε. Δ,
Comando333

[quote=Litelite2 post_id=516033 time=1687211512]
[quote=Comando333 post_id=516030 time=1687205158]
[quote=Litelite2 post_id=516029 time=1687204368]
[/quote]

[/quote]

Όχι κάτι δεν κατάλαβες καλά από αυτά που είπα τα αλεξίπτωτα και καλά έκανα και τα έβαλαν εμοδε αλλά στους σταθμους γτ να τα βάλουν; Περί κριτηρίων μιλάμε, το φυσιολογικό είναι να βάλουν τώρα στην επερχόμενη προκήρυξη Ε. Δ,
[/quote]

Και σου ξανα λεω οτι καποιοι απο την επερχομενη προκυρηξη θα τους παει στην εμοδε και στις εμακ, οποτε αυτοι οι 40-50 που θα εχουν θα τους στειλει εκει λογικα
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Υπάρχει περίπτωση παιδιά να σκάσει τίποτα τον Αύγουστο; Ή απίθανο;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Litelite2 έγραψε: Δευ Ιουν 19, 2023 10:40 pm Και για του λόγου του αληθές βρείτε μου κάπου που λέει ολογράφως η προφορικά ότι θα είναι 31, δεν το λέει γτ δεν ξέρει τι του γίνεται απλά πετάει ένα κριτήρια εμοδε και σε καλή μεριά.
Φέρε μας εσύ που λέει ολογράφως 35 όριο για του λόγου του αληθές... Και επειδή δε θα δώσεις κάτι ``ολογράφως``, μην κάνεις το ίδιο που κατηγορείς τον τουρνά, δηλαδή να αναφέρεις αυτό το όριο με σιγουριά απο την στιγμή που δεν εχεις αποδείξεις (έγγραφα) ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Τρί Ιουν 20, 2023 9:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Comando333

Αν οχι τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβριου θα βγει σιγουρα, επισης μετα τις εκλογες θα αρχισουν να βγαινουν στη φορα οι αληθινες πληροφορες σχετικα με τα ορια ηλικας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Comando333 έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 9:25 am Αν οχι τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβριου θα βγει σιγουρα, επισης μετα τις εκλογες θα αρχισουν να βγαινουν στη φορα οι αληθινες πληροφορες σχετικα με τα ορια ηλικας
αυτό εσύ το ξέρεις απο κάπου συγκεκριμένα; Εδώ δεν έχει νόημα να παραπληροφορούμε τους ενδιαφερομένους ή να λέμε οτι μας κατεβαίνει στο κεφάλι... Αν ναι να μας τον παραθέσεις...
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

Ρε litecoin εδώ λένε για ομογενοποίηση του Πς, υπαρχουν4 ταχυτήτων πυροσβέστες εποχικοί,5ετης,7ετης εμοδε κ μόνιμοι κ εσύ μας μας λες κ για καινούργια 7ετης ιδιωτικού δικαίου; Οσοι 5ετης είναι μέχρι 60 θα μονιμοποιηθούν μέχρι τέλος του χρόνου! Εκτός αυτού μας έλεγες ότι είχε πέσει στο τραπέζι να μετρήσουν αντιπυρικες αλλά δν θα γίνει τελικά! Τώρα μας το αλλάζεις! Τελικά τι ισχύει?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες