τι εννοεις;310LELE έγραψε:toro έγραψε:Μιλησα με ανθρωπο που ειναι στελεχος των ε. Φ και μου ειπε οτι και φετος θα ζητησουν θεσεις αλλα ολα θα εξαρτηθουν απο τις εκλογες. Μεχρι τοτε θα ειναι σε αγνοια! Εχουν αναγκες και φετος γιατι θα εχουν μαζικες αποχωρησεις για συνταξη λογο οτι το 2012 ειναι κομβικο σημειο για τους ενστολους! Τωρα ειδομεν. Και περυσι ειχαν ζητησει 1700 ατομα αλλα με μεγαλες πιεσεις εδωσαν 1200 θεσεις!Χαρτια κυριοι... Χαρτια...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
χαρτια φιλε μου για μοριοδοτηση!toro έγραψε:τι εννοεις;
310LELE έγραψε:χαρτια φιλε μου για μοριοδοτηση!toro έγραψε:τι εννοεις;
χα χα συμφωνω. Οποιος το θελει πραγματικα κανει θυσιες και μαζευει χαρτια!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 13
Υπαρχει περιπτωση πριν τις εκλογες να βγει προκηρυξη για 1500 ατομα. Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια ομως! Ετσι με ενημερωσε ατομο μεσα απο την αστυνομια πριν λιγο.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Αν και για πριν τις εκλογες Μου φαινεται πολυ νωρις. Ποτε δεν ξερεις μακαρι να παρει αρκετα ατομα γιατι ειμαστε και αλλοι στη σειρα που θελουμε να μπουμε φρουροι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Τόσο νωρίς; Βέβαια τίποτα δεν αποκλείεται...δημητρης25 έγραψε: Υπαρχει περιπτωση πριν τις εκλογες να βγει προκηρυξη για 1500 ατομα. Δεν βαζω το χερι μου στην φωτια ομως! Ετσι με ενημερωσε ατομο μεσα απο την αστυνομια πριν λιγο.
-
- Ταξίαρχος
Το σκεφτομαι απο την ωρα που μου το ειπε! Συμπερασμα; Ατομα μονο στα σωματα ασφαλειας μπορει να παρει πιο ευκολα ατομα. Χρειαζονται κ ψηφους οποτε γιατι οχι?
Σωστος τωρα πια απο παντου ψαρευουν ψηφους. Οποτε ισως και να γινει Ετσι. Θα δειξει. Ευχαριστουμε για την ενημερωση
Πρωσοπικη μου αποψη οτι ειναι αρκετα δυσκολο να βγαλει πριν το καλοκαιρι.
ειναι εγκυρη η πηγη σου φιλε δημητρη; Εγω ρωτησα ενα δυο δικους μου και μου ειπαν οτι δεν ξερουν κατι.δημητρης25 έγραψε:Το σκεφτομαι απο την ωρα που μου το ειπε! Συμπερασμα; Ατομα μονο στα σωματα ασφαλειας μπορει να παρει πιο ευκολα ατομα. Χρειαζονται κ ψηφους οποτε γιατι οχι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
toro έγραψε:Πρωσοπικη μου αποψη οτι ειναι αρκετα δυσκολο να βγαλει πριν το καλοκαιρι.
Δίκιο έχεις ς' αυτό αλλά απ' την άλλη τίποτα δεν αποκλείεται αν σκεφτείς ότι στην πυροσβεστική που παίρνουν και πιο σπάνια και πιο δύσκολα άτομα, μετά τους 4000 ετοιμάζονται για άλλους 800. Εξάλλου οι Ειδικοί Φρουροί "συμφέρουν" καθώς είναι πιο "οικονομικοί" απ' τους αστυφύλακες...
-
- Ταξίαρχος
toro αδελφε δεν βαζω το χερι μου στην φωτια. Εχω ακουσει ενα σωρο λαλακιες. Δεν μπορουν να ειναι ολα λαλακιες ομως
αστυνομικος ειναι το παιδι που μου το ειπε! Κ για τους 1200 μου το ειπε πριν τα φεκ κτλ. Επεσε μεσα

Μας βαζεις φωτιες τωρα δημητρη! Βεβαια ερχομαι και λεω το εξης... Πριν τις εκλογες (ποτε θα γινουν εκλογες ξερουμε;) και να ψαρεψουν ψηφους; Ποιοι; Η κυβερνηση συνεργασιας; Δηλαδη αν γινουν εκλογες θα βγουν και οι δυο και θα λενε εγω δινω θεσεις εργασιας... Οχι εγω κ. Οκ.
Μας αγχωσες δημητρηηηηηη.

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
τορο μη μασας! Ο χρόνος δουλεύει για πάρτι σου... Βγει δε βγει άλλη σύντομα. Θα μπεις κάποια στιγμή...toro έγραψε: Μας αγχωσες δημητρηηηηηη.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Doomsday και 6 επισκέπτες