Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Δηλαδή αν είσαι 27,4 σε μετράνε με μεζούρα;
- Limenofylakas
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Ναι, αν είσαι πάνω από 27 ΔΜΣ σε μετράνε την περιφέρεια μέσης. Αυτό το κάνουν μόνο, αν πας δικαστικά και κερδίσεις.
Τότε αν είναι έτσι το 50%θα κοπεί... Ίσως υπάρξει μια ελαστικοτητα
- Limenofylakas
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οι περισσότεροι είχαν μικρή κοιλίτσα, αλλά και μύες. Δεν ήταν όλοι μπουχέσες όπως είπε κάποιος
.Η προκήρυξη λιμενοφυλάκων αναφέρει ρητά μόνο το Δ. Μ. Σ.''Στους ειδικούς φρουρούς είχε και περιφέρεια μέσης''.
Όταν βγει ο πίνακας τέλος του μήνα θα διελευκανθεί η κατάσταση.20-25 % πιθανόν.
Μην επαναπαύεστε σε κάτι που δεν γράφει η προκήρυξη. Χάστε βάρος χθες.

Όταν βγει ο πίνακας τέλος του μήνα θα διελευκανθεί η κατάσταση.20-25 % πιθανόν.
Μην επαναπαύεστε σε κάτι που δεν γράφει η προκήρυξη. Χάστε βάρος χθες.
Θα παίξει βύσμα στα κιλά πολύ δύσκολα να κοπεί κάποιος... Αυτό καλύπτεται ευκολα
- Limenofylakas
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φέτος έχει κρατηθεί η λίστα των υποψηφίων (ΑΣΕΠ) που είναι πάνω από 27 Δ. Μ. Σ και αν γίνει κάτι τέτοιο σε όλους θα κινηθούν οι επιλαχόντες σε ένσταση - προσφυγή στο ΣτΕ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 76
Προσωπικά δεν θα το διακινδυνευα να κοπω λόγω βάρους. Τα όρια είναι γνωστά από νωρίς και είναι κάτι που περναει από το χέρι του καθενός να το διορθώσει. Δεν είναι ακατόρθωτο.GAMEASGEW έγραψε:Θα παίξει βύσμα στα κιλά πολύ δύσκολα να κοπεί κάποιος... Αυτό καλύπτεται ευκολα
Αν και κατά τη γνώμη μου είναι ένα ηλίθιο μέτρο που ελπίζω να καταργηθεί. Ο ΔΜΣ είναι για άτομα που κάνουν καθιστική ζωή. Από τη μια ζητάς αθλήματα, από την άλλη βάζεις ως μέτρο τον ΔΜΣ. Ότι να ναι. Καλή επιτυχία σε όλους.
Τίποτα δεν γίνεται από αυτά που λες τα κιλά θα γραφτούν ψεύτικα... Όπως και σε μια άλλη προκήρυξη που ο άλλος ήταν 105 και φώναξαν 92
Οσοι ειναι πανω απο 27 να κοπουν. Τα ορια τα ξερουμε εδω και μηνες. Ας χάνατε λίπος η μύες(οπως έκανα κι εγώ). Απλά τα πράγματα.
Να αφήσουνε λέει 2-3 κιλά, να αφήσουν 2-3 seconds λέει ο άλλος... Εντάξει μάγκες να ανοίξουμε και τις πόρτες να μπείτε. Εμείς είμαστε ζώα που μέσα στη καραντίνα τρυπώναμε για προπονήσεις και προσέξαμε το σώμα μας. Συγγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω. Η κατάθεση των δικαιολογητικών είχε γίνει από τον Οκτώβρη. Με μια απλή συντήρηση είσαι μέσα στα όρια καραμπινάτα. 

DYK πέτα τον λιμενοφυλακα έξω από το φορουμ...
Παιδιά ηρεμήστε και δεν είναι στο χέρι σας ποιόν θα κόψουν ή όχι ούτε μετράει η γνώμη σας κάντε υπομονή Το φόρουμ είναι για να βοηθάει Όχι ψιλου πήδημα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Καλά εσύ λιονταρινα ότι σε συμφέρει λες, το όριο ύψος πρέπει να το κατεβάσουν, επειδή είσαι 1.60 εσύ. Το ΔΜΣ ας τους κόψουν όλους. Κλαίω απλά 

- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Δεν μου λες φίλε σου είπε κανείς ότι δεν είμαι μέσα στα όρια; Ή τα είπα αυτά επειδή αφορούσαν την πάρτη μου; ΚΑΜΊΑ σχέση μεγάλε. Δεν ξέρεις ούτε ποιος είμαι, ούτε που ήμουν και υπηρετούσα πριν για να ξέρεις τι αξιολογήσεις φυσικής κατάστασης έχω περάσει. ΟΚ; Για αυτό μην βγάζεις συμπεράσματα για μένα. Ενα γενικότερο σχόλιο έκανα σχετικά με την λογική και μετρημένη επίδειξη κατανόησης στις οριακές περιπτώσεις, το νόημα του οποίοι προφανώς σου διέφυγε. Κοίτα, να ξέρεις μια μετρημένη κατανόηση όλοι θα την αναζητήσουμε κάποια στιγμή στην ζωή μας.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Κλειδώστε το νήμα παρακαλώ. Έχουν. Μαζεύτει όλοι οι υπέρβαροι, γιωταδες και κλαίγονται να κατεβάσουν τα όρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες