Εγκατάσταση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

yandr έγραψε:Σιγά μην πάρει και 80% όπως ο Σαντάμ Χουσείν.
Ο Σαντάμ έπαιρνε 99% :-P

Άβαταρ μέλους
elias17
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από elias17 »

Τωρα με την χρυση αυγη θα περασουμε ωραια θα στρωσουμε τα κομμουνια που το παιζουν προδευτικοι.
12θεϊστής

elias17 έγραψε:Τωρα με την χρυση αυγη θα περασουμε ωραια θα στρωσουμε τα κομμουνια που το παιζουν προδευτικοι.
Κι εμείς που νομίζαμε ότι θα στρώνατε την ΝΤΠ Εικόνα Εικόνα

Aeroporos27
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

yandr έγραψε:
Aeroporos27 έγραψε:Δεν έχω πρόθεση να είμαι απολογητής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε θέλει και πολύ σκέψη να δούμε πως η μοναδική αξιόπιστη αντιπρόταση σήμερα στο πολιτικό μας φάσμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπάμαι, αλλά αυτό που ακολουθεί είναι πολιτικό μανιφέστιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για εμένα το κόμμα αυτό εκφράζει τα πιο εμετικά στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας, όλα αυτά που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να βρουν θαλπωρή και κρατικές επιδοτήσεις στο επόμενο 'αριστερό' κόμμα.

Το δίπολο αριστερός ή δεξιός φασισμός για εμένα είναι απολύτως πραγματικός και εκφράζεται με ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ αντίστοιχα.

Ότι να ναι. Όκ για σένα ας είναι ''αριστερός φασισμός'' ο ΣΥΡΙΖΑ,whatever, ας κάνω και μανιφέστο βάλε και στην εξίσωση το χιλιοειπωμένο λαικιστικό για τα πασοκοστελέχη και έδεσε το γλυκό.

Back in the real world να με συγχωράει η αυθεντία σου αλλά δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη αντιπρόταση αυτή τη στιγμή για το που θα τραβήξει η Ελλάδα. Αν δε το βλέπεις τότε με συγχωρείς αλλά είσαι το ίδιο επικίνδυνος με την ΧΑ που κριτικάρεις.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από yandr »

Aeroporos27 έγραψε:[Back in the real world να με συγχωράει η αυθεντία σου αλλά δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη αντιπρόταση αυτή τη στιγμή για το που θα τραβήξει η Ελλάδα. Αν δε το βλέπεις τότε με συγχωρείς αλλά είσαι το ίδιο επικίνδυνος με την ΧΑ που κριτικάρεις.

Μάλιστα. Ή μαζί σας ή εναντίον σας ε; Κοίτα να δεις πόσο κοντά είναι ηΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια ακριβώς λένε.

Άμα είναι αξιόπιστος ο Τσίμπλας και ο Δραχμαζάνης πάω πάσω. Άποψή σου και άποψή μου στο κάτω - κάτω της γραφής, αλλά προσωπικά έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ και των πασόκων που βρήκαν καταφύγιο στις τάξεις του.

Πραγματικά κρίμα να γκρεμιστεί ο δικομματισμός για να ανέλθουν στην εξουσία 2 ακραία κόμματα. Νομίζω ότι λέει πολλά για το επίπεδο του ελληνικού λαού.

Aeroporos27

yandr έγραψε:
Aeroporos27 έγραψε:[Back in the real world να με συγχωράει η αυθεντία σου αλλά δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη αντιπρόταση αυτή τη στιγμή για το που θα τραβήξει η Ελλάδα. Αν δε το βλέπεις τότε με συγχωρείς αλλά είσαι το ίδιο επικίνδυνος με την ΧΑ που κριτικάρεις.

Μάλιστα. Ή μαζί σας ή εναντίον σας ε; Κοίτα να δεις πόσο κοντά είναι ηΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια ακριβώς λένε.

Άμα είναι αξιόπιστος ο Τσίμπλας και ο Δραχμαζάνης πάω πάσω. Άποψή σου και άποψή μου στο κάτω - κάτω της γραφής, αλλά προσωπικά έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ και των πασόκων που βρήκαν καταφύγιο στις τάξεις του.

Πραγματικά κρίμα να γκρεμιστεί ο δικομματισμός για να ανέλθουν στην εξουσία 2 ακραία κόμματα. Νομίζω ότι λέει πολλά για το επίπεδο του ελληνικού λαού.

Κοίτα, μπορείς να χτυπιέσαι όσο θέλεις ότι η Αριστερά ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ''άκρα'' μπορείς ακόμα να διασκεδάζεις την απέραντη επιχειρηματολογική βλακεία του ευφάνταστου ''δίπολου''. Εσένα απλά ζωγραφίζει στο χρώμα του λαικιστή ή με μια Απολιθωματική θεώρηση εμφυλιακού τύπου.

Δε ξέρω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε έχω κάποια ιδιαίτερη μικροκομματική συμπλεγματική θεώρηση για να είμαι απολογητής του. Αυτό που λέω εγώ όμως είναι πως στο σημερινό πολιτικό σύστημα η μόνη βιώσιμη εναλλακτική για την Ελλάδα για πως η χώρα θα ανασυγκροτηθεί στη βάση αυτού που ζητάει η πλειοψηφία του σκεπτόμενου πολίτη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε να είναι το ΚΚΕ ή ο ακόμα και ο Μάνος. Θα τους ψήφιζα ευχαρίστως πέραν της ιδεολογικής μου προσήλωσης. Αν όμως δυσκολεύεσαι να το δεις τότε νομίζω ότι το πολιτικό σου acumen πάσχει σοβαρά στο σημείο να είσαι το ίδιο αντιπαραγωγικός και επικίνδυνος με το βδέλυγμα της μουφοφασισταρίας του έλεους.

Όπως και να έχει εδώ θα είμαστε. Οι επιλογές του κάθε σκεπτόμενου πολιτή θα μας δικαιώσουν σύντομα.

Eδώ ο Χουντής χθές που σας έλεγα. Το ''άκρο'' κατα την απόψη των γνωστών λαικιστών. Τρομερό άκρο αν μη τι άλλο, έτσι;Aς μας δώσει ένα άλλο μη άκρο μια βιώσιμη εναλλακτική για την Ελλάδα να ξέρουμε να το ψηφίσουμε. Έλα ας συνέλθουμε μια.

Εδώ τσιμπήστε και το τελευταίο βαρόμετρο με 15% προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στη παράσταση νίκης

http://www.skai.gr/files/1/gpapav19/baronetro.pdf

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Aeroporos27 έγραψε:Αυτό που λέω εγώ όμως είναι πως στο σημερινό πολιτικό σύστημα η μόνη βιώσιμη εναλλακτική για την Ελλάδα για πως η χώρα θα ανασυγκροτηθεί στη βάση αυτού που ζητάει η πλειοψηφία του σκεπτόμενου πολίτη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και εγώ σου λέω ότι διαφωνώ και ότι ο πολίτης που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεγκέφαλος.

Πως να το κάνουμε τώρα;

Aeroporos27

Γι αυτό και μίλησα για το προβληματικό πολιτικό acumen σου

12θεϊστής

Yandr, εντάξει το καταλάβαμε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναξιόπιστος. Μήπως μπορείς να μας πεις ποια κόμματα είναι αξιόπιστα και ποιοι πολιτικοί επίσης για να δούμε πως εννοείς την αξιοπιστία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ο Σύριζα είναι αξιόπιστος ρε παιδιά, κάποτε έλεγε ότι πρέπει να βγει η Ελλάδα από το ευρώ τώρα λέει ότι δεν πρέπει να βγει, Τσίπρα συνέχισε να νομίζεις ότι είσαι στο Μετσόβιο ακόμα.Εικόνα

Αυτό τον άνθρωπο μας λέει ο αεροπορός να τον ψηφίσουμε, σε λίγους μήνες θα μας βγει και πατριώτης ο Τσίπρας και εκεί που έλεγε να καταργηθεί η Αστυνομία θα μας λέει ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψειςΕικόνα

12θεϊστής

Greek_Army έγραψε:Ο Σύριζα είναι αξιόπιστος ρε παιδιά, κάποτε έλεγε ότι πρέπει να βγει η Ελλάδα από το ευρώ τώρα λέει ότι δεν πρέπει να βγει, Τσίπρα συνέχισε να νομίζεις ότι είσαι στο Μετσόβιο ακόμα.Εικόνα

Ούτε στο πρόγραμμα ούτε καν στην ιδρυτική του διακήρυξη δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από το Ευρώ. Από που ενημερώνεστε πατριώτες;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Aeroporos27 έγραψε:

Γι αυτό και μίλησα για το προβληματικό πολιτικό acumen σου

Και εγώ για το δικό σου

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:Ούτε στο πρόγραμμα ούτε καν στην ιδρυτική του διακήρυξη δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από το Ευρώ. Από που ενημερώνεστε πατριώτες;

Τι λες ρε μεγάλε; Πλάκα κάνεις; Μήπως διαβάζεις το πρόγραμμα διαφορετικής συνιστώσας, γιατί κατά την επικόλληση τους ξεφύγανε κάποια πράγματα.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:Yandr, εντάξει το καταλάβαμε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναξιόπιστος. Μήπως μπορείς να μας πεις ποια κόμματα είναι αξιόπιστα και ποιοι πολιτικοί επίσης για να δούμε πως εννοείς την αξιοπιστία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κανένα εντός βουλής.

Ούτε καν το ΚΚΕ δεν έχει μείνει πιστό στις θέσεις του μετά το θέμα με το κανάλι του (και όχι μόνο).

12θεϊστής

yandr έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Yandr, εντάξει το καταλάβαμε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναξιόπιστος. Μήπως μπορείς να μας πεις ποια κόμματα είναι αξιόπιστα και ποιοι πολιτικοί επίσης για να δούμε πως εννοείς την αξιοπιστία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κανένα εντός βουλής.

Ούτε καν το ΚΚΕ δεν έχει μείνει πιστό στις θέσεις του μετά το θέμα με το κανάλι του (και όχι μόνο).

E τότε εσύ πρέπει να ψηφίζεις Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης