Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rafale »

laios έγραψε:Οι αξιωματικιοι απο σμυ και οι παλιοι αξιωματικοι απο σσε παντα θα υποτιμουν τους εποπ γιατι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΟΠ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Τελος. Υπαρχουν ανθυπολοχαγοι που μπηκαν το '89 στη σμυ με απολυτηριο γυμνασιου. Υπαρχουν ακομα ταξιαρχοι που μπηκαν στη σσε με πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων και ενα τενεκε τυρι. Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις οπως υπαρχουν σε καθε δουλεια. Και στην τελικη αν δεν μας θελουν τοτε να τον σταματησουν το θεσμο, να μας διωξουν ΟΛΟΥΣ και να δεις τοτε τι Ενοπλες δυναμεις θα εχει αυτη εδω η ρημαδοχωρα.
δηλ εννοεις οτι οι αξκοι και υπξκοι υποτιμουν τους εποπ γιατι ζηλευουν το μορφωτικο τους επιπεδο;Εικόνααυτην την αποψη ομολογουμενος δεν την ειχα ακουσει ξανα. Οπως υπαρχουν υπξκοι που μπηκαν με χαμηλο μορφωτικο επιπεδο ετσι υπαρχουν και επ. Οπ. Που μπαινουν Με τα ιδια κριτηρια αλλα και με "μεσον" το λεγομενο "βυσμα" χωρις να δινεται βαση στα προσοντα τους. Με ενα και μονο σκοπο (και βεβαια Αυτο δεν ισχυει για ολους) Την επαγγελματικη τους αποκατασταση. Ο θεσμος καποια στιγμη θα σταματησει αν και δεν συμφερει αυτο τους πολιτικους και οτι αυτο συνεπαγεται.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

laios έγραψε:
Hyper έγραψε: Οσο για το τραγουδι στο βιντεακι ειναι hitakiΕικόνα

Οσο για το επιπεδοπου αναφερω παραπανω, το γραφω γιατι, πριν απο λιγες μερες, ειχα ακριβως την ιδια συζητηση με τον ταξιαρχο της μοναδας μου, με τον οποιο εχω παρα πολυ καλες σχεσεις και στην τελικη συμφωνησα με σε αυτο ακριβως. Πως καποιοι αξιωματικοι δεν μπορουν να φανταστουν πως ενας εργατης μπορει να εχει περισσοτερα προσοντα απο αυτους. Και παλι λεω παντου υπαρχουν καλοι και κακοι σε ολες τις δουλειες.
μου κανει εντυπωση πως ενας ταξχος εχει τετοιες αποψεις. Αλλα μαλλον η συζητηση οπως λες κινηθηκε σε φιλικο επιπεδο. Και μονο οτι αποκαλεσες τον επ. Οπ. "εργατη" αυτο τα λεει ολα. Δηλ οι αξκοι ειναι αφεντικα και επ. Οπ. ΕργατεςΕικόνακαι αυτη την αποψη την συναντω πρωτη φορα. Το χειροτερο θα ηταν αν αποκαλεσε ο ταξχος τους επ. Οπ. Εργατες.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Δεν ξερω τι κανετε στον Σ. Ξ αλλα στο Π. Ν οι εποπ αποκαλουνται ακομα και «ζωα» απο πολλους αξιωματικους. Εικόνα

Εικόνα

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Hyper »

Su-35 έγραψε:Δεν ξερω τι κανετε στον Σ. Ξ αλλα στο Π. Ν οι εποπ αποκαλουνται ακομα και «ζωα» απο πολλους αξιωματικους. Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Σε μεταξυ τους συζητησειςΕικόνα
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από laios »

Rafale έγραψε:
laios έγραψε:Οι αξιωματικιοι απο σμυ και οι παλιοι αξιωματικοι απο σσε παντα θα υποτιμουν τους εποπ γιατι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΟΠ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Τελος. Υπαρχουν ανθυπολοχαγοι που μπηκαν το '89 στη σμυ με απολυτηριο γυμνασιου. Υπαρχουν ακομα ταξιαρχοι που μπηκαν στη σσε με πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων και ενα τενεκε τυρι. Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις οπως υπαρχουν σε καθε δουλεια. Και στην τελικη αν δεν μας θελουν τοτε να τον σταματησουν το θεσμο, να μας διωξουν ΟΛΟΥΣ και να δεις τοτε τι Ενοπλες δυναμεις θα εχει αυτη εδω η ρημαδοχωρα.
δηλ εννοεις οτι οι αξκοι και υπξκοι υποτιμουν τους εποπ γιατι ζηλευουν το μορφωτικο τους επιπεδο;Εικόνααυτην την αποψη ομολογουμενος δεν την ειχα ακουσει ξανα. Οπως υπαρχουν υπξκοι που μπηκαν με χαμηλο μορφωτικο επιπεδο ετσι υπαρχουν και επ. Οπ. Που μπαινουν Με τα ιδια κριτηρια αλλα και με "μεσον" το λεγομενο "βυσμα" χωρις να δινεται βαση στα προσοντα τους. Με ενα και μονο σκοπο (και βεβαια Αυτο δεν ισχυει για ολους) Την επαγγελματικη τους αποκατασταση. Ο θεσμος καποια στιγμη θα σταματησει αν και δεν συμφερει αυτο τους πολιτικους και οτι αυτο συνεπαγεται.

γραφω για αξιωματικους απο σμυ και παλιους απο σσε. Πριν τις πανελλαδικες. Τοτε που στη σμυ τους παιρνανε με το απολυτηριο γυμνασιου; Η Σμυ αν δε κανω λαθος μπηκε στις πανελλαδικες το 1994; Καπου εκει. Αρα ενας λοχαγος απο σμυ αποφοιτος γυμνασιου, νομιζω πως εχει χαμηλοτερο μορφωτικο επιπεδο απο εμενα που ειμαι του αει. Και εγω ακουσα ασχημα σχολια απο αξιωματικους, οχι σε προσωπικο επιπεδο, αλλα τα σχολια τα εκαναν οι αξιωματικοι που αναφερω παραπανω.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Rafale έγραψε:
laios έγραψε:
Hyper έγραψε: Οσο για το τραγουδι στο βιντεακι ειναι hitakiΕικόνα

Οσο για το επιπεδοπου αναφερω παραπανω, το γραφω γιατι, πριν απο λιγες μερες, ειχα ακριβως την ιδια συζητηση με τον ταξιαρχο της μοναδας μου, με τον οποιο εχω παρα πολυ καλες σχεσεις και στην τελικη συμφωνησα με σε αυτο ακριβως. Πως καποιοι αξιωματικοι δεν μπορουν να φανταστουν πως ενας εργατης μπορει να εχει περισσοτερα προσοντα απο αυτους. Και παλι λεω παντου υπαρχουν καλοι και κακοι σε ολες τις δουλειες.
μου κανει εντυπωση πως ενας ταξχος εχει τετοιες αποψεις. Αλλα μαλλον η συζητηση οπως λες κινηθηκε σε φιλικο επιπεδο. Και μονο οτι αποκαλεσες τον επ. Οπ. "εργατη" αυτο τα λεει ολα. Δηλ οι αξκοι ειναι αφεντικα και επ. Οπ. ΕργατεςΕικόνακαι αυτη την αποψη την συναντω πρωτη φορα. Το χειροτερο θα ηταν αν αποκαλεσε ο ταξχος τους επ. Οπ. Εργατες.

εργατες δεν ειπε. Ειναι δικια μου προσθηκη. Με τον ταξιαρχο μιλουσαμε σε προσωπικο επιπεδο, ο καθενας εξεφρασε τις αποψεις του και οπως ειπα εχω πολυ καλες σχεσεις.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Συγγνωμη αν καποιος παει να δουλεψει καπου τι ειναι; Απλα τα πραγματα μ'αρεσει να τα λεω οπως ειναι. Προκυρηχθηκανε θεσεις με συγκεκριμενα προσοντα, για συγκεκριμενη δουλεια. Οι ανθρωποι ψαχνουνε για εργατες. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Τωρα αν εισαι του αει, του τει ή του ιεκ πιστεψε με δεν τους νοιαζει και καθολου. Απο τη στιγμη που δεν εβγαλες παραγωγικη σχολη...
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Εγω καταθετω τις δικιες μου εμπειριες. Εχω ακουσει πολλα για συμπεριφορες. Αλλα δυστυχως δεν μπορω να επικαλεστω την εμπειρια καποιου συναδελφου. Εγω αυτα ζω στη μοναδα που ειμαι, αυτα λεω. Και ολα ειναι περα για περα αληθινα. Ισως να ετυχα σε καλους ανθρωπους, προς το παρον. Ισως. Και εκει που ειμαι πιστεψτε με μας συμπεριφεροντε πολυ καλα, αφου τους κανουμε τις δουλειες τους. Αυτα.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από supermario »

Οι αξιωματικοι περασανε σσε, σνδ η σι. Επομενως διαθετουν πνευματικα προσοντα τα οποια οι εποπ στερουνται. Και η διοικηση απαιτει πρωτιστως μυαλο και οχι να εισαι ο ραμπο... Αυτο δεν σημαινει οτι οι εποπ πρεπει να απαξιωνονται. Αλλα οταν μπηκαν ως εποπ ηξεραν τι τους περιμενει... Εξαλλου σχεδον ολοι δεν εχουν βγαλει και κανα αει...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι ενας αποφοιτος ΣΣΕ εχει ανωτερο μορφωτικο επιπεδο απο εναν αποφοιτο λυκειου οσο αναγνωρισμενες και αν ειναι οι Στρατιωτικες Σχολες. Και φυσικα ενας Πλοιαρχος ΕΝ ειναι κλασσης καλυτερος καπετανιος η μηχανικος απο εναν αποφοιτο ΣΝΔ με ιδιες πλευσιμες μερες. Οσο αναφορα τους ΕΠΟΠ ορισμενοι δεν ειναι απλα ζωα, αλλα αχρηστα κορμια που το μονο που χρειαζονται ειναι καρπαζιες. Θυμαμαι ειχα στον Λοχο Εναν ΚΤΣ πρωτη σειρα ΕΠΟΠ και εναν 5-6η στον 2ρο χρονο του. Ο παλιος δεν αφηνε εφεδρο να ακουμπαει το σκαφος του ο δευτερος δεν εβαζε χεριστο σκαφος εβαζε φανταρους. Τον επιασε μια μερα ο πρωτος και του λεει "Εχω 7 χρονια κυβερνητης και φανταρο δεν εχωσα ποτε δουλεια στο σκαφος μου και ερχεσε εσυ και βαζεις αλλους να κανουν δουλειες σου; Δεν ντρεπεσαι; " υπαρχουν και ατομα μορφωμενα καιγενικα με πολλα προσοντα. Δεν ειναι σωστο να τους λενε εργατες, αλλα και απο την αλλη ας προσεχαν τι ειδικοτητες δηλωσαν αν ειναι τοσο μη μου απτου. Γενικα αρκετοι Στρατεοι εχουν τοση αξια οση τους δεινουν τα γαλονια τους, και οταν αυτα δεν ρυθμιζουν τις σχεσεις τους με τον υπολοιπο κοσμο Τοτε εχουν προβλημα αυτοεκτοιμησης και αποθυμενων. Γι'αυτο συμπεριφερονται ετσι.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

laios έγραψε:Συγγνωμη αν καποιος παει να δουλεψει καπου τι ειναι; Απλα τα πραγματα μ'αρεσει να τα λεω οπως ειναι. Προκυρηχθηκανε θεσεις με συγκεκριμενα προσοντα, για συγκεκριμενη δουλεια. Οι ανθρωποι ψαχνουνε για εργατες. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Τωρα αν εισαι του αει, του τει ή του ιεκ πιστεψε με δεν τους νοιαζει και καθολου. Απο τη στιγμη που δεν εβγαλες παραγωγικη σχολη...
αναλογα που παει να δουλεψει. Αν παει σε οικοδομες κλπ λεγεται εργατης. Αν παει να δουλεψει σε γραφειο λεγεται υπαλληλος. Ο στρατος δεν νομιζω οτι ειναι μια οποιαδηποτε δουλεια και ουτε γινεται προκηρυξη για εργατες. Αυτο γινεται σε δημους κλπ. Το αν εισαι αει η τει η ιεκ και βεβαια δεν παιζει κανενα ρολο αλλα σε βοηθαει για μια καλη ειδικοτητα και στη τοποθετηση σου ισως σε καποιο αναλογο γραφειο συμφωνα με αυτο που εχεις τελειωσει και παλι αυτο δεν γινεται παντα. Μαλλον στο πισω μερος του μυαλου σου δινεις βαρυτητα στο πτυχιο που εχεις και οχι στη στολη. Το να ειναι καποιος αστρατικοποιητος Ειναι το νο1 λαθος που μπορει να κανει αφου ο στρατος δινει βαρυτητα ς αυτο. Αλλιως ολοι θα ειναι ρεμπετ ασκερ. Οπως και ειναι βεβαια.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

laios έγραψε:Εγω καταθετω τις δικιες μου εμπειριες. Εχω ακουσει πολλα για συμπεριφορες. Αλλα δυστυχως δεν μπορω να επικαλεστω την εμπειρια καποιου συναδελφου. Εγω αυτα ζω στη μοναδα που ειμαι, αυτα λεω. Και ολα ειναι περα για περα αληθινα. Ισως να ετυχα σε καλους ανθρωπους, προς το παρον. Ισως. Και εκει που ειμαι πιστεψτε με μας συμπεριφεροντε πολυ καλα, αφου τους κανουμε τις δουλειες τους. Αυτα.
προσωπικα δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης σε αυτα που αναφερεις. Ισως ναι ετυχες σε καλους δκτες κλπ. Ισως βεβαια επαιξε Και καποιο ρολο η καλη σχεση που εχεις με τον ταξχο αλλα δεν εχουν ολοι αυτο το προνομιο καθως και δεν χρηζουν ολοι καλης αντιμετωπισης επειδη ειναι αει η τει. Και απο παραγωγικες σχολες να ειναι παλι την ιδια τυχη εχουν αφου ποδοπατουνται απο τον εκαστοτε δκτη που κουβαλαει τα απωθημενα του σε οποια μοναδα τοποθετειται. Ολα λοιπον ειναι σχετικα και ανοιχτα.

laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Εσυ rafale αυτο καταλαβες; Πως δινω βαρυτητα στο πτυχιο; Πως εχω καποιο προνομιο; Πιστεψε με ποτε δεν ζητησα τιποτα απο κανεναν. Και η μεταθεση μου δεν ειναι βυσματικη, ουτε με μεσον μπηκα. Ειμαι στρατικοποιημενος και με πληρη επιγνωση της θεσης μου στο στρατευμα. Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν εχω και εγω τις προσωπικες μου αποψεις. Λοιπον για να τελειωσει εδω το θεμα, σε ολες τις κοινωνικες ταξεις, επαγγελαματικες ομαδες κλπ, κλπ υπαρχουν ζωα, παρασιτα, λουφαδωροι. Ετσι ειναι το δομημενο το κρατος, ετσι μας μαθανε στο σχολειο και ετσι συμπεριφερομαστε ολοι μας στην κοινωνια.

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laios την Κυρ Αύγ 22, 2010 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Rafale έγραψε:
laios έγραψε:Συγγνωμη αν καποιος παει να δουλεψει καπου τι ειναι; Απλα τα πραγματα μ'αρεσει να τα λεω οπως ειναι. Προκυρηχθηκανε θεσεις με συγκεκριμενα προσοντα, για συγκεκριμενη δουλεια. Οι ανθρωποι ψαχνουνε για εργατες. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Τωρα αν εισαι του αει, του τει ή του ιεκ πιστεψε με δεν τους νοιαζει και καθολου. Απο τη στιγμη που δεν εβγαλες παραγωγικη σχολη...
αναλογα που παει να δουλεψει. Αν παει σε οικοδομες κλπ λεγεται εργατης. Αν παει να δουλεψει σε γραφειο λεγεται υπαλληλος. Ο στρατος δεν νομιζω οτι ειναι μια οποιαδηποτε δουλεια και ουτε γινεται προκηρυξη για εργατες. Αυτο γινεται σε δημους κλπ. Το αν εισαι αει η τει η ιεκ και βεβαια δεν παιζει κανενα ρολο αλλα σε βοηθαει για μια καλη ειδικοτητα και στη τοποθετηση σου ισως σε καποιο αναλογο γραφειο συμφωνα με αυτο που εχεις τελειωσει και παλι αυτο δεν γινεται παντα. Μαλλον στο πισω μερος του μυαλου σου δινεις βαρυτητα στο πτυχιο που εχεις και οχι στη στολη. Το να ειναι καποιος αστρατικοποιητος Ειναι το νο1 λαθος που μπορει να κανει αφου ο στρατος δινει βαρυτητα ς αυτο. Αλλιως ολοι θα ειναι ρεμπετ ασκερ. Οπως και ειναι βεβαια.

το "εργατης' ειναι προσβλητικο; Δεν καταλαβα. Και αν θελεις να ξερεις συμφωνα με την απογραφη, ολο το στρατιωτικο προσωπικο δεν ειναι υπαλληλοι αλλα δημοσιοι λειτουργοι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης