Σορρυ που Δεν το διευκρινησα δεν ρωτησα για ΕΠΟΠ. Τελικα ξερει καποιος να μου απαντησει αν θα υπαρχει προβλημα ;yandr έγραψε:Δεν μιλάμε για τους ΕΠΟΠ σε αυτό το θέμα, αλλά για τους απλούς στρατεύσιμους.
Τατουάζ, σκουλαρίκια και body piercing
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Δεν θα εχεις προβλημα με τατου αρκει να μην πας στρατονομος και προεδρικη φρουρα αλλου εισαι οκ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
θενκς ε λοτcristi έγραψε: Δεν θα εχεις προβλημα με τατου αρκει να μην πας στρατονομος και προεδρικη φρουρα αλλου εισαι οκ

Τιποτε να εισαι καλα καλη επιτυχια

Καλημερα σε ολους. Καταρχην παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο. Θελω να ρωτησω εαν το γεγονως οτι εχω τατουαζ αποτελει σοβαρο λογο να σε κοψουν. Ευχαριστω πολυ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Φιλε συνονοματε δεν παιζει προβλημα με το ταττοο αν δεν ειναι σε εμφανες σημειο απο την θερινη στολη. Εγω που εχω ενα στ ποδι μεγαλο και 2 αλλα μικρα στην κοιλια Μου ειπαν οτι Ειναι οκ εγω μπενω νοεμβρι οποτε θα μαθω σηντομα.
kΑλησπερα παιδια
η8ελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα στους πεζοναυτες με το ταταουαζ γιατι εχω ενα στο μπρατσο κ δεν θελω να με κοψουν γι αφτο
ευχαριστω
η8ελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα στους πεζοναυτες με το ταταουαζ γιατι εχω ενα στο μπρατσο κ δεν θελω να με κοψουν γι αφτο
ευχαριστω
Lukos έγραψε:kΑλησπερα παιδια
ευχαριστω
Από ότι ξέρω αν είναι σε σημείο όπου θα φαίνεται όταν φοράς τα κοντά το καλοκαίρι, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα...
Αλλά παίζουν και άλλα ρόλο... Τι δείχνει το τατουάζ, πόσο μεγάλο είναι και το τι θα απαντήσεις όταν σε ρωτήσουν τι σημαίνει αυτό για σένα και γιατί το έκανες!
Δεν ειναι σε σημειο που φαινεται αν φορεσω φανελακι ειναι πανω πανω στο μπατζο
κ εχει ενα λυκο πανω :)
κ εχει ενα λυκο πανω :)
Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
αα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Ετσι οπως φανταζομαι την καλοκαιρινη εμφανιση τουλαχιστον Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
Μπορεις να διαβασεις τις σελ του επιμερους θεματος.7 σελ θα βρεις απαντηση.πολιτης σε απογνωση έγραψε:αα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Ετσι οπως φανταζομαι την καλοκαιρινη εμφανιση τουλαχιστον Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
α, ακομα, εχω ενα σημαδι στον λαιμο. Κατι σαν ασπριλα... Το εχω κοιταξει σε πολλους δερματολογους και μου εχουν πει οτι δεν ειναι τιποτα, απλα ενα μονιμο σημαδι... Εχω ανχος ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... Ας πει καποιος...πολιτης σε απογνωση έγραψε:αα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Ετσι οπως φανταζομαι την καλοκαιρινη εμφανιση τουλαχιστον Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !

εδω ειναι επιμερους για τατου για το σημαδι στο λαιμο τι να σου πουμε; Ριξε μια ματια στην ιστοσελιδα γιατι εκτος απο το σημαδι στο λαιμο πρεπει να εχεις και αλλα προσοντα www.sse. grπολιτης σε απογνωση- έγραψε:α, ακομα, εχω ενα σημαδι στον λαιμο. Κατι σαν ασπριλα... Το εχω κοιταξει σε πολλους δερματολογους και μου εχουν πει οτι δεν ειναι τιποτα, απλα ενα μονιμο σημαδι... Εχω ανχος ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... Ας πει καποιος...πολιτης σε απογνωση έγραψε:αα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Ετσι οπως φανταζομαι την καλοκαιρινη εμφανιση τουλαχιστον Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !ελα κοριτσια και αγορια... !> Ας απαντησει καποιος παρακαλωωωωωω!
Οκ κριστι, μια ερωτηση εκανα, μην μου επιτιθεσαι... ! Ας μην αρχισουν και οι κοπελες του furom να λογομαχουνε μεταξυ τους... ! Ας αφησουμε τους αλλους τους κοκορες να τα κανουν αυτα
... Λοιπον, ρωτησα για το σημαδι γιατι μου ειπατε να κοιταξω προηγουμενες σελιδες για τα τατου και επεσε το ματι μου σε εναν που ελεγε κατι για ουλες και σημαδια... Ετσι σκεφτηκα να ρωτησω για ενα καταραμενο σημαδι που εχω και γω! Κακο ειναι; Οσο για τα προσοντα, θελω να πιστευω οτι τα εχω, αν δεν τα ειχα στην τελικη, δεν θα τραβιομουν για να δωσω... Απλα δεν θελω να τους δωσω εναν λογο να με κοψουν ακομα και αν ειμαι καλη στα αλλα... Με καταλαβαινεις φανταζομαι...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες