ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω, αν μπορειτε να απαντησετε, καλως. Στο α. Τ. Που πηγα να κανω τα χαρτια μου, με μετρησε ο αστυνομος 1.71, βεβαια ημουν λιγο καμπουριασμενος, τεσπα 1.71 δεν ειμαι με τιποτα. Το αφησα ετσι. Σκεφτομουν ομως μετα οτι ειμαι κ 80 κιλα, πραγμα που σημαινει οτι με 1.71 υψος θεωρουμαι χοντρος βασει Δ. Μ. Σ. Το κανονικο μ υψος ειναι 1.77 και με 80 κιλα ειμαι κομπλε. Μπορω αν γινει κανενα παρομοιο περιστατικο την ημερα των αθληματων να κανω καποια ενσταση η κατι τετοιο;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
O Δ. Μ. Σ είναι μια μ@λακία και μισή, δεν στέκει σε πολλές περιπτώσεις, και θα έχουν θέμα με πολλούς αν το λάβουν υπόψην.Anyway νομίζω θα σε ξαναμετρήσουν αν περάσεις γιατρούς οπότε κοίτα να μην καμπουριάσεις την επόμενη φορά.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Καλα σιγουρα ειναι μια Μ@αλακια αλλα λεμε ΑΝ γινει κατι τετοιο. Υπαρχει και η αλλη λυση βεβαια. Λιωσιμο και διαιτα. Προλαβαινω να χασω 5 κιλακια ως τοτε.
Απο 1,77 εγινες 1,71; Καμπουριασες ρε φιλε ή εσκυψες;6 εκατοστα δεν ειναι λιγα. Τελοσπαντων αν οντως εισαι οσα λες θα σε ξαναμετρησουν και θα βρουν το σωστο
υπερβολικο μου ακουγετε... Αλλα για κοιτα το στην επομενη μετρηση!antonis έγραψε:Απο 1,77 εγινες 1,71; Καμπουριασες ρε φιλε ή εσκυψες;6 εκατοστα δεν ειναι λιγα. Τελοσπαντων αν οντως εισαι οσα λες θα σε ξαναμετρησουν και θα βρουν το σωστο
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Να σας πω παιδια και γω ειμαι 1,89 και το ***** στο τμημα με εβγαλε 1,86 στην βιασυνη του... Αισχος!: Ρ ...
ε ενταξει σιγα τα οα. Θα σε ξαναμετρησουν μια η αλλη. Με το ΔΜΣ να βγαινεις και ολα κυριλε.bonito έγραψε:Να σας πω παιδια και γω ειμαι 1,89 και το #@^&@! Στο τμημα με εβγαλε 1,86 στην βιασυνη του... Αισχος!: Ρ...
ΕΛΛΑΣ
asimike έγραψε:ε ενταξει σιγα τα οα. Θα σε ξαναμετρησουν μια η αλλη. Με το ΔΜΣ να βγαινεις και ολα κυριλε.bonito έγραψε:Να σας πω παιδια και γω ειμαι 1,89 και το #@^&@! Στο τμημα με εβγαλε 1,86 στην βιασυνη του... Αισχος!: Ρ...
ισχυει αυτο. Σε μερικα τμηματα μετρανε οτι να ναι
εγω ειμαι 1.95 και με μετρησαν 1.90
-
- Υπολοχαγός
asimike έγραψε:ε ενταξει σιγα τα οα. Θα σε ξαναμετρησουν μια η αλλη. Με το ΔΜΣ να βγαινεις και ολα κυριλε.bonito έγραψε:Να σας πω παιδια και γω ειμαι 1,89 και το #@^&@! Στο τμημα με εβγαλε 1,86 στην βιασυνη του... Αισχος!: Ρ...
με το ΔΜΣ ειμαι οριακα με το 1,86 γιατι ειμαι 84-85 κιλα... Οτι να ναι...
-
- Υπολοχαγός
Για το υψος μου ειμαι αδυνατος... Η κοπελα μου με ταιζει ολη μερα για να παχυνω γιατι φενομαι λεει ψηλος και αδυνατος! Χαχααχαχα που να χασω...
Εδω τα πραγματα θα ειναι πολυ αυστηρα... Στο ΔΜΣ θα δωσουν μεγαλη βαση παντως!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
electrolisa έγραψε:Παιδια μη γελιομαστε τωρα δεν ειναι λογικο αυτο με το Δ. Μ. Σ. Νταξει δε στεκει και πολυ καλα. Κανονικα θα επρεπε να το μετρανε με λυπομετρηση. Το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80κιλα κτηνος και το ιδιο ειναι να εισαι 1.75 και 80 κιλα λουκουμας; Στην τελικη οποιος ειναι μπιφτεκι με ποδια δε θα βγαλει το 1000ρι. Και για να ειμαστε και λιγο αυστηροι θα επρεπε να μετρανε τα κιλα και καθολη τη διαρκεια που υπηρετεις στο σωμα. Εχω δει αστυνομικο, ο οποιος ηταν τοσο χοντρος που δεν ειχε ζωνη και ειχε το πιστολι στην τσεπη του μπουφαν (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ) πανε 4 χρονια απο τοτε... Τι να πεις...
Έχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα της λιπομέτρησης!
Μια βάρδια η ζωή μου...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
Επίσης εδώ δεν είναι το κψμ οπότε τα μηνύματα μεταφέρονται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης