kalitexnis έγραψε:Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο forum και σε λίγο και πρωτοετής στην ΣΣΕ ΟΠΛΑ. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε πρέπει να παρουσιαστω και τι πρέπει να έχω μαζι μου. Εύχαριστω.
θα βγει ανακοίνωση και ποτε να παρουσιαστής και τι θα έχεις μαζί σου μην αγχώνεσαι Μπορεί και σήμερα το πρωί να βγει
anonimous έγραψε:Επισης κινητο με καμερα επιτρεπεται στη σχολη σσε;
sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο στρατο...
οχι κινιτο με καμερα δεν επιτρεπεται... Μεσα στην σχολη θα σου δωσουν και πιτζαμες... Για τα αθλητικα παπουτσια που ειπες πριν θα τα φορας την ωρα της γυμναστικης μονο
Ποτε παρουσιαζονται οσοι περασαν σσε; Στην ναυτικων δοκιμων βγηκε προσκληση. Οσοι ειναι γραμμενοι σε καπιο πανεπιστημιο το χαρτη διαγραφης εχω ακουσει οτι γινετε να το πανε μετα απο ενα μηνα αλλα αν η σχολη ειναι στην κρητη πως θα το παρω; Θα μου δωσει αδεια η σσε; Επισης θελει χαρτη απο δικαστηριο οτι δεν διωκoμαι πινικα;
veroiotis έγραψε:Γεια σας. Ειμαι και εγω ενα νεο μελος του φορουμ. Οσον Αφορα τη Βαση Που ανακοινωθηκε χθες ηταν οντως πολυ χαμηλη, αλλα εμενα προσωπικα με εφερε σε θεση να ειμαι τεταρτος στη σχολη. Και πραγματικα δεν το περιμενα. Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις. Πρωτον, γνωριζει καποιος ποτε ειναι η ημερομηνια που θα μας καλεσουν; Και δευτερον θα πρεπει να παω νωριτερα απο αυτην την ημερομηνια στη σχολη για καπια χαρτια;
Συγγνώμη κιόλας, αλλά είσαι σίγουρα 4ος στη Γενική Σειρά στη ΣΣΕ-Όπλα; Το λέω διότι εγώ είμαι 4ος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ
Αυτοι που μπαινουν σε στρατιωτικη σχολη ως πρωτοετης και εχουν καλη σειρα εισαγωγης θα ειναι βαθμοφοροι; Π. Χ. Εγω φετος μπηκα 9ος στην σμυ-οπλα, θα εχω βαθμο
veroiotis έγραψε:Γεια σας. Ειμαι και εγω ενα νεο μελος του φορουμ. Οσον Αφορα τη Βαση Που ανακοινωθηκε χθες ηταν οντως πολυ χαμηλη, αλλα εμενα προσωπικα με εφερε σε θεση να ειμαι τεταρτος στη σχολη. Και πραγματικα δεν το περιμενα. Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις. Πρωτον, γνωριζει καποιος ποτε ειναι η ημερομηνια που θα μας καλεσουν; Και δευτερον θα πρεπει να παω νωριτερα απο αυτην την ημερομηνια στη σχολη για καπια χαρτια;
Συγγνώμη κιόλας, αλλά είσαι σίγουρα 4ος στη Γενική Σειρά στη ΣΣΕ-Όπλα; Το λέω διότι εγώ είμαι 4ος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ