Τατουάζ, σκουλαρίκια και body piercing

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Retalis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Retalis »

yandr έγραψε:Δεν μιλάμε για τους ΕΠΟΠ σε αυτό το θέμα, αλλά για τους απλούς στρατεύσιμους.
Σορρυ που Δεν το διευκρινησα δεν ρωτησα για ΕΠΟΠ. Τελικα ξερει καποιος να μου απαντησει αν θα υπαρχει προβλημα ;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν θα εχεις προβλημα με τατου αρκει να μην πας στρατονομος και προεδρικη φρουρα αλλου εισαι οκ

Retalis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Retalis »

cristi έγραψε: Δεν θα εχεις προβλημα με τατου αρκει να μην πας στρατονομος και προεδρικη φρουρα αλλου εισαι οκ

θενκς ε λοτ Εικόνα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Τιποτε να εισαι καλα καλη επιτυχιαΕικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα σε ολους. Καταρχην παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο. Θελω να ρωτησω εαν το γεγονως οτι εχω τατουαζ αποτελει σοβαρο λογο να σε κοψουν. Ευχαριστω πολυ.
blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από blackcommando »

Φιλε συνονοματε δεν παιζει προβλημα με το ταττοο αν δεν ειναι σε εμφανες σημειο απο την θερινη στολη. Εγω που εχω ενα στ ποδι μεγαλο και 2 αλλα μικρα στην κοιλια Μου ειπαν οτι Ειναι οκ εγω μπενω νοεμβρι οποτε θα μαθω σηντομα.
Lukos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Lukos »

kΑλησπερα παιδια
η8ελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα στους πεζοναυτες με το ταταουαζ γιατι εχω ενα στο μπρατσο κ δεν θελω να με κοψουν γι αφτο
ευχαριστω
Anonymous

Lukos έγραψε:kΑλησπερα παιδια
η8ελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα στους πεζοναυτες με το ταταουαζ γιατι εχω ενα στο μπρατσο κ δεν θελω να με κοψουν γι αφτο
ευχαριστω

Από ότι ξέρω αν είναι σε σημείο όπου θα φαίνεται όταν φοράς τα κοντά το καλοκαίρι, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα...
Αλλά παίζουν και άλλα ρόλο... Τι δείχνει το τατουάζ, πόσο μεγάλο είναι και το τι θα απαντήσεις όταν σε ρωτήσουν τι σημαίνει αυτό για σένα και γιατί το έκανες!
Lukos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Lukos »

Δεν ειναι σε σημειο που φαινεται αν φορεσω φανελακι ειναι πανω πανω στο μπατζο
κ εχει ενα λυκο πανω :)
Anonymous

Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
Anonymous

πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
αα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Ετσι οπως φανταζομαι την καλοκαιρινη εμφανιση τουλαχιστον Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

πολιτης σε απογνωση έγραψε:
πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
αα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Ετσι οπως φανταζομαι την καλοκαιρινη εμφανιση τουλαχιστον Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...

Μπορεις να διαβασεις τις σελ του επιμερους θεματος.7 σελ θα βρεις απαντηση.
Anonymous

α, ακομα, εχω ενα σημαδι στον λαιμο. Κατι σαν ασπριλα... Το εχω κοιταξει σε πολλους δερματολογους και μου εχουν πει οτι δεν ειναι τιποτα, απλα ενα μονιμο σημαδι... Εχω ανχος ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... Ας πει καποιος... ΕικόναΕικόναελα κοριτσια και αγορια... !> Ας απαντησει καποιος παρακαλωωωωωω!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

πολιτης σε απογνωση- έγραψε:

α, ακομα, εχω ενα σημαδι στον λαιμο. Κατι σαν ασπριλα... Το εχω κοιταξει σε πολλους δερματολογους και μου εχουν πει οτι δεν ειναι τιποτα, απλα ενα μονιμο σημαδι... Εχω ανχος ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... Ας πει καποιος... ΕικόναΕικόναελα κοριτσια και αγορια... !> Ας απαντησει καποιος παρακαλωωωωωω!

εδω ειναι επιμερους για τατου για το σημαδι στο λαιμο τι να σου πουμε; Ριξε μια ματια στην ιστοσελιδα γιατι εκτος απο το σημαδι στο λαιμο πρεπει να εχεις και αλλα προσοντα www.sse. gr
Anonymous

Οκ κριστι, μια ερωτηση εκανα, μην μου επιτιθεσαι... ! Ας μην αρχισουν και οι κοπελες του furom να λογομαχουνε μεταξυ τους... ! Ας αφησουμε τους αλλους τους κοκορες να τα κανουν αυταΕικόνα... Λοιπον, ρωτησα για το σημαδι γιατι μου ειπατε να κοιταξω προηγουμενες σελιδες για τα τατου και επεσε το ματι μου σε εναν που ελεγε κατι για ουλες και σημαδια... Ετσι σκεφτηκα να ρωτησω για ενα καταραμενο σημαδι που εχω και γω! Κακο ειναι; Οσο για τα προσοντα, θελω να πιστευω οτι τα εχω, αν δεν τα ειχα στην τελικη, δεν θα τραβιομουν για να δωσω... Απλα δεν θελω να τους δωσω εναν λογο να με κοψουν ακομα και αν ειμαι καλη στα αλλα... Με καταλαβαινεις φανταζομαι...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες