Κατάταξη στις στρατιωτικές σχολές (2009)

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

kalitexnis έγραψε:Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο forum και σε λίγο και πρωτοετής στην ΣΣΕ ΟΠΛΑ. Θα ήθελα να ρωτήσω πότε πρέπει να παρουσιαστω και τι πρέπει να έχω μαζι μου. Εύχαριστω.
θα βγει ανακοίνωση και ποτε να παρουσιαστής και τι θα έχεις μαζί σου μην αγχώνεσαι Μπορεί και σήμερα το πρωί να βγειΕικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Να ρωτησω κατι; Εκει οταν κοιμαστε τι φορατε; Κανενα φανελακι με φορμα, μπιζταμες η σας δινουν απο κει τιποτα; Α κ κατι αλλο,

αθλητικα παπουτσια μπορω να φοραω μεσα στη σχολη η θα ειμαστε συνεχεια με τις αρβυλες

Anonymous

Επισης κινητο με καμερα επιτρεπεται στη σχολη σσε;

sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο στρατο...

Anonymous

anonimous έγραψε:Επισης κινητο με καμερα επιτρεπεται στη σχολη σσε;

sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο στρατο...

οχι κινιτο με καμερα δεν επιτρεπεται... Μεσα στην σχολη θα σου δωσουν και πιτζαμες... Για τα αθλητικα παπουτσια που ειπες πριν θα τα φορας την ωρα της γυμναστικης μονο
Anonymous

Φιλε giannh η σχολη κανονιζει για την αναβολη σου. Οσο για το πτυχιο ναι θελει μεταφραση
Anonymous

Ποτε παρουσιαζονται οσοι περασαν σσε; Στην ναυτικων δοκιμων βγηκε προσκληση. Οσοι ειναι γραμμενοι σε καπιο πανεπιστημιο το χαρτη διαγραφης εχω ακουσει οτι γινετε να το πανε μετα απο ενα μηνα αλλα αν η σχολη ειναι στην κρητη πως θα το παρω; Θα μου δωσει αδεια η σσε; Επισης θελει χαρτη απο δικαστηριο οτι δεν διωκoμαι πινικα;
Anonymous

Για πιο λογο να διωκεσαι πινοικα; Τωρα για το ποτε παρουσιαζεσαι στην σχολη 10 σεπτεμβριου 7:30 το πρωι
Anonymous

veroiotis έγραψε:Γεια σας. Ειμαι και εγω ενα νεο μελος του φορουμ. Οσον Αφορα τη Βαση Που ανακοινωθηκε χθες ηταν οντως πολυ χαμηλη, αλλα εμενα προσωπικα με εφερε σε θεση να ειμαι τεταρτος στη σχολη. Και πραγματικα δεν το περιμενα. Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις. Πρωτον, γνωριζει καποιος ποτε ειναι η ημερομηνια που θα μας καλεσουν; Και δευτερον θα πρεπει να παω νωριτερα απο αυτην την ημερομηνια στη σχολη για καπια χαρτια;

Συγγνώμη κιόλας, αλλά είσαι σίγουρα 4ος στη Γενική Σειρά στη ΣΣΕ-Όπλα; Το λέω διότι εγώ είμαι 4ος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ
ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

Το παλικαρι αναφερεται στην ΣΜΥ νομιζω φιλε Γιωργο!
Giannis91
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis91 »

Αυτοι που μπαινουν σε στρατιωτικη σχολη ως πρωτοετης και εχουν καλη σειρα εισαγωγης θα ειναι βαθμοφοροι; Π. Χ. Εγω φετος μπηκα 9ος στην σμυ-οπλα, θα εχω βαθμο
Anonymous

Γιώργος έγραψε:
veroiotis έγραψε:Γεια σας. Ειμαι και εγω ενα νεο μελος του φορουμ. Οσον Αφορα τη Βαση Που ανακοινωθηκε χθες ηταν οντως πολυ χαμηλη, αλλα εμενα προσωπικα με εφερε σε θεση να ειμαι τεταρτος στη σχολη. Και πραγματικα δεν το περιμενα. Θα ηθελα να κανω ομως 2 ερωτησεις. Πρωτον, γνωριζει καποιος ποτε ειναι η ημερομηνια που θα μας καλεσουν; Και δευτερον θα πρεπει να παω νωριτερα απο αυτην την ημερομηνια στη σχολη για καπια χαρτια;

Συγγνώμη κιόλας, αλλά είσαι σίγουρα 4ος στη Γενική Σειρά στη ΣΣΕ-Όπλα; Το λέω διότι εγώ είμαι 4ος σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ

ποσα μορια εβγαλες;
Anonymous

Ποια ημερομηνία μπαίνουμε στη σχολή ικάρων; Το haf ακόμα δεν εχει βγάλει ανακοίνωση.
Anonymous

guest έγραψε:
Γιώργος έγραψε:

ποσα μορια εβγαλες;

Αν αναφέρεσαι στη ΣΜΥ, συγγνώμη, έκανα λάθος.
Anonymous

14-9 8.00 στην δεκελεια παρουσιαζονται οι ικαροι...
Anonymous

Εγώ, αγόρασα 7 φανέλες τις απλές με τιράντα (λευκές) και 7 σλιπάκια (λευκά). Φθάνουν; Είναι αυτός ο επιθυμητός τύπος; Επιτρέπονται και άλλου χρώματος;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν στη γυμναστική φοράμε αθλητικά δικά μας, ή μας δίνουν στη ΣΣΕ για ομοιοτυπία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες