Ξύρισμα στο στρατό
Ξύρισμα στο στρατό
Έχει πάει κανείς στο στρατόπεδο με μηχανή παλαιού τύπου, από αυτές που έπαιρναν τις λεπίδες τύπου ''Αστορ''; Ξυρίζομαι μόνιμα με τέτοια, αλλα δεν ξερω αν θα με αφησουν να την παρω, γιατι οι λεπιδες της ειναι μεμονωμενες, αν δεν αφηνουν ψαλίδι χλωμο το βλεπω να αφησουν αυτες... Και κατι ακομα,after shave επιτρεπεται;
Ξύρισμα στο στρατό
Ναι επιτρέπεται το after-shave.
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ξύρισμα στο στρατό
Επειδή κόντρα μου γίνεται η μούρη σκατά και γεμίζω κοκκινάδια, κοψίματα και σπυράκια, αν τα παίρνω με την φορά των γένιων υπάρχει πρόβλημα?
-
- Posts in topic: 2
Ξύρισμα στο στρατό
Titis έγραψε:Επειδή κόντρα μου γίνεται η μούρη σκατά και γεμίζω κοκκινάδια, κοψίματα και σπυράκια, αν τα παίρνω με την φορά των γένιων υπάρχει πρόβλημα;
Ειναι αναλογα τον βαθμο επιεικιας της καθε μοναδας και το κατα ποσο θα φαινεται το δικο σου δερμα αξυρισμο. Αν εισαι ξανθος για παραδειγμα πιθανως να μην το παρει κανεις χαμπαρι οποτε δεν εχεις και λογο να ξυριζεσαι κοντρα. Αν εισαι μελαχρινος που βγαζει πολλα γενια τοτε μεχρι το μεσημερι θα φαινεσαι αξυριστος. Αν εισαι τετοια περιπτωση, το πιο πιθανο ειναι να στην πουνε στο κεντρο. Στην μοναδα οπως ειπα αναλογως που θα πεσεις. Οποτε προσπαθησε στην αρχη να σαι προβλεπε και να μην δωσεις δικαιωματα να στην πουνε. Πολλοι κοβοντουσαν και εβγαζαν κοκκινιλες στην αρχη, δεν ειναι κατι τραγικο.
Ξύρισμα στο στρατό
Αν κάποιος είναι ματωμένος από το ξύρισμα δεν λένε τίποτα;
-
- Posts in topic: 2
Ξύρισμα στο στρατό
Geol έγραψε:Αν κάποιος είναι ματωμένος από το ξύρισμα δεν λένε τίποτα;
Στο κεντρο οι περισσοτεροι ηταν λιγο ματωμενοι η και με χαζαπλαστ καλυτερα για ενα μικρο κοψιμο (παρτε μαζι σας μπολικα θα σας χρειαστουν). Ειναι ενα φυσιολογικο φαινομενο. Ισα ισα που βλεπει ο ανωτερος οτι ο στρατιωτης ειναι προβλεπε και οχι στα @@ του. Αλλα ενταξει οχι να τρεχουν τα αιματα ποταμι ουτε το μισο προσωπο να ναι κοκκινο απο το αιμα! Μιλαμε παντα για μικρα κοψιματα η καποιο ελαφρυ ερεθισμο. Σε ακραιες περιπτωσεις απλα πηγαινουμε στον γιατρο, δεν διακινδυνευουμε μολυνσεις κτλ.
Ξύρισμα στο στρατό
Πότε ειναι καλύτερα να ξυριζόμαστε, το βράδυ πριν κοιμηθούμε ή το πρωι;
Ξύρισμα στο στρατό
Εννοείται πρωϊ, εκτός και αν θες να ξυρίζεσαι και το βράδι της προηγουμένης και το μεσημέρι της επομένης.
Ξύρισμα στο στρατό
Μαλιστα, απλα ηθελα να δω ποιο ειναι πιο καλο.
το πιο δυσκολο στον στρατό αυτο θα μου ειναι νομιζω. Η αυστηρότητα στο ξυρισμα εξαρταται απο το στρατόπεδο να φανταστω.
το πιο δυσκολο στον στρατό αυτο θα μου ειναι νομιζω. Η αυστηρότητα στο ξυρισμα εξαρταται απο το στρατόπεδο να φανταστω.
Ξύρισμα στο στρατό
Ε, ναι. Στη θητεία μου έτυχε να πέσω σε περιπτώσεις μονάδων των οποίων οι Διοικητές είτε ήταν πολύ αυστηροί είτε δεν τους ενδιέφερε και ας φαινόσουν σαν... Κληρικός.

Ξύρισμα στο στρατό
Ελπιζω στην θηβα να μην ειναι τοσο σκληροι. Δεν λεω να εχω μερες να ξυριστουμε αλλα 2 μερες Δεν ζητζω πολλα : Ρ. Εχω ηδη αρχισει να ξυριζομαι καθε δυο μερες, δεν μου ειναι και τοσο δυσκολο γτ εκει που δουλευα ηταν υποχρεωτικο να ειμαστε ξυρισμενοι. Αλλα για το καθε μερα που θα αρχσω απο το σαββατο θα μου ειναι δυσκολο...
Ξύρισμα στο στρατό
Συνήθεια είναι. Και μην ξεχνάς να το κάνεις με παγωμένο νερό μιας και στα Κέντρα το ζεστό νερό είναι είδος υπό εξαφάνιση.
Ξύρισμα στο στρατό
Με παγωμένο το κάνω και κάνω και μπάνιο με οχι και τοσο ζεστό νερο, με χλιαρό και το παω προς το κρυο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Ξύρισμα στο στρατό
Στο κέντρο και 2 ημέρες να είσαι αξύριστος με τόσο κόσμο δεν θα σε πάρουν χαμπάρι, στην μονάδα όμως που θα είστε εσείς και εσείς είναι τα δύσκολα.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ξύρισμα στο στρατό
Ernest έγραψε:Με παγωμένο το κάνω και κάνω και μπάνιο με οχι και τοσο ζεστό νερο, με χλιαρό και το παω προς το κρυο.
πουστονεο ξεκινα 50 καλες "μη μετρισιμες. "
'προσπαθω να σας βαλω στο κλιμα λιγο'

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης