Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από PILOT »

Ιωαννης... έγραψε: Καλησπερα παιδια, Τα μορια μου ειναι 11,500 (απολυτηριο ενιαιου) ...
4000 (ειδικες δυναμεις) ...
7000 (ολα τα διπλωματα), αρα ειμαι στα 22 500...
Ασχετα απο το αν εχω ελπιδες, για αθληματα θα με καλεσουν; Και με ποιο κρητηριο καλουν αυτους που καλουν για αθληματα; Ευχαριστω πολυ!
σαν πρωτη φαση δεν θα σε καλεσουν. Στην πορεια με τοσα ατομα που θα κοπουν στα αθληματα πιστευω να σε καλεσουν. Θα κοπουν πολλα ατομα. Και πιστευω οτι 75% θα ειναι σιγουρα το ποσοστο που θα κοπη.
Άβαταρ μέλους
NORTH_ARMY_G4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NORTH_ARMY_G4 »

Παιδιά λέτε συνεχώς για τον κόσμο που θα κοπεί. Ο προηγούμενος φίλος μίλησε για 75%.
Το ποσοστό αυτό θεωρώ πως θα είναι πολύ μικρότερο. Όχι δεν είναι εύκολα τα αθλήματα. Απλά δε μπορώ να διανοηθώ ότι άτομο που έχει πάει καταδρομέας δε μπορεί να πάρει 5 έλξεις. Ξέρω υπήρχαν πολλοί που στην αρχή της θητείας δε μπορούσαν. Μιλάω για περιπτώσεις που δε μπορούσαν να σηκώσουν καν τον εαυτό τους για να πάρουν 1 έλξη. Αλλά στην πορεία (στην Ε΄ΜΚ στη Δράμα υπηρέτησα, κατά κόρον Μαύρη Μοίρα) κατάφεραν να πάρουν κάποιες έλξεις σχεδόν όλοι.

Έχω κάνει όλες τις δοκιμασίες (όσες ήταν δυνατόν τουλάχιστον) και το μόνο που με δυσκόλεψε κάπως, αν και πέρασα το όριο ήταν το άλμα εις μήκος. Το είχα πολύ εύκολο στο μυαλό μου αλλά τελικά δεν ήταν έτσι. Γνωστός μου που ασχολείται με αθλητισμό με είπε μια τεχνική με τα χέρια που βοηθάει πολύ και όντως έκανε διαφορά.

Από μόρια είμαι καλά αλλά φοβάμαι τους εποχικούς που έκαναν τα χαρτιά τους για τις θέσεις πολιτών. Και πιστεύω πως είναι και άδικο να μπορούν να διαγωνιστούν οι εποχικοί μαζί μας λόγω των πολλών μορίων που παίρνουν...
πολιτης1

Δημοσίευση από πολιτης1 »

Απλα οι πρωτοι 600 νομιζεις οτι θα ειναι ολοι καταδρομεις;
μη εισαι σιγουρος γιατι με τετοια κριση θα δεις κατι απολυτηρια που δε θα τα πιστευεις...
απο τη αλλη καλο αυτο για τους επιλαχοντες... Γιατι αυτα τα απολυτηρια δε ειναι κατι συνηθισμενο να κανουν ελξεις :)
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Δεν θα ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα, πριν 2 σελίδες το έχεις ξαναρωτήσει έλεος!
πολιτης1 έγραψε:

και αν γνωριζει καποιος που εδωσε επειδη εχω προβλημα στο μηκος (για μενα μακραν το δυσκολοτερο). Περνανε αν εισαι 3.95 4 (πατας γραμμη) η θελουν ξεκαθαρα μεγαλυτερο;

Greek_Army

Γι'αυτό τον λόγο δεν στο εμφανίζω

PILOT
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από PILOT »

Παιδια πως τα πατε με τα αθληματα?
Ιωαννης

Δημοσίευση από Ιωαννης »

ΑΝ εξαιρεσεις το μηκος φιλε μου, που πραγματικα με αγχωνει, ολα τα αλλα λογο προπονησεων βγηκαν... Αλλα στο μηκος μηκος Υπαρχει ενα θεμα. Ολο στο 3,85 ως το 3,95 κειμενομα. Στη τελικη τι να κανω ρε γμτ φτερα να βγαλω; Αν ξερει καποιος καμια ασκηση η κανενα κολπακι ας γραψει...
πολιτης 1

Φιλε ιωαννη τα ίδια ακριβώς και εγω... ακουσα ένα φίλο μου που είναι σχετικός και μου είπε να Τρέχω 100 αρια και να ανεβαίνω σφαίρα τα σκαλιά στο γήπεδο...

βελτιώνομαι με το καιρό τώρα αυτές οι συμβουλές βοήθησαν; Δε ξέρω πάω όμως 3-4 φορές τη εβδομάδα...

καλη επιτυχία (να φανταστείς ξεκίνησα με 3.4 3.5 τα πρώτα μου και τώρα είμαι 3.90 4 μετρα καμιά φορά και λίγο παραπάνω)

εχουμε πιστεύω κανα μήνα τουλάχιστο μέχρι να πάμε για αγωνίσματα οπότε κειπ γουόκινκγ :)

george

Δημοσίευση από george »

Τι γινετε ρε παιδια; Ποτε θα παμε για τα αθληματατα μες στα κρυα και τα χιονια?
πολιτης 1

Οσο πιο πολυ κρύο τόσο πιο πολύ οξυγονο στη ατμόσφαιρα... Θα το χρεαστεις στο 1000 αρι οποτε μη ανησυχεις για τα κρύα.
http://spyth.blogspot.com/ συμφωνα με αυτο η προκυρηξη συνεχίζεται κανονικα και το σημαντικο υπάρχει χρόνος να ολοκληρωθεί μεχρι να γινουν εκλογες
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Akspoogy »

Οχι, μην ανησυχεις... Μετα κ τα χτεσινα...
θα καλοκαιριασει παλι... Εικόνα
fatboy

Δημοσίευση από fatboy »

Πολιτης αυτα ειναι λεγωμενα των εποχικων που διαβαζεις ετσι απο δικες τους πληροφοριες. Αυριο θα εχουμε νεα κυβερνηση και αλλαγη σε καποια υπουργεια ενα ειναι και το προστασιας του πολιτη πιθανον. Για τους πολιτες εχουμε αλλες διαδικασιες οπως αθληματα ιατρικα ψυχοτεχικα και στο τελος ολων αυτων κυρωση πινακων. Οπως αντιλαμβανεσαι απαιτειται καποιος χρονος.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

george έγραψε:Τι γινετε ρε παιδια; Ποτε θα παμε για τα αθληματατα μες στα κρυα και τα χιονια;

Εσένα θα σε βάλουμε σε αίθουσα που να κλιματίζεται, μην μας πάθεις και τίποτα!

πολιτης 1

Χαντμπαλλερ η Όποιος Άλλος ξέρει μπορεί να μου πεί αν δίνουμε πρώτα το μήκος και μετά το χιλιάρι; Έχει μεγάλη σημασία για μένα αυτό... Μετά Το χιλιάρι χάνω τη νευρικότητά μου και είμαι οριακά στο μήκος :) .

αν γίνεται άφησε το μήνυμα εδώ για να απαντηθεί... Το άλλο δε το επισκέπτεται Κανείς... Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

πολιτης 1 έγραψε: Χαντμπαλλερ η Όποιος Άλλος ξέρει μπορεί να μου πεί αν δίνουμε πρώτα το μήκος και μετά το χιλιάρι; Έχει μεγάλη σημασία για μένα αυτό... Μετά Το χιλιάρι χάνω τη νευρικότητά μου και είμαι οριακά στο μήκος :) .

αν γίνεται άφησε το μήνυμα εδώ για να απαντηθεί... Το άλλο δε το επισκέπτεται Κανείς... Ευχαριστώ

αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα φίλε μου. Όποιος σου πει κάτι με σιγουρια λέει ψέμματα.
thunder

Δημοσίευση από thunder »

Θα σε πω εγω. Ελξεις δοκος βαρη σκαλα. Δευτερη μερα 1000 αλμα εις μηκος και εις υψος. Επισης να σε πω οτι ο μισθος σου θα ειναι σαν των εποχικων και τα καθηκοντα βοηθητικα μην μπερδευεσαι. Γιατι υπαρχει μεγαλη αγνοια. Και μια φιλικη συμβουλη επικεντρωθητε στα αθληματα και αφηστε τα αλλα για μετα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες