Ισχύει αυτό που λες, στην 6κ είχαν βρεθεί νομίζω περίπου 183 στελέχη ασφαλείας, τι διάολο δε θα απορροφήθηκαν οι μισοί και; Δε νομίζω να κόπηκαν όλοι, εξάλλου οι κομμένοι της 6κ οι περισσότεροι ήταν από Β επικουρία.EcoMike έγραψε:Από τι έχω δει στην Οππι υπάρχουν 2 επιτυχόντες με Ιεκ και κάποιοι μπήκαν και στην Τράπεζα με ιεκ.Το θέμα είναι πόσοι κομμένοι από την 6κ έχουν ιεκ και είναι κάτω από 32 χρόνων για να ξανακάνουν αίτηση.
9Κ/21: Πόσα μόρια έχουμε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Δ.Ε Φύλακας
- Επικοινωνία:
maki έγραψε:[φιλε μου μπορεις να με κατατοπισεις; Η πιστοποιηση που εχω ειναι απο ΚΕΜΕΑ και διαβασα οτι οσοι εβαλαν αυτοι κοπηκαν στην 6κ αρα τι στο καλο γινεται για να γιονει σωστα; Απολυτηριο λυκειου πρωτα και μετα το κεμεα; Συν εμπιρεια;
Πιστοποίηση του ΚΕΜΕΑ δεν μετράει στις στην προκήρυξη για τα καταστήματα κράτησες. Αν βάλεις πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ αντί για το λύκειο κανονικά πρέπει να σε βγάλουν απορριπτέο. Η πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ αντιστοιχεί σε μετά γυμνασιακό τίτλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Αύγ 13, 2021 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Δ.Ε Φύλακας
- Επικοινωνία:
Διασωστης31 έγραψε:Την έχω και εγώ την άδεια, είναι γυμνασίακου επιπέδου μόνο για θέσεις ΥΕ ΦΎΛΑΞΗς, που την ζητάνε υποχρεωτικά πλέον.
Η άδεια δεν είναι μετά μεταγυμνάσιακου επιπέδου γενικά οι άδειες δεν έχουν επίπεδο σπουδών γιατί μπορείς να βγάλεις και με το ΙΕΚ άδεια. Μεταγυμνάσιακου άκου επιπέδου είναι η πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ αυτό θες να πεις μάλλον...
Καλησπέρα παιδιά... Λοιπόν εγώ έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου 11,2 γιατί έκανα χαζομάρα και έδωσα πανελλήνιες για πλάκα να δω πόσο θα γράψωΙΕΚ Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας με πιστοποίηση
Αγγλικά proficiency
Και τώρα προϋπηρεσία έχω και πριν την πιστοποίηση και συνεχίζει αφού βγήκε η πιστοποίηση... Είναι 26 μήνες... Τώρα δεν ξέρω τι πιθανότητες έχω στην προκυρηξη και αν θα είμαι μέσα
Αγγλικά proficiency
Και τώρα προϋπηρεσία έχω και πριν την πιστοποίηση και συνεχίζει αφού βγήκε η πιστοποίηση... Είναι 26 μήνες... Τώρα δεν ξέρω τι πιθανότητες έχω στην προκυρηξη και αν θα είμαι μέσα
Θα είσαι μέσα.
Ευχαριστώ πολύ ΔΥΚ... Δεν ξέρω ε; Ν θα πιάσω το όριο ηλικίας όμως γιατί είμαι του 90
Και ηλικιακά μέσα είσαι.32 είναι το όριο ηλικίας, που σημαίνει ότι οι 90ρηδες και του χρόνου να βγει η προκήρυξη, πάλι τους πιάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Οκτ 14, 2021 8:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΥΚ το πτυχίο το μετράς επί 55 ή επί 110; Καλά τα μόρια από την πιστοποίηση είναι 150 αυτό το ξέρω
Το απολυτήριο θέλω να πω
Οπότε βγάζω 1000 μόρια εάν δεν κάνω λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Οκτ 14, 2021 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βαθμος πιστοποιησης επι 55 και 7 μορια ανα μηνα προυπηρεσιας. Αυτα υπολογιζεις συν προφισενσι που ειναι 90 μορια! Εισαι κυριο προσον!
Η άριστη γνώση γλώσσας δίνει 70 μόρια.
Κάτσε ρε ΔΥΚ και Guardian... Το απολυτήριο λυκείου είναι επί 55 η πιστοποίηση είναι 150 τα αγγλικά 70 και η προϋπηρεσία επί 7 αν μήνα... Σωστά;
Δε συμετεχεις με το απολυτηριο λυκειου εφοσον εχεις πιστοποιηση ιεκ ασφαλειας. Πας κυριο προσον με τη πιστοποιηση και μετραει ο βαθμος πιστοποιησης, προφισενσι και εργασιακη εμπειρια 7 μορια ανα μηνα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες