Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 35
Και θα είμαστε ακόμα πιο λίγοι όταν δώσουμε τα αθλήματα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Αντε καλη μας επιτυχια και καλα αποτεσματα ρε παιδια! Εν τω μεταξυ μαζι μας εδιναν και εποπ για μονιμοποιηση και μας ελεγαν ολοι τα χειροτερα οτι δεν αξιζει και να προσεχουμε κτλ. Υπομονηηηηηηηηηηηηη!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Παιδια δεν νομιζω να ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα. Τοσα χρονια ακουγοντας επ. Οπ το μυαλο σου πηγαινει στο βυσμα!
Λετε φετος να τα αλλαξαν. Στην Ελλαδα ζουμε! Και απο οτι εχω ακουσει περνανε μεχρι 1.63 και δινουν προσοχη στα κιλα (Αν και μεταξυ μας αν εχεις μεσον εισαι μεσα) Δεν νομιζω να κανω λαθος σε αυτο.
Εμενα 1,65 με εβγαλαν την προηγουμενη φορα ακριβος στο οριο. Και για τα αθληματα μαθαμε αν περασαμε οταν ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα. Και απο την αλλη με τοσες λιγες αιτησεις και να κοβουν αυστηρα; Δεν νομιζω.
Λετε φετος να τα αλλαξαν. Στην Ελλαδα ζουμε! Και απο οτι εχω ακουσει περνανε μεχρι 1.63 και δινουν προσοχη στα κιλα (Αν και μεταξυ μας αν εχεις μεσον εισαι μεσα) Δεν νομιζω να κανω λαθος σε αυτο.
Εμενα 1,65 με εβγαλαν την προηγουμενη φορα ακριβος στο οριο. Και για τα αθληματα μαθαμε αν περασαμε οταν ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα. Και απο την αλλη με τοσες λιγες αιτησεις και να κοβουν αυστηρα; Δεν νομιζω.
-
illy έγραψε:Ε οχι! Ελεος! Ειναι υπερβολικοι μεχρι αηδιαςNansy_L έγραψε:τις εβγαλαν Ι2 επειδη ειχαν 5 κιλα παραπανω απο το φυσιολογικο!
Νανσυ μου, ειπες οτι ειναι αυστηρα φετος, αν μια κοπελα ειχε παραπανω κιλα, τοτε η επιτροπη απαλλαγων θα την εκοβε δν θα την εβγαζε Ι2 (εφοσον ειπες οτι ειναι αυστηρα).
Ξερω απο περσυ περιπτωσεις που η επιτροπη τους εκοψε για τα κιλα τους!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Οι γιατροι την εβγαλαν ι1, οχι η επιτροπη και αφου η ειδικοτητα που δηλωσε ειναι για ι1 τοτε θα κοπει στην επιτροπη απαλλαγων... Τωρα σε οτι αφορα για τις λιγες αιτησεις, σωστη η παρατηρηση σου... Τελικα μηπως μας πουλανε φουμαρα οτι εγιναν λιγες αιτησεις;
Dum spiro spero
-
illy έγραψε:Αφου η ειδικοτητα που δηλωσε ειναι για ι1 τοτε θα κοπει στην επιτροπη απαλλαγων... Τωρα σε οτι αφορα που ειπες για τις λιγες αιτησεις, σωστη η παρατηρηση σου... Τελικα μηπως μας πουλανε φουμαρα οτι εγιναν λιγες αιτησεις;
ιλλυ μου, περσυ οταν πηγα να δωσω που ελεγαν κοπελες απο προηγουμενες προκηρυξεις επ. Οπ οτι φετος ειναι αυστηρα! Εγω περσυ δν ειδα τιποτα αυστηρο. Ειδα ατομο που δν ειχε περασει κανενα αθλημα να ειναι μεσα στους επιλαχοντες και φυσικα στην πορεια εγινε επιτυχον!
Πιστευω οτι ειναι ολα φουμαρα! Αν δν δουμε με τα ματια μας δν πιστευουμε κανεναν!
Οι αιτησεις φετος ειναι λιγες, εχουμε εκλογες, οποτε τα πραγματα θα ειναι χαλαρα.. Και φυσικα τα βυσματα θα μπουνε κ οσοι δν εχουν θα μεινουν εξω, οπως καθε φορα
-
- Στρατηγός
Αλλα θα μου πεις ρε ενερτζυ μου, οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι... Καλο θα ειναι να μην μας επηρεαζουν ολα αυτα! Αλλα δεν μπορεις να εισαι κ τοσο αναισθητος οταν ακους οτι κοβουν με το παραμικρο
Οσο για ατομο που λες λ εγω το πετυχα περυσι, να κοπει εικονικα στην επιτροπη που σημαινει οτι δεν εμφανιστηκε στα αθληματα κ μετα ειδα το ονομα της στους επιτυχοντες απο την σειρα των επιλαχοντων που προκυρηχθηκαν επιπλεον θεσεις

Dum spiro spero
-
Δεν νομιζω να κοβουν με το παραμικρο. Αν δουν οτι εισαι 1.63 - 1.64 52κιλα δν νομιζω να σε κοψουν! Ποσο υψος εχεις;
Ναι ειναι λογικο οταν ακους τετοια να τρελενεσαι. Αλλα απο την αλλη δν θα μας εβαζαν αν δηλωσουμε υψος στην αιτηση. Τι λες;
Ναι ειναι λογικο οταν ακους τετοια να τρελενεσαι. Αλλα απο την αλλη δν θα μας εβαζαν αν δηλωσουμε υψος στην αιτηση. Τι λες;
-
- Υπολοχαγός
ειπε ο γιατρος οτι θα κοπυν απο τις απαλλαγες και ειναι αυστηροι. Και στα αθληματα στο λενε απ ευθειας ασχετα με τα τελικα αποτελ. Σημερα εδιναν φιλοι μου κι μας τα ειπαν!illy έγραψε:Οι γιατροι την εβγαλαν ι1, οχι η επιτροπη και αφου η ειδικοτητα που δηλωσε ειναι για ι1 τοτε θα κοπει στην επιτροπη απαλλαγων... Τωρα σε οτι αφορα για τις λιγες αιτησεις, σωστη η παρατηρηση σου... Τελικα μηπως μας πουλανε φουμαρα οτι εγιναν λιγες αιτησεις;
-
- Υπολοχαγός
Οχι κοβουν. Σε μας ειχαμε κλαματα. Οσες ηταν κατω απο 1,65 ακαταλληλες. Και ς λενε κιολας η προκηρυξη λεει 1,65 δεν σε περναω... Κοπκαν πολλοι σημερα
-
- Στρατηγός
Αυτο με το υψος στην αιτηση εγω το θεωρησα υποπτο! Τωρα τι θελησαν να κερδισουν με αυτο δεν ξερω... Τελος παντων, οτι ειναι να γινει θα γινει
Dum spiro spero
-
Nansy_L έγραψε:ειπε ο γιατρος οτι θα κοπυν απο τις απαλλαγες και ειναι αυστηροι. Και στα αθληματα στο λενε απ ευθειας ασχετα με τα τελικα αποτελ. Σημερα εδιναν φιλοι μου κι μας τα ειπαν!illy έγραψε:Οι γιατροι την εβγαλαν ι1, οχι η επιτροπη και αφου η ειδικοτητα που δηλωσε ειναι για ι1 τοτε θα κοπει στην επιτροπη απαλλαγων... Τωρα σε οτι αφορα για τις λιγες αιτησεις, σωστη η παρατηρηση σου... Τελικα μηπως μας πουλανε φουμαρα οτι εγιναν λιγες αιτησεις;
Καλα κ περσυ ετσι λεγαν οι γιατροι και η επιτροπη περασε ολα τα 1.58 (οσους ειχαν μεσον)
Δηλαδη ολες οι κοπελες πρεπει να κοπουν.. Αφου σχεδον καμια δν βγαζει τις ελξεις ή μηπως ειναι ελαστικοι στις ελξεις και τους νοιαζει μονο το 100μ; Οπως περσυ
-
- Στρατηγός
Γιατι τοσα χρονια που αλλαξε το οριο αυτο δεν εγραφε η προκηρυξη; Πως τους περνουσαν τοτε; Γιατι δεν τους ελεγαν οτι η προκηρυξη λεει τοσο; Αντε γεια ρε, αντε γεια... Ο, τι να'ναι ειναι!Nansy_L έγραψε: Και ς λενε κιολας η προκηρυξη λεει 1,65 δεν σε περναω...
Dum spiro spero
-
Νανσυ που δινεις Αθηνα ή θεσσαλονικη;
-
- Στρατηγός
Θες να κοψεις κυριε; Να εισαι δικαιος κ δημοκρατικος κ κοψε ολες αυτες που δεν το εχουν ειτε εχουν βυσμα ειτε οχι... Αυτη ειναι η αδικια! Κ το πιο εκνευριστικο απ'ολα ειναι οταν υπαρχουν αντρες που δεν το εχουν το υψος... Γιατι δεν τους κοβουν; Επειδη ειναι αντρες φυσικα! Δυο συναδερφοι του συντροφου μου ηταν σαν νανοι, δηλαδη ελεος! Αλλα αν η γυναικα δεν το εχει, κοψιμο κατευθειαν!
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης