yandr έγραψε: Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Ελλάδα μετατράπηκε σε πολυπολιτισμική κοινωνία.
Το θέμα είναι αν θα παράσχουμε στους νέους πολίτες τα ίδια δικαιώματα ή αν προτιμήσουμε την οδό των αναταραχών.
Όπως γίναμε πολυπολιτισμική έτσι να ξαναναγίνουμε εθνική κοινωνία. Ετσι ούτε τζαμιά θα φτιάξουμε ούτε χρήματα θα ξοδέψουμε. Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζεται εθνική πλειοψηφία, που αυτή την στιγμή δεν είναι σαφώς καταγεγραμμένη. ... ...
Πάντως, έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν τζαμιά, έστω και παρατημένα. Στη Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα. Και στην Αθήνα. Δεν μπορούμε να ανοίξουμε ένα, αντί να χτίσουμε άλλο ;
Ε όχι και παντού. Εγώ θέλω ορθόδοξη, καθολική και προτεσταντική εκκλησία για τους Έλληνες και άλλους χριστιανούς του Iράν! Το Πακιστάν έχει ορθόδοξη εκκλησία; Δεν το γνωρίζω. Αν έχει ας κάνουμε και εμείς τζαμί (με χρήματα των πιστών φυσικά).
Και δεν θα έπρεπε να τίθεται θέμα στο: "Eπειδή είμαστε ευρωπαϊκή χώρα πρέπει να δείξουμε ανωτερότητα. Δεν πρέπει να συγκρινόμαστε με αυτές τις χώρες. "
Διότι οι ευρωπαϊκές χώρες κάνουν και απελάσεις (όπως και οι ΗΠΑ) ενώ εμείς δεν κάνουμε.
Κάνουμε απελάσεις. Και το επιχείρημα δεν είναι 'να δείξουμε ανωτερότητα' αλλά να σεβαστούμε τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Αν το Ιράν δεν το κάνει, δεν νομιμοποιούμαστε Να πράξουμε το ίδιο.
Tα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων θα πρέπει να τα κοιτάξουν πρώτα οι χώρες προέλευσης τους και να μας δώσουν χρήματα για την περίθαλψη, στέγαση και σύτιση τους. Δεν έχω καμία όρεξη να πληρώνω τα "ανθρώπινα δικαιώματα" οποιανού αποφάσισε να μπουκάρει παράνομα στην χώρα-κορόιδο Ελλάδα.
Αν μας δώσουν και για το τζάμι τους, τότε ακόμα καλύτερα. Δεν εχω πρόβλημα με το τζαμί. Άλλωστε έτσι θα είναι πιο ελεγχόμενοι και μακριά από εστίες φανατισμού.
Su-35 έγραψε:Ε όχι και παντού. Εγώ θέλω ορθόδοξη, καθολική και προτεσταντική εκκλησία για τους Έλληνες και άλλους χριστιανούς του Iράν! Το Πακιστάν έχει ορθόδοξη εκκλησία; Δεν το γνωρίζω...
Su-35 έγραψε:Ε όχι και παντού. Εγώ θέλω ορθόδοξη, καθολική και προτεσταντική εκκλησία για τους Έλληνες και άλλους χριστιανούς του Iράν! Το Πακιστάν έχει ορθόδοξη εκκλησία; Δεν το γνωρίζω...
Noμίζω κάτι πρέπει να έχει
Ε οκ, και να έχει, εμείς 500 τζαμιά έχουμε στην Θράκη. Ας γίνουν άλλες 500 εκκλησίες εκεί και βλέπουμε!