Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Νάτος και ο άλλος π φωστήρας. Εν τω μεταξύ παίζει να είναι το ίδιο άτομο και να απαντάει στον ίδιο του τον εαυτό. Είστε το μέλλον της χώρας.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Το βύσμα παίζει στην περίπτωση που έχεις τα προσόντα να σε πάρουν. Όχι ο κάθε άκυρος να μπαίνει. Το παρακανετε με τις ανυπόστατες δηλώσεις σας
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 65
Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ καλά πως ο μόνος τρόπος να κατανοούμε τα γεγονότα είναι να είμαστε η αιτία τους... 

- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 65
Η αναζήτηση για να βρούμε κάποιον να ρίξουμε το φταίξιμο είναι πάντα επιτυχης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Σάβ Μάιος 29, 2021 10:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Nekrothaftis99999 έγραψε:re pate kala re έγραψε:Μάλλον ΕΣΥ είσαι άσχετος διότι η προκήρυξη τρέχει ακόμα επόμενος η κρύψου στο καβούκι σου ή μίλα με αποδείξεις και κάνε προσφυγή και επειδή σε κόβω για παλτό σε παρακαλώ παράθεσε μας τα μόρια σου και από που τα έχεις γτ ΠΧ με 1000 μόρια και εγώ κατηγορώ άλλους που είμαι εκτός
Μίλα με αποδείξεις αλλιώς συνέχισε να κατηγορείς άλλους για τις αποτυχίες σου
Επειδή είσαι πολύ στόκος γιατι δεν μου λες πως σε λένε να σε κάνω δημοσίως ρόμπα γιατί έχω τις λίστες με τα ονόματα από κάθε περιοχή που έχουν ετοιμάσει βουλευτές και περιφερειάρχες +++ και είναι στα χέρια επιτελών εδώ και καιρό θα μπουν μόνο αυτοί αν το θες το δέχεσαι αν δεν το δεχτείς και πάλι δεν με αφορά πάνε κάνε εσύ ένσταση γιατί στο τέλος εσύ θα κλεγεσαι για μια θέση στοκε ε στοκε
Δώσε συγχαρητήρια στην μανούλα σου γιατί σε έκανε μούσκαρο Επίσης παιδάκι πες στον πατέρα σου ότι άνετα μπορεί να γίνει καμπάνια στο υπουργείο υγείας για τις επιπτώσεις της μη χρήσης προφυλακτικού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 29, 2021 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Νεκροθάφτη! Είναι ακριβώς όπως τα λες αλλά απορώ πως τα ξέρεις τα ξέρουν ελάχιστοι αυτά... Θα ήθελα να προσθέσω ότι πολλοί οβά έμειναν απέξω λόγο αυτού... Φίλε θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε πρώτα ο Θεός
Αρχικά από που προκύπτει ότι μείναν πολύ ΟΒΑ εκτός λόγο βυσμάτων και Όχι λόγο μορίων και από που και ως που σημαίνει ότι ΟΒΑ=ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 29, 2021 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Μην ασχολείσαι ρε. Εξευτελίζονται κάθε μέρα. Δεν έχουν προσωπική και προσπαθούν να σπείρουν πανικό. Το θέμα είναι ότι όλου τους πήραν χαμπάρι και ρεζιλεύονται κάθε μέρα.
Ρε το παιδι εχει λιστες λεμε απο βουλευτες. Σπαζεστε;
Σαν τον αλλο που διαβαζει επισημα εγγραφα.
Σαν τον αλλο που του ειπε ο κουμπαρος του για το 2ο 15νθημερο του Μαιου.
Σαν τον αλλο που μαζευανε στην Ξανθη κοσμο για τις επιτροπες και το ειχε σιγουρο για τις 18.
Σαν τον αλλο που εμπαινε και ελεγε απο εβδομαδα πινακες και μετα απο 2 μερες ρωτουσε ποτε θα βγουν.
Σαν τον αλλο που ελεγε οτι θα βγουν της Π. Α μεχρι την πεμπτη.
Σαν τον αλλο που ελεγε οτι του Π. Ν θα βγουν Ιουλιο.
Σαν τους αλλους που ελεγαν οτι δεν θα βγει καν η προκηρυξη.
Μην ασχολειστε με ανυπαρκτους τυπους μαγκες.
Σαν τον αλλο που διαβαζει επισημα εγγραφα.
Σαν τον αλλο που του ειπε ο κουμπαρος του για το 2ο 15νθημερο του Μαιου.
Σαν τον αλλο που μαζευανε στην Ξανθη κοσμο για τις επιτροπες και το ειχε σιγουρο για τις 18.
Σαν τον αλλο που εμπαινε και ελεγε απο εβδομαδα πινακες και μετα απο 2 μερες ρωτουσε ποτε θα βγουν.
Σαν τον αλλο που ελεγε οτι θα βγουν της Π. Α μεχρι την πεμπτη.
Σαν τον αλλο που ελεγε οτι του Π. Ν θα βγουν Ιουλιο.
Σαν τους αλλους που ελεγαν οτι δεν θα βγει καν η προκηρυξη.
Μην ασχολειστε με ανυπαρκτους τυπους μαγκες.
Στειλε ρε γατουλη 2-3 κρυμμενα ονοματα χωρις να φαινονται τα στοιχεια των ανθρωπων.Ετσι να δουμε αυτη την περιβοητη λιστα απο περιεργεια.
Θα μας στειλεις;
Θα μας στειλεις;
Συμφωνώ με xristo amp! Έτσι δεν θα εκτεθείς κ παράλληλα θα βγεις από πάνω όπως λες...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Χαχχαχαχα πες το ονοματεπώνυμο σου και θα στείλω εσείς κολωνετε να γίνετε ρόμπα όχι εγώ το πώς θα γίνετε ρόμπα θα το δείτε και μόλις πείτε και όνομα προκαλείς το λάθος άνθρωποXristosMP έγραψε:Στειλε ρε γατουλη 2-3 κρυμμενα ονοματα χωρις να φαινονται τα στοιχεια των ανθρωπων.Ετσι να δουμε αυτη την περιβοητη λιστα απο περιεργεια.
Θα μας στειλεις;
Περιμενω να στειλεις την λιστα ΧΩΡΙΣ να φαινοντε τα ονοματα και θα σου πω αμεσως το ονομα μου.Περιμενω.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Για ποιο λόγο να σου πει ονοματεπώνυμο; Και εσυ αν στείλεις αυτά που υποτίθεται ότι έχεις, θα το κάνεις ανώνυμα. Όποτε μπες στην τρύπα σπυ τώρα και άσε τος αμπελοφιλοσοφίες.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Nekrothaftis99999 έγραψε:Χαχχαχαχα πες το ονοματεπώνυμο σου και θα στείλω εσείς κολωνετε να γίνετε ρόμπα όχι εγώ το πώς θα γίνετε ρόμπα θα το δείτε και μόλις πείτε και όνομα προκαλείς το λάθος άνθρωποXristosMP έγραψε:Στειλε ρε γατουλη 2-3 κρυμμενα ονοματα χωρις να φαινονται τα στοιχεια των ανθρωπων.Ετσι να δουμε αυτη την περιβοητη λιστα απο περιεργεια.
Θα μας στειλεις;
είσαι όλο τον χρόνο Μ@@@@@ς ή παίρνεις και ρεπο, για το καλό όλων μας ελπίζω να μην μπορείς να τεκνοποιήσεις, αν πάλι έχεις παιδιά εύχομαι τα καημένα Να στα πάρει η πρόνοια για να σωθούν
Σου ζητησα κατι πολυ απλο.Στειλε την λιστα χωρις να φαινεται τιποτα, απλα να δουμε οτι υπαρχει.
Οταν την στειλεις θα ειμαι ο πρωτος που θα πει δημοσια το ονομα του.
Περιμενω τυμβωρυχε.
Οταν την στειλεις θα ειμαι ο πρωτος που θα πει δημοσια το ονομα του.
Περιμενω τυμβωρυχε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες