Aetos95 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.1.000 άτομα που θα προσληφθούν στο ΣΞ. Ας πούμε κάποιοι κόπηκαν στα αθλήματα. Τότε θα προσληφθούν λιγότερα από 1.000;
θα καλεστούν τουλάχιστον οι τριπλάσιοι κάθε ειδικότητας ΠΧ στην ειδικότητα Χειριστής ΑΤ όπλων ΠΖ ζητάει 60 άτομα ΠΚΕ θα περάσουν για αρχή 180,60 πρώτοι ως επιτυχόντες και 120 ως επιλαχόντες επομένως κάθε άτομο που κόβεται από τους 60 επιτυχόντες θα αναπληρώνετε από τους 120 επιλαχόντες ή
Κατάλαβα φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Καλή προπόνηση σε όλους.
Πληροφόρθηκα ότι στην Αλεξανδρούπολη προετοιμάζουν το στρατόπεδο γιατί αύριο κάποιοι ΕΠΟΠ που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά θα δώσουν αθλήματα. Τι ακριβώς συμβαίνει;
Γνωρίζει κάποιος;
Μηπως δεν καταλαβες κατι καλα ή ισως κατι να παρερμηνευθηκε, διοτι οι πινακες θα βγουν απο 1η Ιουνιου και μετα οποτε μου φαινεται αδυνατον να εχουν ενημερωθει καποιοι ΕΠΟΠ εδω και μερες πριν, οτι αυριο δινουν αθληματα.
Πληροφόρθηκα ότι στην Αλεξανδρούπολη προετοιμάζουν το στρατόπεδο γιατί αύριο κάποιοι ΕΠΟΠ που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά θα δώσουν αθλήματα. Τι ακριβώς συμβαίνει;
Γνωρίζει κάποιος;
Μηπως δεν καταλαβες κατι καλα ή ισως κατι να παρερμηνευθηκε, διοτι οι πινακες θα βγουν απο 1η Ιουνιου και μετα οποτε μου φαινεται αδυνατον να εχουν ενημερωθει καποιοι ΕΠΟΠ εδω και μερες πριν, οτι αυριο δινουν αθληματα.
Για τα αθλήματα που θα δώσουν όσοι είναι ήδη μόνιμοι εποπ λέει κάθε χρόνο περνάνε φίλε αξιολόγηση σε μερικές μονάδες
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μηπως δεν καταλαβες κατι καλα ή ισως κατι να παρερμηνευθηκε, διοτι οι πινακες θα βγουν απο 1η Ιουνιου και μετα οποτε μου φαινεται αδυνατον να εχουν ενημερωθει καποιοι ΕΠΟΠ εδω και μερες πριν, οτι αυριο δινουν αθληματα.
Μπορεί να είναι επιτροπή επιλογής για ΕΠΟΠ ειδικών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Μάιος 31, 2021 9:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bobiras12 έγραψε:Καλησπέρα, καλή επιτυχία σε όλους... Γνωρίζεται μήπως οι α/τ που θα περάσουν εκπαίδευση;
Βασική σε κάποιο κέντρο νεοσυλλέκτων, εκπαίδευση ειδικότητας μπορεί ακόμα και στην ΣΠΖ ή στο κέντρο που θα περάσουν ΒΣΕ ή ακόμα ανάλογα τον αριθμό να περάσουν κοντά στην μονάδα τοποθέτησης ΠΧ αν απο τους 60 ΕΠΟΠ (ΠΖ) Α/Τ πάνε από 20 σε ΧΙΟ-ΚΩ-ΡΟΔΟ τότε Εκπαίδευση ειδικότητας Θα γίνει σε κάθε ένα νησί στα 80-96-95 ΛΑΤΕΘ ή μπορεί και σε ένα από όλα τα νησιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Μάιος 31, 2021 2:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.