Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Γι αυτό ακριβώς παίρνουν μόνο 400, επειδη δε θα πάει καλά. Οπότε αυτοί οι 400 θα πάνε αλλού μετά συν ότι πάει για τα τμήματα έξτρα με άλλη προκήρυξη.

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

EcoMike έγραψε:Γι αυτό ακριβώς παίρνουν μόνο 400, επειδη δε θα πάει καλά.Οπότε αυτοί οι 400 θα πάνε αλλού μετά συν ότι πάει για τα τμήματα έξτρα με άλλη προκήρυξη.

αν παρουν μονο τους 400 και τους αλλους 600 τους γραψουν Θα ειναι πολυ ρομπες

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Απλά κατάλαβαν ότι είναι ρίσκο να πάρουν 1000 γιατί είναι πολλοί, και τώρα το μαζεύουν λίγο.
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

An πέφτει ξυλο το λογικό είναι να ενισχυουν τους οππι και όχι να τους παρατήσουν. Για αυτό υπάρχει συζήτηση για τους 600 αλλιώς δεννθα τους ανεφεραν καν
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Αν γίνονται συνέχεια επεισόδια και δε συμμαζεύεται το πράγμα, η κυβέρνηση για να εκτονωσει τη κατάσταση θα τους πάρει από κει, δε θα στείλει κι άλλους για ενίσχυση για να γίνει Βιετνάμ.Όπως και να χει ήταν "πισωγύρισμα" που δε πήρε εξ αρχής και τους 1000 όπως έλεγαν τόσο καιρό. Σημαίνει ότι έκαναν 2ερες σκέψεις!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Είναι προεκλογικό ρουσφέτι οι 600 θέσεις. Σε περίπτωση που σκάσουν οι εκλογές φθινόπωρο.
Dimitriis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dimitriis »

Καλο μεσημερι κ απο μενα. Μπορει καποιος να μου πει πως υπολογιζουμε τα μορια; Και τι ακριβώς είναι η Α και τι η Β κατηγορια;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αυτό για τους 600, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει οπως θέλει. Τελειώνει αυτό. Προσωπικά είπα τη γνώμη μου. Ακόμα και να μη τους ήθελε, πρώτων δε θα τους ανέφερε και δεύτερων δε θα έδινε αυτό το χρονικό περιθώριο των 9 μηνών. Θα το άφηνε στον αέρα. Επίσης η πελωνη και ο συριγος δε θα λεγανε ξανα και ξανα για τους 600. Η κυβέρνηση δεν είναι χαζή ώστε να αφήσει έξω 600 άτομα γιατί θα χάσει ψήφους. Τέλος πάντων, να είχαμε να λέγαμε είναι η κατάσταση. Αυτή είναι η δική μου γνώμη και αυτή εκφράζω. Στη τελική ήταν δέσμευση της ΝΔ για 1000 άτομα χαρακτηριστικά και ψηφίστηκε νομοσχέδιο για 1000 άτομα. Εδώ θα είμαστε να το δούμε.
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Gpap95 έγραψε:Αυτό για τους 600, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει οπως θέλει. Τελειώνει αυτό. Προσωπικά είπα τη γνώμη μου. Ακόμα και να μη τους ήθελε, πρώτων δε θα τους ανέφερε και δεύτερων δε θα έδινε αυτό το χρονικό περιθώριο των 9 μηνών. Θα το άφηνε στον αέρα. Επίσης η πελωνη και ο συριγος δε θα λεγανε ξανα και ξανα για τους 600. Η κυβέρνηση δεν είναι χαζή ώστε να αφήσει έξω 600 άτομα γιατί θα χάσει ψήφους. Τέλος πάντων, να είχαμε να λέγαμε είναι η κατάσταση. Αυτή είναι η δική μου γνώμη και αυτή εκφράζω. Στη τελική ήταν δέσμευση της ΝΔ για 1000 άτομα χαρακτηριστικά και ψηφίστηκε νομοσχέδιο για 1000 άτομα. Εδώ θα είμαστε να το δούμε.
Τι ακριβώς είπε ο Συριγος για τους 600;

Dimitriis
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Dimitriis »

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να δω ποσα μορια εχω ; Γτ λογο δουλειας δεν εχω προλάβει να δω τπτ
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Εχω παει 3 φορες στο τμημα 🤪 παιρνουν τα στοιχεια μου και μου λενε θα σας ειδοποιησουμε μια βδομαδα τωρα. Για πολυ χαρταετο μαγκες. Γαμησι τρελο η αστυνομια Καθονται και Κοιτιουνται ολοι μεταξυ τους λεω για την προκηρυξη και ουτε που ξερουν για πολύ ξυσιμο. Ελπιζω να καταφερω μεσα στο μηνα Να την κανω.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Fousekis έγραψε:Εχω παει 3 φορες στο τμημα 🤪 παιρνουν τα στοιχεια μου και μου λενε θα σας ειδοποιησουμε μια βδομαδα τωρα. Για πολυ χαρταετο μαγκες. Γαμησι τρελο η αστυνομια Καθονται και Κοιτιουνται ολοι μεταξυ τους λεω για την προκηρυξη και ουτε που ξερουν για πολύ ξυσιμο. Ελπιζω να καταφερω μεσα στο μηνα Να την κανω.
🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Ρε παιδες μην τους αγχωνεται αυτους στα τμηματα. Θα ερθει η ωρα να κανουμε τα χαρτια μας. Εχουν πολυ δουλεια αυτοι οι αστυνομικοι στα γραφεια τους. Πρεπει πρωτα να καθισουν να διαβασουν την προκηρυξη θα τους παρει κανα 10ημερο τα τσακαλια και μετα ισως παμε να κανουμε χαρτια!

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Ποια γραφεια τους ρε παιδια, νομιζετε εχει κοσμο στα γραφεια?3 αστυνομικοι πρωινη βαρδια σε τμημα αθηναικης μεγαλης περιοχης!Οντως δε προλαβαινουν να διαβασουν τη προκηρυξη, οσο αστειο κι αν ακουγεται!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Σάβ Ιουν 05, 2021 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Μαρεσει που καποιοι ειδήμονες λεγανε δεν θα βγει Ξερω γω σημερα επδ μας Ειπαν στο τμημα οτι δεν εχουν ενημερωθει. Και τα τμηματα καλα καλα μια βδομαδα μετα δεν γνωριζουν Για την προκ.3 βδομαδες μεινανε να κανουμε τα χαρτια μας Η μια περασε μπαμ μπαμ. Εμενα παντως στο τμημα μου 3 -4 ατομα πηγαδακι Δεν κανανε τΠτ το μονο που ξερουν να λενε καθε φορα γραψε τα στοιχεια σου σε μια κολλα Α4 μιλαμε για πολυ υπνο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες