Με το παλαιο Εισαι?lakis έγραψε:Οντως ειναι κανεις με το παλιο συστημα ;Pao... έγραψε:Κανείς που έδωσε με το παλαιο σύστημα?
Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Η ζήτηση έχει πράγματι απογειωθεί, επειδή η Αστυνομία είναι πλέον σε 3 πεδία. Αυτό όμως να μην σε ανησυχεί. Δεν έγραψαν και όλοι καλά!
To Serve and Protect
Συμφωνώ κ αυτο που πιστευω ειναι οτι παλι οι θεωριτικοι θα μπουν πολυ περισσότερο.George911 έγραψε:Η ζήτηση έχει πράγματι απογειωθεί, επειδή η Αστυνομία είναι πλέον σε 3 πεδία. Αυτό όμως να μην σε ανησυχεί. Δεν έγραψαν και όλοι καλά!
Γεια σας. Με 14700 μορια πιστευετε οτι εχω ελπιδες για ευελπιδων οπλα με το νεο απο γενικη σειρα?
GofGof έγραψε:Γεια σας. Με 14700 μορια πιστευετε οτι εχω ελπιδες για ευελπιδων οπλα με το νεο απο γενικη σειρα;
Εννοείται πως όχι ρε τρελε, ούτε απ'εξω δεν περνας

Φιλικά
GofGof έγραψε:Γεια σας. Με 14700 μορια πιστευετε οτι εχω ελπιδες για ευελπιδων οπλα με το νεο απο γενικη σειρα;
Για ΣΜΥ έχεις, για ΣΣΕ ούτε καν.
Εμένα στο φροντιστήριο μου είπαν για αστυνομικές σχολές πως θα πέσουν και οι 2. Δεν ξέρουν πόσο αλλά σίγουρα η μεταβολή θα είναι προς τα κάτω. Οποτε οποιος τις χανει μέχρι 1000 μόρια αντίστοιχα την κάθε σχολή πιστεύω έχει ελπίδα.
- George911
Pao... έγραψε:Συμφωνώ κ αυτο που πιστευω ειναι οτι παλι οι θεωριτικοι θα μπουν πολυ περισσότερο.George911 έγραψε:Η ζήτηση έχει πράγματι απογειωθεί, επειδή η Αστυνομία είναι πλέον σε 3 πεδία. Αυτό όμως να μην σε ανησυχεί. Δεν έγραψαν και όλοι καλά!
Καλά για τους θεωρητικούς φέτος είναι το κουτί της Πανδώρας (και εγώ θεωρητικός είμαι

To Serve and Protect
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
Εμας απο θεωρητικη 2 αγορια σε συνολο 60 70 ατομων θελουμε αστυνομια κοριτσι κανενα αλλα και γενικοτερα μην νομιζεται πως και εμεις τπηγαμε καλα στην ιστορια επεσε γερο τσεκουρι κ τα ποσοστα αν παρατηρησετε ειναι 50 50 με πανω κ κατω απο την βαση και στα δυο μαθηματα βαρυτητας... Παντως και στο νοσοκομειο λιγοτερα και απο τα μισα παιδια πανε τωρα σε σχεση με την αρχη που ξεκινησαμε.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 58
κοιτα απο το φρονηστηριο αυτο που ειπαν εχει μια δοση αληθειας συμφωνα με την λογικη και αυτο γιατι δεν μετραει πλεον απο φετος ο προφορικος βαθμος. Εξαλλου και ο φιλης σε προσφατες δηλωσεις του ειπε οτι οι βασεις οι φετινες δεν θα εχουν καμια σχεση με τις περσινες. Βεβαια οι θεσεις ειναι λιγες η ζητηση μεγαλη δεν βγαζεις τοσο απλα συμπερασματα. Εγω εκτιμω οτι στην χειροτερη περιπτωση οι βασεις θα ειναι ιδιες η παραπλησιες με το 2014AlexG7 έγραψε:Εμένα στο φροντιστήριο μου είπαν για αστυνομικές σχολές πως θα πέσουν και οι 2. Δεν ξέρουν πόσο αλλά σίγουρα η μεταβολή θα είναι προς τα κάτω. Οποτε οποιος τις χανει μέχρι 1000 μόρια αντίστοιχα την κάθε σχολή πιστεύω έχει ελπίδα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 58
διαβασα προσεκτικα ολο το κειμενο σου. Ναι ετσι οπως τα γραφεις το ερμηνευει η λογικη και ετσι πρεπει να ειναι. Αλλα εδω μιλαμε για πανελλαδικες που συμβαινουν απιστευτα και τρελλα πραγματα με τις βασεις σε καποιες σχολες καθε χρονο !marsupilami έγραψε:Λοιπον παιδια φιλικα παντα να πω και εγω την αποψη μου σχετικα με την βαση γιατην αστυφ συγκεκριμενα. Θεωρω πως η βαση θα εχει πτωτικη ταση διοτι
-μεχρι περσι εμπαιναν τα παιδια με μαθ γεν και οικονομια που αντικειμενικα και βαση στατιστικων οι μαθητες εγραφαν καλυτερα σε σχεση με μαθ κατ και αρχαια που ειναι φετος τα μαθηματα βαρυτητας
-δεν μετρουν οι προφορικοι βαθμοι που σε καποιους εδιναν μεχρι και 600 μορια οσοι εγραφαν πανω απο 15 και ειχαν 20αρια στα προφορικα αυτοι τα επαιρναν τα 600 φετος δεν εχει δλδ καποιος υποψηφιος με 15,7 γβπ με τα προφορικα εφτανε 16.3 φετος δεν γινεται αυτο.
-επισης πολυ θεωρουν πως το γεγονος οτι μπαινουν υποψηφιοι απο τρια πεδια θα αυξησει την βαση. Θεωρω πως ειναι λανθασμενη μια τετοια αποψη διοτι οπως φανηκε το οικονομιας και πληροφορικης δεν τα πηγε καθολου καλα η θεωρητικη ειχε ποσοστο 50 50 περιπου στα μαθηματα βαρυτητας και στην θετικη μην ξχναμε πως θα υπαρξει μεγαλος κορεσμος στις υπολοιπες στρ σχολες δλδ καποιος με 17+ στην θετικη πιανει ευελπιδων ικαρων σνδ στυα σμυν οποτε θα υπαρχει και εκει μεγαλος κορεσμος καποιων βαθμολογιων του 16+ που εχει η αστυφ τωρα
- ειναι και η πυροσβεστικη που θα απορροφησει αλλες 100 περιπου βαθμολογιες των τριων κατευθυνσεων
-τα 4 θα παιξουν και αυτα τον ρολο τους οχι μονο για την αστυφ αλλα και για ιατρικες και νομικες επεσε πολυ κλαμα στην εκθεση απο παιδια στο σχολειο μου που ενω εγραφαν 18+ στα αλλαεβλεπαν εκθεση 12 14 και εβαζαν τα κλαματα. Θεωρω πως το γεγονος αυτο συγκρατησε λιγο τις βαθμολογιες.
-σχετικα με την ζητηση της σχολης σιγουρα αυτη ειναι αυξημενη αλλα δεν ξερω τουλαχιστον στην θεωρητικη ποιες βαθμολογιες θα απορροφησει η αστυφ ενας που εγραψε 17800 στην θεωρ τελικα θ Βαλει πρωτα πυροσβεστικη κοριτσια σε εμας τπτ απο ζητηση.
επισης να δωσω το στιγμα και απο το σχολειο μου γενικοτερα που ειναι απο τα μεγαλυτερα στην πολη με 500 περιπου παιδια και 200 φετος να δινουν 4κοπελες στην θεωρητικη πανω απο 18000 ενας 17800 3 κοπελες στο 17+ και μετα αρκετοι γυρω στο 15 και μετα οι περισς κατω απο την βαση αυταστην θεωρητ στην θετικη πνω κατω τα ιδια αλλα εδω λιγοι παρα πανω οι αριστουχοι κ αγορια στο οικονομικο σκορπια πραγματα και γενικοτερα χαλια μπορει να ειχαν 19 αεππ και 5 μαθημ και 12 εκθεση και γενικοτερα ακουω και απο αλλα σχολεια πολλες βαθμολογιες στν βαση και στα 1300 με 14000.
εμενα η βαθμολογια μου ειναι 15057 θεωρω πως η βαση θαπεσει αλλα οχι τοσο ωστε να την πιασω οπως και να εχει στις πκε θα παω μονο και μονο για την εμπειρια και για να ολοκληρωσω αυτο που αρχισα. Καλη επιτυχια σε ολους και μακαρι να τα καταφερουμε ολοι και να τα θυμομαστε αυτα στην σχολη και να γελαμε. Καλη επιτυχια παιδες μου...
- George911
Πέρασα από το σχολείο μου και οι βαθμολογίες δεν ήταν και πάρα πολύ καλές. Σε Ιστορία Κατ. Έκθεση, Μαθηματικά Κατ. Οι βαθμοί ήταν ως επί το πλείστον κάτω του 10. Ωστόσο, να συμπληρώσω πως ένα παιδί έδωσε από ΕΠΑΛ Α', με το παλαιό σύστημα και έβγαλε 18.200. Αρκετά παιδιά που συναντάω μου λένε ότι δηλώνουν μόνο Πυροσβεστική, οπότε οι πιθανότητές μας για την Αστυφυλάκων αυξάνονται!
To Serve and Protect
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Διαβασα προσεκτικα ολο το κειμενο σου. Ναι ετσι οπως τα γραφεις το ερμηνευει η λογικη και ετσι πρεπει να ειναι. Αλλα εδω μιλαμε για πανελλαδικες που συμβαινουν απιστευτα και τρελλα πραγματα με τις βασεις σε καποιες σχολες καθε χρονο !
εχεις δικιο σε αυτο οπως και περυσι που ολοι θεωρουσαν πως θα πεσει ακομη και ο στρατηγακης την ειχε δωσει 14+και τελικα ανεβηκε...
ελπιζω ο παραγοντας ζητηση να μην αποδειχθει καθοριστικοτερος απο αυτους που προαναφερα... Ελπιζω παντα...
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
George911 έγραψε:Πέρασα από το σχολείο μου και οι βαθμολογίες δεν ήταν και πάρα πολύ καλές. Σε Ιστορία Κατ. Έκθεση, Μαθηματικά Κατ. Οι βαθμοί ήταν ως επί το πλείστον κάτω του 10. Ωστόσο, να συμπληρώσω πως ένα παιδί έδωσε από ΕΠΑΛ Α', με το παλαιό σύστημα και έβγαλε 18.200. Αρκετά παιδιά που συναντάω μου λένε ότι δηλώνουν μόνο Πυροσβεστική, οπότε οι πιθανότητές μας για την Αστυφυλάκων αυξάνονται!
ναι ειδικοτερα στην θετικη παιδια με 16+ και 17+ πανε για πυροσβεστικη και μετα για στρ σχ οι περισς τουλαχιστον.
- George911
marsupilami έγραψε:George911 έγραψε:Πέρασα από το σχολείο μου και οι βαθμολογίες δεν ήταν και πάρα πολύ καλές. Σε Ιστορία Κατ. Έκθεση, Μαθηματικά Κατ. Οι βαθμοί ήταν ως επί το πλείστον κάτω του 10. Ωστόσο, να συμπληρώσω πως ένα παιδί έδωσε από ΕΠΑΛ Α', με το παλαιό σύστημα και έβγαλε 18.200. Αρκετά παιδιά που συναντάω μου λένε ότι δηλώνουν μόνο Πυροσβεστική, οπότε οι πιθανότητές μας για την Αστυφυλάκων αυξάνονται!
ναι ειδικοτερα στην θετικη παιδια με 16+ και 17+ πανε για πυροσβεστικη και μετα για στρ σχ οι περισς τουλαχιστον.
Ναι ισχύει αυτό! Οι πιο πολλοί που ρωτάω και που μου λένε, αυτό κάνουν. Συνήθως αυτοί με 17+ πάνε για Πυροσβεστική.
To Serve and Protect
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες