Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Liontarina μαλλον δεν θες να καταλαβεις οτι οποιος τελειωνει αυτο το ιεκ δεν σημαινει οτι εχει την ειδικοτητα σωφρονιστικου υπαλληλου...( για αυτο σου ειπα χθες οτι τα παραδειγματα σου ειναι ακυρα.) Για τους οδηγους που αναφερεις ειναι πολυ λογικο να προτιμουνται ατομα με αυτη την ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι αυτό που ζητάμε είναι να συμμετέχουν όλοι εξαρχής από την ίδια αφετηρία; είναι το πιο δίκαιο για όλους και επειδή μέχρι να βγει η προκήρυξη όλα παίζουν δεν υπάρχει λόγος φανατισμού, θα δείξει σε λίγες μέρες το τι θα συμβεί. ελπιζουμε οι αρμόδιοι να πράξουν τα δεοντα
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

η προκήρυξη είναι παράνομη καί θα ακυρωθεί αυτή θα είναι η κατάληξη της καλημερεςς
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

γι'αυτό έδωσαν στην δημοσιότητα μονμό της θέσεις για να δούμε τους τίτλους και να δουνε αντιδράσεις ξυπνήστε
Kwstas23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kwstas23 »

Λιονταρινα γιατι τοτε να τους βαλεινμεσα σε σχολη αφου ειναι ηδη εκπεδευμενοι αυτο που θελουμε απλα μα σου πουμε ειναι οτι δεν υπαρχει τετοια σχολη ωστε να εχουν αυτη την ευνοικη μοριοδοτιση δεν ειναι σεκιουριταδες ειναι εξωτερικοι φρουροι και σωφρονιστικοι υπαλληλοι.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Liontarina »

Βαγγελης έγραψε:Παρακαλω, γνωριζει καποιος αν η πολυτεκνια μοριοδοτειται?
Δεν μοριοδοτειται, αλλά παίζεις σε άλλη κατηγορία... Υπάρχει ειδικό ποσοστό... Δεν τον πίνακα των θεσεων

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ έγραψε:Liontarina θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή βλέπω ότι είσαι γνώστης κάποιων θεμάτων, αν ξέρεις έχω τελείωσει το ΙΕΚ και έχω περάσει και την πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ. Έχω παραλάβει την βεβαίωση πιστοποίησης Επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 5 αλλά το πτυχίο ή αλλιώς δίπλωμα θα το παραλάβουμε περίπου τον Οκτώμβρη γιατί ο ΕΟΠΠΕΠ δεν τα χορηγεί ακόμα σύμφωνα με ερώτηση που τους έκανα.

Η βεβαίωση λέει πάνω ότι επέχει θέση διπλώματος ή πτυχίου και λέει και βαθμό...

Αυτή δηλώνω στην προκύρηξη ;

Ή αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό;

Προς απόδειξη αυτών οι υποψήφιοι απόφοιτοι ΙΕΚ, πρέπει να προσκομίσουν:

·Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και βεβαίωση του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως και Καταρτίσεως (Ο. Ε. Ε. Κ.) ή του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε. Ο. Π. Π.) ή του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π.), που αποτελεί αναπόσπαστο παράρτημα του διπλώματος από την οποία να προκύπτει ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης ή

·Βεβαίωση του Ο. Ε. Ε. Κ. Ή Ε. Ο. Π. Π ή Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π. Από την οποία να προκύπτει ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης και η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία ο ενδιαφερόμενος κατέστη διπλωματούχος. Ως βαθμός διπλώματος νοείται ο μέσος όρος βαθμολογίας στο θεωρητικό μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης, ο αναφερόμενος σε βεβαίωση που εκδίδεται από τον Ο. Ε. Ε. Κ. Ή Ε. Ο. Π. Π. Ή Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π. Και η οποία δεν ισχύει αυτοτελώς, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο παράρτημα του διπλώματος.

;αυτό ισχύει για τα ΙΕΚ. Είναι απόσπασμα από άλλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, αλλά όπως έχω πει η κόπια του ΑΣΕΠ είναι μία! Πιθανότατα η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται στο κομμάτι που παραθέτω.

ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ LIONTARINA

Άρα ισχύει και η βεβαίωση σύμμφωνα με τις παραγράφους που έστειλες.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Και κατι ακόμη. Σταματήστε να τρώγεστε με τα ιεκ κτλ... Δεν θα απαντήσω σε μηνύματα που προσπαθούν να με πείσουν για το αν είναι δίκαιο ή αδικο το θέμα με τα ιεκ. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν υπάρχει νόημα να μπαίνουμε σε τέτοια αντιπαράθεση, αφού δεν είμαι εγώ που βγάζω την προκήρυξη και προφανώς δεν μπορώ να την αλλάξω! Είπα μόνο ότι έχω μια κάποια εμπειρία και ίσως μπορώ να βοηθήσω με τον υπολογισμό των μορίων... Αυτό μόνο.
Αδικίες υπάρχουν και θα υπάρχουν! Κι εγώ νιώθω αδικημένη όταν σε διαγωνισμό για διοικητικούς μου πάιρνει τη θέση ο άλλος από το επαλ γιατί έχει μεγαλύτερο βαθμό, ενώ θεωρώ οτι τα γενικά λύκεια θα έπρεπε να παιρνουν προτεραιότητα σε γενικές θέσεις. Αλλά τι να κάνω; Αφου τα θεωρούν ισότιμα γενικά λύκεια και επαλ.
ωστόσο σε προκηρύξεις με καποια ειδικότητα, δίκαιο μου φαίνεται να πάιρνει προτεραιότητα ο άλλος από το επαλ!
δεν βγαίνει άκρη. Τα λέω με όλη την καλή διάθεση και μπήκα για να βοηθήσω μόνο
spinalgr1990
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Liontarina έγραψε:
Αδικίες υπάρχουν και θα υπάρχουν! Κι εγώ νιώθω αδικημένη όταν σε διαγωνισμό για διοικητικούς μου πάιρνει τη θέση ο άλλος από το επαλ γιατί έχει μεγαλύτερο βαθμό, ενώ θεωρώ οτι τα γενικά λύκεια θα έπρεπε να παιρνουν προτεραιότητα σε γενικές θέσεις.; Αλλά τι να κάνω; Αφου τα θεωρούν ισότιμα γενικά λύκεια και επαλ.
ωστόσο σε προκηρύξεις με καποια ειδικότητα, δίκαιο μου φαίνεται να πάιρνει προτεραιότητα ο άλλος από το επαλ!
δεν βγαίνει άκρη. Τα λέω με όλη την καλή διάθεση και μπήκα για να βοηθήσω μόνο

Εδω πλεον με το ΝΕΟ Λυκειου που θα δινουν ενδοσχολικες εξετασεις μονο 4 μαθηματα ολοι θα εχουν πολυ καλυτερους βαθμους απολυτηριου.

Στην φουρνια μου θυμαμαι στην Γ Λυκειου διναμε 10-12 μαθηματα ενδοσχολικα για να παρουμε το απολυτηριο Γενικου Λυκειου.

Θα υπαρχει πλεον και μεγαλη αδικια μεταξυ αποφοιτων ΝΕΟΥ και ΠΑΛΙΟΥ Γενικου Λυκειου καθως με τα 4 μαθηματα που δινουν ενδοσχολικα μπορουν να γραψουν καλυτερους βαθμους.

μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

δεν μπορώ να καταλάβω αυτή η λιονταρινα από που ξεφητροσε και τα γνορυζει ολα και τοσο καιρό που ιτανε να μας βοηθήσει με τη καλη της θελη τιχιεοοοο... !!! ;
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΕΚ

Δημοσίευση από ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΕΚ »

spinalgr1990 έγραψε:
Liontarina έγραψε:Αδικίες υπάρχουν και θα υπάρχουν! Κι εγώ νιώθω αδικημένη όταν σε διαγωνισμό για διοικητικούς μου πάιρνει τη θέση ο άλλος από το επαλ γιατί έχει μεγαλύτερο βαθμό, ενώ θεωρώ οτι τα γενικά λύκεια θα έπρεπε να παιρνουν προτεραιότητα σε γενικές θέσεις.; Αλλά τι να κάνω; Αφου τα θεωρούν ισότιμα γενικά λύκεια και επαλ.ωστόσο σε προκηρύξεις με καποια ειδικότητα, δίκαιο μου φαίνεται να πάιρνει προτεραιότητα ο άλλος από το επαλ! δεν βγαίνει άκρη. Τα λέω με όλη την καλή διάθεση και μπήκα για να βοηθήσω μόνο

Εδω πλεον με το ΝΕΟ Λυκειου που θα δινουν ενδοσχολικες εξετασεις μονο 4 μαθηματα ολοι θα εχουν πολυ καλυτερους βαθμους απολυτηριου.

Στην φουρνια μου θυμαμαι στην Γ Λυκειου διναμε 10-12 μαθηματα ενδοσχολικα για να παρουμε το απολυτηριο Γενικου Λυκειου.

Θα υπαρχει πλεον και μεγαλη αδικια μεταξυ αποφοιτων ΝΕΟΥ και ΠΑΛΙΟΥ Γενικου Λυκειου καθως με τα 4 μαθηματα που δινουν ενδοσχολικα μπορουν να γραψουν καλυτερους βαθμους.

Καλημερα σας , λοιπον στον διαγωνισμό 6Κ/2018 εχουν προτεραιότητα οι συνάδελφοι απόφοιτοι ΙΕΚ υπηρ. ασφαλείας. Το σωματείο ειναι δίπλα μας ειμαστε πολλοί μονο στην Αργολίδα 89 ατομα φουλ και περιμένουμε και άλλους. ενημερωνουμε να καταθέσουν αιτηση τα παιδια απο τα ΙΕΚ διοτι ειναι κύριο προσόν. Κουράγιο σε όλους τους αποφοίτους ΙΕΚ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

Αμα ειστε αποφοιτοι απλα , τρωτε ακυρο. θελετε πιστοποιηση
alex
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ έγραψε:
MIXALHS GLOCK έγραψε: Δεν είπαμε οτι δε γνωρίζεται αλλα αυτός ο διαχωρισμός είναι άδικος για τα παιδιά λυκείου!Πολύ απλα να σας μοριοδοτήσουν με περισσότερα μόρια.

Ειμαι απόφοιτος λυκείου 18,4 εχω υπηρετήσει δόκιμος εχω γαλλικά, γερμανικά δίπλωμα γ κατηγορίας και μένω κορυδαλλο (εντοπιότητα) ! Εχω ελπίδες; Όσοι εχουν ΙΕΚ προηγούνται ;

ναι οι του ΙΕΚ με την ειδικότητα που ζητάει προηγούνται! Αφού έχεις εντοπιότητα μπαίνεις πάνω από όσους δεν έχουν,αλλά θα παίζεις στον β' επικουρικό πίνακα! δεν αλλάζεις πίνακα, ακόμη και με εντοπιότητα και με οποιοδήποτε άλλο προσόν!
Bill1993
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Liontarina εντοπιοτητα στο Κορυδαλλο; Εσυ μπηκες να βοηθησεις ή για να μπερδεψεις τον κοσμο; Φιλε δεν ισχυει η εντοπιοτητα στον κορυδαλλο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 6 επισκέπτες