Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από marsupilami »

JohnTehGreek έγραψε:Είπαν τον εξετάζουν, αν γίνει εμένα να με χ?σεις.

Μην δίνετε σημασία σε ότι διαβάζετε

αυτο θελω να πιστευω και εγωω αλλα με αυτους ολα πιθανα τα εχω

τι να πω αν συμβει κατι τετοιο θα ειναι ο πληρης ξεπεσμος και αδικια για οσουν προσπαθουν τοσα χρονια ειτε μεσω εξετασεων ειτε μεσω προκηρυξεων

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

ekamitis96 έγραψε:Γενικά παιδιά πώς έχετε πάει πιστεύεται πάνω από 16000 μόρια βγάλατε;
εσυ που ρωτας ποσα εβγαλες εσυ;
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από George911 »

Καλησπερα παιδια κ απο μενα μετα απο τοσο καιρο! Βλεπω, αρχικα, που αναφερεστε στη δηλωση της κυβερνησης για εισαγωγη Ρομα στην ΕΛ. ΑΣ. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι απλα μια στρατηγικη πολιτικη τακτικη για να τους γλυκανουν κ να ηρεμησουν τα πραγματα. Οσο για φετος, μπορω να πω οτι ηταν σαφως δυσκολοτερα απο περσι, αρκετα μαλιστα κοντα στα επιπεδα του 2015. Εδινα κ εγω απο θεωρητικη κ εχω να πω το εξης: Παρολο που τα θεματα μας κρινονται βατα, υπηρχαν παγιδες (στα Αρχαια πχ) που ευκολα εχανε μορια καποιος μετριος-απροσεκτος μαθητης. Στην Ιστορια φετος ηταν απαιτητικα, ενω στα Λατινικα σχετικα ευκολα, αλλα κ παλι ηθελε προσοχη. Επισης, φετος, κατα τη γνωμη μου, θα γινει σφαγη στην Εκθεση λογω του 1ου ζητουμενου στην εκθεση κ λιγο στην περιληψη. Εκει δηλαδη που καποιος νομιζει οτι εγραψε 15, ειναι στο 13, επειδη κατα μεγαλη πιθανοτητα μπερδεψε Επιστημη με Τεχνολογια. Επομενως, ειμαστε οι περισσοτεροι στα ιδια επιπεδα με μικρες αποκλισεις. Φετος προβλεπω πτωση και στις 2 Σχολες και πιστευω θα ειναι στα 15.700-16.200.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vasilis13 »

Παιδιά καλησπέρα. Τα πάντα θα είναι πιο καθαρά όταν ανακοινωθούν οι βαθμοί και τα στατιστικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η αξιωματικών θα πέσει γιατί οι υψηλές βαθμολογίες είναι λιγότερες και φυσικά επειδή υπάρχει η πυροσβεστική. Τώρα όσον αφορά την αστυφυλάκων πιστεύω θα κυμανθεί +- 150 μόρια πάνω κάτω. Αυτά που λέω δεν είναι ούτε προβλέψεις απλά μια προσωπική γνώμη και για αυτό μην τα παίρνετε τις μετρητοίς. Εύχομαι σε όλους σας καλά αποτελέσματα και να περάσετε ολόψυχα εκεί που θέλετε.
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Asfalitis »

Καμία βαση δεν πρόκειται να πέσει εφόσον έγραψαν καλά οι παπαγάλοι εεε συγγνώμη... η θεωρητική ήθελα να πω. Αν είναι δυνατόν να εισάγονται σε αστυνομικές σχολές και να μην έχουν ιδέα εστω από απλα μαθηματικά. Παγκόσμια πρωτοτυπία... Δεν έχω κάτι προσωπικό με τα παιδιά της θεωρητικής και καλά κάναν και την επιλέξανε, απλά λέω την άποψη μου.
Tasos

Δημοσίευση από Tasos »

Ενώ εσυ ασφαλίτη εισαι επιστήμονας με μαθηματική παιδεία που θα τις χρησιμοποιείς στην αστυνομία! Βρε σοβαρευτείτε μερικοί
Asfalitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Asfalitis »

Σ όλες τις προηγμένες χώρες για την εισαγωγή στην αστυνομία δίνουν υποχρεωτικά μαθηματικά. Τα μαθηματικά σου μαθαίνουν να σκέφτεσαι και να βρίσκεις λύσεις πράγμα απαραίτητογια έναν αστυνομικό. Σόρρυ για το off topic αλλά η ανοησία και η άγνοια ορισμένων δεν έχει όριο.. αλλά από πνεύμα πρώτοι...
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από marsupilami »

Η ακαδημαικη εκαιδευση τοσο των αστυφυλακων οσο και των αξιωματικων βασιζεται ως επι το πλειστον στις ανθρωπιστικες επιστημες για να μην πω 100%. Οποτε η συνηθεια στην παπαγαλια θα βολεψει οσους το εκαναν στην θεωρητικη γτ υπαρχουν μαθηματα δικαιου που πρπει να μαθεις πραγματα απεξω! Οσες διεργασιες απαιτουν θετικες επιστημες στην αστυνομια βγαινουν προκηρυξεις για αστυνομικους ειδικων καθηκοντων οπως βιολογοι χημικοι κλπ ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι μετα απο αυτο τον αγωνα που εχουμε δωσει ολοι μας και εσεις της θετικης και απο τα οικονομικα και απο την θεωρητικη ο καθενας εχει ακνει τον δικο τ αγωνα και εμενα μ ακουγεται καπως οταν βλεπω αλλα παιδια που και αυτα εχουν προσπαθησει να απαξιουν τον αγωνα μ. Για του λογου το αληθες παραθετω ενα λινκ που αναφερει συγκεκριμενα τα μαθηματα στην σαεα και την αστυφ τα οποια αποδεικνυουν πως η αστυνομικη ακαδημια βασιζεται στις ανθρωπιστικες επιστημες
http://2kesyp-g-athin.att.sch.gr/Yliko2013/ELAS.pdf

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Asfalitis έγραψε:Καμία βαση δεν πρόκειται να πέσει εφόσον έγραψαν καλά οι παπαγάλοι εεε συγγνώμη... Η θεωρητική ήθελα να πω. Αν είναι δυνατόν να εισάγονται σε αστυνομικές σχολές και να μην έχουν ιδέα εστω από απλα μαθηματικά. Παγκόσμια πρωτοτυπία... Δεν έχω κάτι προσωπικό με τα παιδιά της θεωρητικής και καλά κάναν και την επιλέξανε, απλά λέω την άποψη μου.

Δεν είναι ανάγκη να βγάζεις χολή μεγάλε, είχες την ελευθερία να επιλέξεις και εσύ θεωρητική αφού πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολα. Ήταν καθαρά δική σου επιλογή να επιλέξεις Θετική κατεύθυνση.

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τα μυνηματα απο τα κεντρα διορθωσης των γραπτων δεν ειναι καθολου ευχαριστα οπως θα διαβασατε σε διαφορες ιστοσελιδες ολοι σας τις τελευταιες ωρες. Βατερλω σκετο επομενως καμια προβλεψη δεν μπορει να σταθει και να ισχυει με αυτα τα αποτελεσματα. Βλεπω τον αυγουστο να εξελισονται σκηνες απειρου καλλους με τις βασεις πρωτογνωρες
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Βγήκαν οι ημερομηνίες για τις ΠΚΕhttp://www.astynomia.gr/images/stories/2017/prokirikseis17/22062017-programma_idioton.pdf

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στις 30 Ιουνίου θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια της χώρας οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με έγγραφο που απεστειλε το υπουργείο Παιδείας προς τις σχολικές μονάδες.

Ειδικότερα την Παρασκευή 30-6-2017 το πρωί ως το μεσημέρι, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θα παραλάβουν και θα Παραδώσουν Στα Λύκειά τους τα Δέματα με τις βαθμολογίες των υποψηφίων, ώστε Μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 30-6-2017 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια.

Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από vasilis13 »

Καλημέρα παιδιά. Εκδόθηκε η συμπληρωματική προκήρυξη για τις σχολές της πυροσβεστικής ακαδημίας.

Εισαγωγή στις σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών - Δείτε την συμπληρωματική προκήρυξη

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα σας πως πήγατε; Έβγαλα 16442 τι λέτε για αστυφυλάκων?
guest

Δημοσίευση από guest »

Αυτή η συμπληρωματική προκήρυξη, πως προέκυψε; Δεν συμπληρώθηκαν οι ζητούμενες θέσεις και, ειδικότητες με την προηγούμενη; Μπορεί κάποιος να εκτιμήσει ποτε αναμένεται η αναλυτικότερη προκήρυξη, πχ. απο ποιες σχολές είναι αποδεκτά τα πτυχία, κτλ. Φαντάζομαι, αθλήματα, μαθήματα(ύλη)κτλ θα είναι παρόμοια, αν όχι ιδια, με του περασμένου Φεβρουαρίου την αντίστοιχη προκήρυξη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες