Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από mikeangel »

Predator έγραψε:ΔΥΚ μη λες είναι καραμέλα ακόμα και οι μόνιμοι τέτοιους εποχικούς τους σιχαίνονται και τους κοροϊδεύουνκ αναρωτιούνται ακόμα και αυτοί πως γίνεται να απαιτουν μονιμοποίηση σε δυο αντιπυρικές που

Δούλεψαν λιγότερο από 6 μήνες κάποιοι ... Δεν λέω να μην γίνουν προς θεού αλλά ρε παιδιά υπομονή και θα γίνουν δεν θα τους κάνει κανεις τίποτα ! Απλά υπομονή

Ε ναι φοβούνται μην τους πάρουν το μεροκάματο από Την τσέπη, Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Νίκο έγιναν όλα αυτά που σου λέω κ έχω δεκάδες μαρτυρίες ! Κ εγώ σαν αξιωματικός δεν θα έκοβα κόσμο να το πω και εγώ το κρίμα μου... Γιατί δν θα ήθελα ούτε να έκοβαν και εμένα ούτε κι να στερούσα τη δουλειά σε κάποιον ειδικά σε αυτους τους δύσκολους καιρούς που περνάμεόλοι. Αλλά βαρέθηκα σε αυτή τη ***** χώρα να γίνονται όλα στη ζούλα και ικανά άτομα που έχουν κοπιάσει και πάνε με τ σταύρο στο χέρι να μένουν έξω από κάτι τέτοια και άνω αξίζουν

ν μπουν μπαίνουν άλλοι που δυστυχώς δε. Κάνουν ή έχουν βύσματα

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Δοκιμος07 έγραψε:Συμφωνώ με pretador. Βεβαίως αν ήμουν μέσα θα ψαχνόμουν να γίνω μόνιμος αλλά θα εκανα υπομονή όπως έκαναν και πο εποχικοί πριν 10 χρόνια και βάλε και έγιναν 5ετης μετά από χρόνια. Αυτο θα έχουν στο μυαλό τους ότι θα γίνει και εγώ αν έμπαινα αυτο θα είχα στο μυαλό μου. Όμως το να κόβεις με δόλιους τρόπους καποιους ανθρώπους να αποκτήσουν δουλειά σ αυτή την εποχή με μια προκήρυξη επειδή είσαι κακος συμφεροντολός παει πολύ. Αλλά να ξέρετε εσεις οι εποχικοί μόνοι σας θα βγάλετε τα μάτια σας στο τέλος !

Το έγραψα και στον predator πως

μοριοδοτεί την κάθε αντιπυρική άρα οι 19 έχουν παραπάνω μόρια από του 20 και του 20 θα έχουν παραπάνω μόρια (αν έβγαινε) του 21 κτλ Επίσης θεωρώ πως ΑΠς, ΓΓΠΠ και υπουργείο δεν υπάρχει πιθανότητα να ακούν τό τι λένε τα σωματεία συμβασιούχων εποχικών! Αν τα άκουγαν θα τους είχαν κάνει ήδη ΠΠΥ!

Επίσης έγραψα πως τα κενά των μόνιμων όταν θα τα καλύψει τι θεωρείται πιο σωστό,

Να καλυφθούν από προσωπικό με εκπαίδευση και εμπειρία ή με πολίτες;(φαντάζομαι πως αυτό σκέφτονται)

Υγ επαναλαμβάνω με προκήρυξη ΠΠΥ θα γίνουν μαζί με πολίτες σε 2 διαφορετικές κατηγορίες (εποχικών-πολίτες)

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μαικ δεν ξέρω τι φοβούνται αλλά ok και οι εποχικοί να κάνουν λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν !
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Predator έγραψε:Νίκο έγιναν όλα αυτά που σου λέω κ έχω δεκάδες μαρτυρίες ! Κ εγώ σαν αξιωματικός δεν θα έκοβα κόσμο να το πω και εγώ το κρίμα μου... Γιατί δν θα ήθελα ούτε να έκοβαν και εμένα ούτε κι να στερούσα τη δουλειά σε κάποιον ειδικά σε αυτους τους δύσκολους καιρούς που περνάμεόλοι. Αλλά βαρέθηκα σε αυτή τη #@^&@! Χώρα να γίνονται όλα στη ζούλα και ικανά άτομα που έχουν κοπιάσει και πάνε με τ σταύρο στο χέρι να μένουν έξω από κάτι τέτοια και άνω αξίζουν

ν μπουν μπαίνουν άλλοι που δυστυχώς δε. Κάνουν ή έχουν βύσματα

Φίλε μου διαφωνώ, έπρεπε οποίος δεν κάνει να κοπεί γιατί κόβει το ψωμάκι από κάποιον που μπορεί κι εφόσον υπήρχαν επιλαχόντες έπρεπε να κόβουν!

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Predator έγραψε:Μαικ δεν ξέρω τι φοβούνται αλλά ok και οι εποχικοί να κάνουν λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν !
συμφωνώ απόλυτα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Predator έγραψε:ΔΥΚ μη λες είναι καραμέλα ακόμα και οι μόνιμοι τέτοιους εποχικούς τους σιχαίνονται και τους κοροϊδεύουνκ αναρωτιούνται ακόμα και αυτοί πως γίνεται να απαιτουν μονιμοποίηση σε δυο αντιπυρικές που

Δούλεψαν λιγότερο από 6 μήνες κάποιοι ... Δεν λέω να μην γίνουν προς θεού αλλά ρε παιδιά υπομονή και θα γίνουν δεν θα τους κάνει κανεις τίποτα ! Απλά υπομονή

Φίλε μου, είναι καθαρά θέμα τύχης το πότε θα γίνει ένας εποχικός ΠΠΥ. Αυτό που γράφουμε είναι ότι και το 2011 έτυχε κάποιοι εποχικοί να έχουν μόνο 1 αντιπυρική και να γίνουν ΠΠΥ μέσω προκήρυξης που έτυχε να βγει μέσα στο επόμενο έτος. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και τώρα. Δεκτή και σεβαστή η επιθυμία σου να γίνεις εποχικός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και τα σωματεία τους θα πρέπει να σταματήσουν να διεκδικούν ότι μπορούν, επειδή αυτό "κόβει" δήθεν το δρόμο ή πιέζει κυβερνήσεις στο να μην βγάλουν προκηρύξεις για νέους εποχικούς. Καλώς ή κακώς, αυτή τη στιγμή επείγει να καλυφθούν τα κενά που προκύπτουν και που θα προκύψουν σε μόνιμο προσωπικό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Απρ 04, 2021 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και όμως δεν έκοβαν ... Άσε σ λέω είχα σκάσει τότε ... Στην εύβοια με 325 αιτήσεις στους μάχιμους η λίστα προχώρησε μόνο 6 άτομα ! Ή 8 αν δν κάνω λάθος ... Γιατί δεν έκοβαν κανένα κ έπαιρνε 60 μάχιμους... Υπολόγισε πόσοι περίμεναν από πίσω να κόποτν έστω δεκα από τις 325 αιτήσεις

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Predator έγραψε:Και όμως δεν έκοβαν ... Άσε σ λέω είχα σκάσει τότε ... Στην εύβοια με 325 αιτήσεις στους μάχιμους η λίστα προχώρησε μόνο 6 άτομα ! Ή 8 αν δν κάνω λάθος ... Γιατί δεν έκοβαν κανένα κ έπαιρνε 60 μάχιμους... Υπολόγισε πόσοι περίμεναν από πίσω να κόποτν έστω δεκα από τις 325 αιτήσεις

ένας τόσο μεγάλος νομός και τόσο λίγες αιτήσεις
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

mikeangel έγραψε: Ένας τόσο μεγάλος νομός και τόσο λίγες αιτήσεις

και τι 2019 λίγες αιτήσεις είχε πάλι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Απρ 04, 2021 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εντωμεταξύ πέρασαν πολλοί από κοζάνη βέροια καρδίτσα κ άλλες τέτοιες περιοχές ανάθεμα και αν ήταν οι μισοί ευβοιώτες
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Predator έγραψε:Εντωμεταξύ πέρασαν πολλοί από κοζάνη βέροια καρδίτσα κ άλλες τέτοιες περιοχές ανάθεμα και αν ήταν οι μισοί ευβοιώτες
χαχχαχ ξέρω πολλούς από αυτούς
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πες μου λίγο εσυ τώρα αυτοί οι άνθρωποι πως θα την παλέψουν που πέρασαν τόσο μακρυά ; Κρίμα είναι
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Predator έγραψε:Πες μου λίγο εσυ τώρα αυτοί οι άνθρωποι πως θα την παλέψουν που πέρασαν τόσο μακρυά ; Κρίμα είναι
η ψυχή τούς το ξέρει πώς την παλεύουν!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Predator έγραψε:Πες μου λίγο εσυ τώρα αυτοί οι άνθρωποι πως θα την παλέψουν που πέρασαν τόσο μακρυά ; Κρίμα είναι

Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Προφανώς όταν έκαναν τα χαρτιά τους το γνώριζαν ήδη αυτό και έκαναν αντίστοιχα τα κουμάντα τους.

Το δικό σου ποιο είναι ακριβώς; Και τι σχέση έχει και αυτό που λες με το θέμα μας;

Με όλο το σεβασμό, μείνε στις πληροφορίες που έχεις περί προκήρυξης μέσα στον Απρίλιο αδερφέ και όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες.

Ο καθένας κάνει τον αγώνα του από το μετερίζι του. Κανείς δεν θέλει, ούτε και τρώει το ψωμί κανενός.

Όταν και όποτε είναι να πάρει εποχικούς θα πάρει.

Το ίδιο ισχύει και για ΠΠΥ ή μόνιμους Πυροσβέστες.

Καλή καρδιά.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης